Köp Real Cable Moniteur USB-1, USB A/B-kabel på Ljudfokus.se!
Real Cable Moniteur USB-1, USB A/B-kabel i gruppen Kablar / Digitala ljudkablar hos Ljudfokus.se (USB1VAR)

Real Cable Moniteur USB-1, USB A/B-kabel

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Antal: 
Artnr: USB1VAR
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Real Cable Moniteur USB-1, USB A/B-kabel

Produktinformation

Real Cable Moniteur USB-1 är en budget-referens av USB-kablar på marknaden, som ingår i fransmännens extremt prisvärda Moniteur-serie och ett perfekt val för dig som vill koppla ihop din dator med en DAC-enhet. Kabeln är uppbyggd med OFC-kopparledare och gjutna, guldpläterade kontakter. Ger en hörbar förbättring jämfört med de kablar som följer med i kartong. Dess vita utseende ger både en diskret installation och elegans.

  • USB A/B-kabel för digital ljudöverföring från en dator till en DAC
  • OFC-kopparledare ger en ren och exakt signalöverföring
  • Gjutna kontakter med guldplätering, som förhindrar korrosion
  • Elegant vitt PVC-ytterhölje

Moniteur by Real Cable
En produkt för en funktion. Franska Real Cable har med sin instegsnivå Moniteur ett lysande koncept. Enkelhet utan att offra kvalitet. Aldrig tidigare har marknaden sett så klassledande kablar i budgetklassen. Nu finns det inga ursäkter längre till varför man inte skall testa en bättre kabel än de eländiga standardkablar som följer med i kartong.
Trots det rimliga priset så behöver man inte tvivla på dess kvalitet. Uppbyggnaden är överraskande god med bl.a. ledarmaterial i högren OFC-koppar.
Med Moniteur by Real Cable har du en kvalitetskabel som utan tvivel är bäst i klassen!

Franska Real Cable startade år 1997 och har sedan dess växt till att bli en av de större aktörerna på marknaden där de finns representerade i flertalet länder värden runt. Deras breda kunskap och hängivenhet har lett till att man skapat både kablar och tillbehör som bjuder på ett fantastiskt pris/prestandaförhållande.

Specifikationer

Typ: USB

Du har nyligen tittat på

Real Cable Moniteur USB-1, USB A/B-kabel
Detta är en budget-referens ...
fr. 150 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.