Köp Pro-Ject Accu Box S2 batteridriven strömförsörjning, silver på Ljudfokus.se!
Spara
Pro-Ject Accu Box S2 batteridriven strömförsörjning, silver i gruppen Tillbehör / Strömprodukter - Strömfilter hos Ljudfokus.se (10203010055)

Pro-Ject Accu Box S2 batteridriven strömförsörjning, silver

Erbjudandet gäller t.o.m:
3190 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 10203010055
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Pro-Ject Accu Box S2 batteridriven strömförsörjning, silver
Pro-Ject Accu Box S2 batteridriven strömförsörjning, silver
Pro-Ject Accu Box S2 batteridriven strömförsörjning, silver

Produktinformation

Pro-Ject Accu Box S2 är en batteridriven strömförsörjning för Pro-Ject´s 18- och 5-Volts kompatibla boxar, som bidrar till att ge en högre ljudkvalitet då man undviker att den strömförsörjda produkten inte är ansluten till ett vägguttag. Den spänning våra hushåll får från nätet kan fluktera i spänning och det förekommer även en hel del spikar. Detta har en negativ inverkan på hur våra elektronikapparater presterar. Detta eliminieras då den här nätdelen har ett uppladdningsbart batteri på 2.600 mAH och där allting är inkapslat i ett avskärmande aluminiumchassi. Rent ljudmässigt sätter sig allting mer på plats och man får mer lugn i ljudbilden utan vassa "kanter". 

  • Batteridriven strömförsörjning som levererar en renare ström utan störningar
  • Inbyggt överladdnings-, urladdnings- och överslagsskydd garanterar en lång livslängd
  • Två LED-indikatorer visar laddning samt om enheten är i drift
  • Chassi helt i avskärmande aluminium
  • Utgångar för 18V/1A och 5V/1A USB (A)
  • 18V-kabel och nätdel ingår, USB-kabel köps till separat

Accu Box S2 är kompatibel med följande produkter: 
S2-Line: Stream Box S2, Stream Box S2 Ultra, BT Box S2, Pre Box S2 Digital, Pre Box S2 Analogue, DAC Box S2 + Head Box S2 Tube Box S2, Head Box S2 Digital, Phono Box S2, Phono Box S2 Ultra
E-Line: Optical Box E, Phono Phono Box E, Phono Box E BT, Record Box E
DS2-Line: Phono Box DS2, Phono Box DS2 USB, Tube Box DS2, DAC Box DS2 ultra, Pre Box DS2 Digital, Head Box DS2 B, Pre Box DS2 Analogue

Pro-Ject Box Design Series
Konceptet och grundidén med Box-serien är att erbjuda ett förstklassigt ljud ur ett riktigt kompakt format. Det hela startade med att man lanserade tillbehör till sina skivspelare, där främst ett prisöverkomligt RIAA-steg döptes till Phono Box. Succén var ett faktum och det hade inte tagit lång tid innan man hade sålt enheten i över 100.000 exemplar!
Box-serien har med åren utökats och blivit mer och mer intressant. Idag erbjuder man inte bara tillbehör till en skivspelare, utan idag finns möjligheten att bygga ett komplett stereosystem i mikroformat, med möjligheter till streaming via nätverk och i högupplöst format. 

Box-modellerna är tillverkade med kabinett i avskärmande aluminium, ingen plast används. Enheterna är resonansoptimerade och stabila. Komponenterna har valts med omsorg för dess ljudmässiga fördelar, och via dataoptimering har man sammanställt kretskort med SMD-teknik för att få kortaste signalväg. På baksidan finns anslutningar med guldplätering.
Sammanfattat är Box-serien mycket prisvärda i relation till dess ljudkvalitet och funktionalitet!

Pro-Ject Audio grundades 1991, som alltid haft vinylspelare som sin grundsten i sitt produktutbud. Med en extremt stor teknisk kunskap och med fokus på att hitta de bästa materialvalen, så kan man idag titulera sig som världens största tillverkare av vinylspelare. Det finns en spelare för både nybörjaren och Hifi-nörden. Med sin BOX-serie tillverkar man även förstklassig elektronik i kompakt format, och givetvis erbjuder man diverse tillbehör.

Specifikationer

Mått: 103 x 37 x 106 mm (B x H x D)
Vikt: Exkl. nätdel: 0.545 kg

Du har nyligen tittat på

Pro-Ject Accu Box S2 batteridriven strömförsörjning, silver
Detta är en batteridriven st...
3190 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.