Köp Oehlbach NF-214 Subwooferkabel Bordeaux på Ljudfokus.se!
Spara
Oehlbach NF-214 Subwooferkabel Bordeaux  i gruppen Kablar / Subwooferkablar hos Ljudfokus.se (320NF214SUBV)

Oehlbach NF-214 Subwooferkabel Bordeaux

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 320NF214SUBV
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Oehlbach NF-214 Subwooferkabel Bordeaux
Oehlbach NF-214 Subwooferkabel Bordeaux
Oehlbach NF-214 Subwooferkabel Bordeaux

Produktinformation

Oehlbach NF-214 Sub är en så kallad mono-signalkabel för att koppla en aktiv subwoofer eller om man skall ha signal för centerhögtalare vid koppling mellan ett bioförsteg och slutsteg, alternativt om man har två stycken monoblock som står intill högtalarna. Konstruktionen är helt identisk med syskonet coh stereokabeln NF-214 Master - Oehlbach´s absoluta storsäljare. Skillnaden är bara att du får en styck kabel här, istället för två, samt att man har mer fördelaktiga längder när man skall dra ljudet till en baslåda. Med en uppbyggnad som en högtalarkabel är den här signalkabeln riktigt bastant. Ledarna på hela 1.5 mm² består av försilvrad OFC-koppar, som ger både en massiv dynamik med bra basåtergivning till ljudet och samtidigt en hög detaljrikedom. Tyskarna har arbetat en hel del med skärmningen, vilket är viktigt för att undvika att yttre störningar når ledarna och då får en negativ inverkan på både överföringen och återgivningen. Allt som allt är detta en mycket komplett signalkabel!

  • Monokabel för koppling av aktiv subwoofer, centerkanalen eller monoblock
  • Silverpläterade OFC-kopparledare ger god högfrekvent återgivning
  • 384 kardeler ger en area på hela 1.5 mm²
  • Rödrostig bordeaux-finish
  • Kritikerrosad
  • 4 star quality

Att se och höra är det som skapar vår uppfattning. Hjärnan tolkar verkligheten från det våra ögon och öron registrerar. Idag kan det moderna samhället bevara och överföra ljud och bild i den digitala domänen i hög kvalitet. Praktisk erfarenhet visar dock att förluster och interferens kan uppstå i dessa känsliga signaler. Sedan starten har Oehlback alltid strävat efter att få en så oförvrängd och ren signalöverföring, analog som digital. Firmans team av specialister antar utmaningarna för att kunna vidareutvecklas, och har genom åren samlat på sig en hel del expertis. Hur skapas en bild? Hur fungerar ljud? Vilka är de väsentliga faktorerna som avgör och inverkar på signalöverföringen? Grundaren Manfred Oehlbach har undersökt och analyserat svaren i över 35 år. För honom är den perfekta kopplingen den ultimata utmaningen. Och tittar man i flertalet tester världen runt så bekräftas det att Oehlbach är framgångsrika i sina principer och tekniker.

Specifikationer

Typ: Subwooferkablar

Du har nyligen tittat på

Oehlbach NF-214 Subwooferkabel Bordeaux
Den här kabeln har en helt i...
fr. 647 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.