Köp Sony UBP-X700 Ultra HD Bluray-spelare på Ljudfokus.se!
Sony UBP-X700 Ultra HD Bluray-spelare i gruppen Mediaspelare / Bluray-spelare & Mediaspelare hos Ljudfokus.se (120UBPX700)

Sony UBP-X700 Ultra HD Bluray-spelare

3290 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 120UBPX700
1 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Sony UBP-X700 Ultra HD Bluray-spelare
Sony UBP-X700 Ultra HD Bluray-spelare
Sony UBP-X700 Ultra HD Bluray-spelare
Sony UBP-X700 Ultra HD Bluray-spelare
Sony UBP-X700 Ultra HD Bluray-spelare
Sony UBP-X700 Ultra HD Bluray-spelare
Sony UBP-X700 Ultra HD Bluray-spelare

Produktinformation

Sony UBP-X700 är en Bluray-spelare i mindre format - endast 32 cm bred - med stöd för Ultra HD, HDR10, BT.2020 och Dolby Vision. Enheten ger en extra funktionalitet med sina dubbla HDMI-uttag, där det ena enbart skickar ut audio. Genom att kopplas upp till ditt hemnätverk kan spelaren kontrolleras via en styrapp, och även spela upp Netflix-streaming i Ultra HD-upplösning. 
 

  • Bluray-spelare som spelar upp det mesta, inkl. Bluray Ultra HD, DVD Video och SACD
  • Stöd för många musikformat, som FLAC, WAV, MP3 och DSD
  • Kan spela videofiler via USB-flashminne eller nätverket, som XVID, WMV, AVCHD och MPEG2/4
  • Fjärrkontroll medföljer

Förstklassig videoteknik borgar för en enastående bildkvalitet
UBP-X700 låter dig uppleva Hollywood i ditt egna vardagsrum. Det senaste och hetaste idag är Ultra HD - en bildupplösning med fyra gånger så hög upplösning som vanlig full-HD, oavsett om du slår igång en Bluray-film eller streamar via Netflix.
Spelaren har även stöd för HDR10, en videosignal som har upp till hundra gånger så hög ljusstyrka som en standardsignal (SDR), viket ger betydligt högre högsta ljusstyrka och bibehåller djup och svärta med stor detaljrikedom för en helt ny tittarupplevelse.
Likaså finns stöd för Dolby Vision, en vidoteknik som blåser liv i alla scener med detaljerade högdagrar, djupa mörka toner och livfulla färger. Dolby Vision är en HDR-lösning som ger en uppslukande filmupplevelse i hemmet. 
Med det nya BT.2020-färgomfånget får du åtkomst till ett mycket större utbud av färger än med vanliga TV-signaler. Det här mycket breda färgomfånget betyder att innehållsskapare kan återge mer verklighetstrogna färger med mer mättnad, från djup havsblå till naturlig grön och levande röd.

Få bättre bildkvalitet ur din "vanliga" full-HD TV
När du tittar på 4K (Ultra HD) HDR-filmer kan du även få ut en bättre bildkvalitet på en platt-TV som inte har stöd för HDR. Genom Sony´s HDR–SDR-konvertering skalas den höga HDR-ljusstyrkan till en SDR-bild, med i stort sett snarlik bildkvalitet på en sådan TV-apparat.

"Från Sonys andra generation av Ultra-Blu-ray-spelare (4K) levererar UBP-X700 allt du behöver för att komma in i den nya UHD HDR-världen utan att lämna det förflutna bakom, och du kan spela även DVD-skivor, Blu-ray och till och med SACD. Om det behövs kan den andra ΗDMI-utgången skicka ljud medan huvudutgången överför videosignalen (inklusive HDR10 och Dolby Vision) direkt till en TV. Det trådlösa nätverket erbjuder en stor bonus, då du kan få tillgång till online video- och ljudtjänster, inklusive Netflix och YouTube, samt DLNA-uppspelning med hög upplösning. Varje 4K-TV bör ha en Ultra HD Blu-ray-spelare som högkvalitativ videokälla, och X700s konkurrenskraftiga prissättning gör det till en riktig överpresterare"
Eisa Awards ´Best buy UHD Blu-ray" 2018-19

Specifikationer

Formatstöd: 4K UHD Bluray, DVD, CD, SACD (via disc)
Ingångar: 1 x Ethernet/Wifi , 1 x USB-A
Utgångar: 1 x coaxial , 2 x HDMI
Strömförbrukning: 0.35 Watt (standby) , 15 Watt (drift)
Mått: 320 x 45 x 217 mm (B x H x D)
Vikt: 1.4 kg

Rekommenderade tillbehör

Proson Arctic HDMI med stöd för 8K video
Detta är en mycket pris...
fr. 398 kr

Du har nyligen tittat på

Sony UBP-X700 Ultra HD Bluray-spelare
Detta är en Ultra HD Bluray-...
3290 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Proson Arctic HDMI, 1 meter med stöd för 8K video
Detta är en mycket prisvärd HDMI-kabel i in...
398 kr
Köp
Info

Tillbehör

Proson Arctic HDMI med stöd för 8K video
Detta är en mycket pris...
fr. 398 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.