Real Cable Moniteur YRCA-1, subwoofer Y-kabel 1F-2M Real Cable | Kablar | Ljudfo
Real Cable Moniteur YRCA-1, subwoofer Y-kabel 1F-2M i gruppen Kablar / Subwooferkablar hos Ljudfokus.se (143MONYRCA1)

Real Cable Moniteur YRCA-1, subwoofer Y-kabel 1F-2M

175 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 143MONYRCA1
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Real Cable Moniteur YRCA-1, subwoofer Y-kabel 1F-2M
Real Cable Moniteur YRCA-1, subwoofer Y-kabel 1F-2M
Real Cable Moniteur YRCA-1, subwoofer Y-kabel 1F-2M

Produktinformation

Real Cable Moniteur YRCA-1 är en extremt prisvärd Y-kabel för subwoofers, här i utförandet med en RCA-hona som går till två RCA-hanar. Den vita finishen gör att den passar utmärkt med deras egna subkabel i Moniteur-serien. Kabeln är uppbyggd med OFC-kopparledare och gjutna, guldpläterade kontakter. Dess uppbyggnad och avskärmning ger en förbättring jämfört med de kablar som följer med i kartong. Dess vita utseende ger både en diskret installation och elegans.

  • Y-kabel för subwoofers
  • En RCA hona -> två RCA hanar
  • OFC-kopparledare ger en ren och exakt signalöverföring
  • Gjutna kontakter med guldplätering, som förhindrar korrosion
  • Elegant vitt PVC-ytterhölje
  • Längd: 0.2 meter

Moniteur by Real Cable
En produkt för en funktion. Franska Real Cable har med sin instegsnivå Moniteur ett lysande koncept. Enkelhet utan att offra kvalitet. Aldrig tidigare har marknaden sett så klassledande kablar i budgetklassen. Nu finns det inga ursäkter längre till varför man inte skall testa en bättre kabel än de eländiga standardkablar som följer med i kartong.
Trots det rimliga priset så behöver man inte tvivla på dess kvalitet. Uppbyggnaden är överraskande god med bl.a. ledarmaterial i högren OFC-koppar.
Med Moniteur by Real Cable har du en kvalitetskabel som utan tvivel är bäst i klassen!

Franska Real Cable startade år 1997 och har sedan dess växt till att bli en av de större aktörerna på marknaden där de finns representerade i flertalet länder värden runt. Deras breda kunskap och hängivenhet har lett till att man skapat både kablar och tillbehör som bjuder på ett fantastiskt pris/prestandaförhållande.

Specifikationer

Typ: Y-splitt

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.