Oehlbach NF-214 Master Set, RCA-signalkabel Oehlbach | Kablar & kontakter | Ljud
Oehlbach NF-214 Master Set, RCA-signalkabel i gruppen Kablar & kontakter / Analoga kablar hos Ljudfokus.se (320NF214MSV)

Oehlbach NF-214 Master Set, RCA-signalkabel

Längd: 
Antal: 
Artnr: 320NF214MSV
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Oehlbach NF-214 Master Set, RCA-signalkabel
Oehlbach NF-214 Master Set, RCA-signalkabel
Oehlbach NF-214 Master Set, RCA-signalkabel
Oehlbach NF-214 Master Set, RCA-signalkabel
Oehlbach NF-214 Master Set, RCA-signalkabel
Oehlbach NF-214 Master Set, RCA-signalkabel
Oehlbach NF-214 Master Set, RCA-signalkabel

Produktinformation

Att se och höra är det som skapar vår uppfattning. Hjärnan tolkar verkligheten från det våra ögon och öron registrerar. Idag kan det moderna samhället bevara och överföra ljud och bild i den digitala domänen i hög kvalitet. Praktisk erfarenhet visar dock att förluster och interferens kan uppstå i dessa känsliga signaler. Sedan starten har Oehlback alltid strävat efter att få en så oförvrängd och ren signalöverföring, analog som digital. Firmans team av specialister antar utmaningarna för att kunna vidareutvecklas, och har genom åren samlat på sig en hel del expertis. Hur skapas en bild? Hur fungerar ljud? Vilka är de väsentliga faktorerna som avgör och inverkar på signalöverföringen? Grundaren Manfred Oehlbach har undersökt och analyserat svaren i över 30 år. För honom är den perfekta kopplingen den ultimata utmaningen. Och tittar man i flertalet tester världen runt så bekräftas det att Oehlbach är framgångsrika i sina principer och tekniker.

Oehlback har grupperat in sina produkter i tre kvalitetsnivåer. 5-star quality är firmans top-of-the-line sortiment med den absolut modernaste tekniken vad gäller avskärmning, kabelgeometri och materialval. Som exempel används den enkristalliga HPOCC-kopparn eller rent silver som ledarmaterial. För att effektivt minimera överföringsresistanser och interferens så används de bästa kontakterna. Finns det utrymme för förbättringar? Nej.

4-star quality sätter en väldigt hög standard i sin nivå. Ett vanligt förekommande är att använda silverpläterade OFC-kopparledare med en stark avskärmning. Oehlback har lagt ner så mycket tid och vikt i denna nivå att flertalet patent dykt upp längs vägen.

Där vissa andra tillverkare "ger" upp börjar Oehlbach. Med sin 3-star quality erbjuder firman riktigt påkostade produkter. Även här kan man hitta silverpläterade OFC-kopparledare i vissa fall, samt så hittas tekniker som flätade kopparskärmar och genomgående 24 Karats guldpläterade kontakter.

Specifikationer

Typ: Stereokablar

Du har nyligen tittat på

Oehlbach Scream, hörlursställ svart
Ett skrikande ansikte till hö...
1090 kr
Oehlbach USB Bridge, hörlursförstärkare
En ytterst behändig och v...
1490 kr
Oehlbach Banana Solution Flex, 4-pack
Kontakt som hanterar grövre ...
360 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.