Köp Real Cable E-Sub, subwooferkabel 2 meter på Ljudfokus.se!
Spara
Real Cable E-Sub, subwooferkabel 2 meter i gruppen Kablar / Subwooferkablar hos Ljudfokus.se (143ESUB20M)

Real Cable E-Sub, subwooferkabel 2 meter

Erbjudandet gäller t.o.m:
349 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 143ESUB20M
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Real Cable E-Sub, subwooferkabel 2 meter

Produktinformation

Real Cable E-Sub är en mycket prisvärd subwooferkabel för monokoppling, som ingår i deras Evolution-serie. Här har man byggt upp kabeln med en fint dimensionerad OFC-kopparledare, som har dubbla lager avskärmning runt sig. De blankpolerade RCA-kontakterna är handlödda med silverlod. Genom att ha flera tvärsnitt i kontaktkroppen får man ett högre kontakttryck, med bättre ledarförmåga och minskad resistans som resultat.

  • Subwooferkabel med grov OFC-kopparledare
  • Ett stort och givet lyft mot de medföljande standardkablar i kartong
  • Dubbelavskärmning och handlödda RCA-kontakter
  • Längd: 2 meter

Med E-Sub från franska kabelgiganten Real Cable som sammanlänkningen mellan din aktiva baslåda och stereo/hemmabioförstärkare så kommer du att bjudas på en kraftfull, tight och basstark återgivning av de mest lågfrekventa sigalerna.
Den här subwooferkabeln tillhör utan tvivel de mest intressanta och prisvärda i klassen och är ett stort och klart lyft mot medföljande standardkablar i kartong. 

Värt att notera att är E-Sub är identisk med stereokabeln E-CA i sin konstruktion. Fördelen med subwooferkabeln är att den finns i större sträckor, så om du behöver dra en lång kabel mellan två stereoapparater så kan det vara enklast att beställa två stycken subwooferkablar.

Franska Real Cable startade år 1997 och har sedan dess växt till att bli en av de större aktörerna på marknaden där de finns representerade i flertalet länder värden runt. Deras breda kunskap och hängivenhet har lett till att man skapat både kablar och tillbehör som bjuder på ett fantastiskt pris/prestandaförhållande.

Specifikationer

Du har nyligen tittat på

Real Cable E-Sub, subwooferkabel 2 meter
Detta är en mycket prisv...
349 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.