Köp Pro-Ject Wash-It 2 rengöringsvätska för skivtvätt, 500 ml på Ljudfokus.se!
Spara
Pro-Ject Wash-It 2 rengöringsvätska för skivtvätt, 500 ml i gruppen Vinyl / Vinylspelartillbehör hos Ljudfokus.se (10203020430)

Pro-Ject Wash-It 2 rengöringsvätska för skivtvätt, 500 ml

Erbjudandet gäller t.o.m:
120 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 10203020430
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Beräknad åter i lager
2024-06-28
Pro-Ject Wash-It 2 rengöringsvätska för skivtvätt, 500 ml
Pro-Ject Wash-It 2 rengöringsvätska för skivtvätt, 500 ml

Produktinformation

Pro-Ject Wash-It 2 500 ml är för år 2023 en uppdaterad rengöringsvätska (koncentrat) som är exklusivt framtagen för Pro-Ject´s motordrivna skivtvättar i VC-serien, men som även funkar till andra fabrikat. Den innehåller inte alkohol, som kan skada skivans yta. Vätskan innehåller endast ingrendienser med högsta renhet, som är 100 % miljövänliga, giftfria och icke brandfarliga. Wash-It är den första lösningen för att rengöra vinyler skonsamt, men effektivt och som kommer att avdunsta utan att lämna rester på plattan!

  • Rengöringsvätska (koncentrat) för skivtvättarna i VC-serien
  • Ny sammanställning av demineraliserat vatten tillsammans med rengöringskoncentrat
  • Enastående rengöringsprestanda
  • Avdunstar snabbt och lämnar noll rester
  • Optimal appliceringstemperatur 20-40 °C
  • Optimal lagringstemperatur 10-25 °C
  • Miljövänlig - Ej giftig - Ej brandfarlig - Alkoholfri
  • 500 ml räcker till uppskattat 675 skivor, enligt Pro-Jects beräkning

Pro-Ject har tidigare gjort succé med den manuella skivtvätten Spin-Clean, det superenkla och prisvärda systemet för att tvätta sina vinylskivor. Men många har frågat efter en ännu mer högpresterande variant för allra bästa rengöring av sina älskade klenoder. Därav har man utvecklat motoriserade skivtvättar som ännu mer som effektivt, snabbt och skonsamt djuprengör dina skivor.

Parallellt med detta har Pro-Ject också utvecklat Wash It, en serie med koncentrerad rengöringsvätska för såväl vanliga skivor som för 78-varvare, som på bästa sätt löser upp en rad olika typer av smuts och beläggningar och dessutom reducerar statisk laddning.
Pro-Ject Audio grundades 1991, som alltid haft vinylspelare som sin grundsten i sitt produktutbud. Med en extremt stor teknisk kunskap och med fokus på att hitta de bästa materialvalen, så kan man idag titulera sig som världens största tillverkare av vinylspelare. Det finns en spelare för både nybörjaren och Hifi-nörden. Med sin BOX-serie tillverkar man även förstklassig elektronik i kompakt format, och givetvis erbjuder man diverse tillbehör.

Specifikationer

Typ: Rengöring

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.