Solid Tech Feet Of Silence 4-pack, 14-26 kg Solid Tech | Övrigt | Ljudfokus.se
Solid Tech Feet Of Silence 4-pack, 14-26 kg i gruppen Övrigt / Akustik & vibrationsbehandling hos Ljudfokus.se (3534FOS65)

Solid Tech Feet Of Silence 4-pack, 14-26 kg

3990 kr
Artnr: 3534FOS65
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Solid Tech Feet Of Silence 4-pack, 14-26 kg
Solid Tech Feet Of Silence 4-pack, 14-26 kg
Solid Tech Feet Of Silence 4-pack, 14-26 kg
Solid Tech Feet Of Silence 4-pack, 14-26 kg

Produktinformation

Solid Tech Feet Of Silence 4-pack, 4-14 kg är apparatfötter som effektivt, med sin fjädrande konstruktion, reducerar vibrationer. Som modell har de varit med på marknaden ett tag, men som produkt har de sedan lanseringen uppdaterats. Firmans förkärlek till en fjädrande upphängning ger en maximal vibrationsdämpning tack vare dess rörelsefrihet i både det vertikala och horisontella planet. Apparaten vilar på den fjäderupphängda mittensektionen, vars runda form endast har en resonansfrekvens. På toppen har Solid Tech valt en absorbent som både bidrar till att apparaten står stabilt och minimerar vibrationer. Antalet fjädrar gör att man får en viktanpassning.

  • Svensktillverkade High End-apparatfötter
  • Viktigt att apparaten står i våg - testa dig fram med olika placeringar under apparaten
  • 4-pack med tjocka fjädrar för en viktanpassning mellan 14-26 kg
  • Isolator Support för bänken Rack Of Silence finns som tillval

Solid Tech - svensktillverkade Hifi-AV-rack och vibrationsdämpande fötter för audiofilen
Historien kring det Malmö-baserade bolaget startade år 1995 när ingenjören, och tillika audiofilen, Björn Ohlsson började experimentera med olika upphängningsplattformar för elektronikutrustning. Han insåg snabbt att de flesta kommersiellt tillgängliga produkterna gjorde skillnad för ljudet, men sällan till det bättre. Björns omfattande studier och forskning ledde honom till en bättre förståelse av grunden för dämpning och isolering av oönskade resonanser i elektronikdelarna. Många dämpade enbart vid vissa frekvensband, men inga lösningar gav effekt i hela spektrumet. Efter flera års utvecklande och testande fick resultatet ett namn. Solid Tech var redo att äntra marknaden och bänkarna snabbt fick god kritik och ökat intresse, där exportmarknaden satte Sverige på Hifi-kartan världen över. "Inget isoleringssystem i världen någonsin kommer att vara 100 % effektivt", var hans egna ord. 
Ett erkännande är att man ofta ser att olika fabrikat gärna ställer ut sin elektronik på mässor i Solid Tech-möbler. 
Numer har Björn tackat för sig och idag är Marcus Friman, en civilingenjör i fysik, ägare av bolaget. Produktportfolion är större än någonsin, där du med garanterad säkerhet kan finna ett rack för ditt behov och designsmak.

Är det något som det pratas lika mycket - om inte mer - så är det Solid Tech´s apparatfötter, som finns i olika modeller. Gemensamt är att man idag förlitar sig på en fjädrande vibrationsdämpning, med syftet att eliminera resonanser som har en förödande effekt på apparatens prestanda. Ta som exempel en CD- eller skivspelare. 
Fötterna kan oftast fås i 3-pack eller 4-pack för att se till att viktkapaciteten överensstämmer med apparatens fysiska vikt. 
Det är även viktigt att varje fot belastas lika mycket, så att apparaten står i våg. En förstärkare kan som exempel ha sin transformator på ena sidan, vilket gör den tyngre på denna sida. Prova därför att flytta runt fötterna och ha gärna ett vattenpass till hands, så ser du när det är jämn vikt.

Specifikationer

Du har nyligen tittat på

Solid Tech Radius Solo 4
Svensktillverkat Hifi-rack med fy...
10690 kr
Solid Tech Feet Of Silence 3-pack, 3-10 kg
Detta är apparatfötter ...
2990 kr (3115 kr)
Solid Tech Radius Solo 3
Svensktillverkat Hifi-rack med tr...
fr. 8290 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.