Real Cable Vendome terminerad högtalarkabel single-wire, 2x3 meter Real Cable |
Spara
Real Cable Vendome terminerad högtalarkabel single-wire, 2x3 meter i gruppen Kablar / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (143VENDOME2X3M)

Real Cable Vendome terminerad högtalarkabel single-wire, 2x3 meter

Erbjudandet gäller t.o.m:
3899 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 143VENDOME2X3M
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Real Cable Vendome terminerad högtalarkabel single-wire, 2x3 meter
Real Cable Vendome terminerad högtalarkabel single-wire, 2x3 meter
Real Cable Vendome terminerad högtalarkabel single-wire, 2x3 meter

Produktinformation

Real Cable Vendome är en fabriksterminerad högtalarkabel i single-wire utförande på 2x3 meter. Kabeln ingår i prestigeserien Master och är monterad för hand i Frankrike, vilket gett den etiketten "Limited Edition". Här finner vi deras TDC-teknik i Bi-metal utförande och med en Teflon-beläggning blir den dessutom väldigt störimmun.

  • Fabriksterminerad högtalarkabel i Master-serien
  • Single-wire utförande
  • Rörformad struktur byggd kring TDC-tekniken
  • Levereras med ett äkthetsintyg
  • Utbytbara kontaktkroppar (både banan- och spadkropp medföljer)

Franska kabelexperten Real Cable har efter lanseringen av den exotiska modellen Chambord tagit fram en mer överkomlig kabel, baserad på mycket av dess teknik. Vendome är ett torg i 1:a arrondissemanget i Paris, och precis som sin storebror är den här högtalarkabeln helt tillverkad i Frankrike och får därmed också etiketten "Limited Edition" över sig.

TDC-tekniken
Fransmännen tillverkar merpart av sina mer påkostade kablar med deras TDC-teknik (Time Difference Control), som bygger på olika kardeldimensioner för att skapa ett mer fasstabilt beteende. Vendome är inget undantag, vars geometri är rörformad. Det yttre nätverket består av många, extremt fina kardeler, där vissa delar är av rent silver. Innerkärnan består av en grov Litz-kopparledare (behandlad med en speciell lack för att minska skin-effekten).
Sammantaget ger uppbyggnaden en högtalarkabel med massor av detaljer i toppregistren - tack vare silvrets renhet och bättre högfrekventa ledarförmåga - parat med kopparns upplevt varmare och fylligare nedre register - tack vare dess bättre lågfrekventa ledarförmåga (jämfört med silver).
En perfekt mix, kort och gott!

Real Cable lade ner månader av forskning och tester av olika material och olika interna strukturer, innan man till slut föll för valet av en rörformad inre konstruktion med nämnda TDC-tekniken.
Man har själva uttryckt att denna geometriska uppbyggnad har lett till ett resultat som överstigit deras egna förväntningar! Detta leder till att, tillsammans med förstärkaren, så kan man i lite större gard "absorbera" oönskade rörelser i högtalarens kon. Rent ljudmässigt så upplever man en mer exakt och definierad bas, vars lilla rundhet har eliminerats tack vare integrationen av silver i kabeln.

Vendome är helt frekvenslinjär genom hela frekvensbandet, och i rätt anläggning kan även det otränade örat uppleva en hörbar skillnad mellan 10-20 kHz, där speciellt silvret visar upp sina bästa egenskaper.

Runt ledarna har Real Cable också försett Vendome med en Teflon-beläggning, som ger kabeln en effektiv magnetisk skärmning och hög störimmunitet mot radiofrekventa störningar. Man har även ett inre material som absorbera interna vibrationer (mikrofoni). Hela konstruktionen blir hela 17 mm i bredd.

Vendome monteras för hand i Frankrike och levereras med ett äkthetsintyg. Kontakternas överkropp kan bytas ut, då det medföljer både banan- och spadkroppar.

Franska Real Cable startade år 1997 och har sedan dess växt till att bli en av de större aktörerna på marknaden där de finns representerade i flertalet länder värden runt. Deras breda kunskap och hängivenhet har lett till att man skapat både kablar och tillbehör som bjuder på ett fantastiskt pris/prestandaförhållande.

Specifikationer

Typ: Färdigterminerade

Du har nyligen tittat på

Real Cable Vendome terminerad högtalarkabel single-wire, 2x3 meter
Terminerad högtalarkabel i s...
3899 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.