Oehlbach Jump, 6 mm2 försilvrade kabeljumpers | Kablar & kontakter | Ljudfokus.
Spara
Oehlbach Jump, 6 mm2 försilvrade kabeljumpers i gruppen Kablar / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (320JUMP)

Oehlbach Jump, 6 mm2 försilvrade kabeljumpers

Erbjudandet gäller t.o.m:
350 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 320JUMP
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Oehlbach Jump, 6 mm2 försilvrade kabeljumpers
Oehlbach Jump, 6 mm2 försilvrade kabeljumpers
Oehlbach Jump, 6 mm2 försilvrade kabeljumpers

Produktinformation

Oehlbach Jump är kabeljumpers, som ersätter stålblecken till ett par högtalare (kittet innehåller alltså 4 stycken 10 cm långa jumpers). Genom att byta ut de tunna stålblecken med sämre ledningsförmåga mot en kabelstump som är uppbyggda av 6 mm² försilvrad OFC-koppar, så är ljudlyftet hörbart. Silver och koppar leder bättre än stål och man får inte riktigt samma "flaskhals" heller då man har en generös ledarea jämfört med det tunna blecket.

  • Given ljudförbättring till en relativt billig peng!
  • 2 par jumpers för ett par högtalare
  • Silverpläterad OFC-koppar med 6 mm² ledare
  • 10 cm långa
  • Guldpläterade, rejäla spadkontakter
  • 4 star quality

Ett nördigt tips!
Se till att högtalarkabeln kopplas in på högtalarnas övre ingång (diskanten) så leds signalen på så sätt direkt till filtrets komponenter, och via jumpers´erna till basens filterkomponenter. Lite nördigt, men då uppnås bästa ljudresultat!

Att se och höra är det som skapar vår uppfattning. Hjärnan tolkar verkligheten från det våra ögon och öron registrerar. Idag kan det moderna samhället bevara och överföra ljud och bild i den digitala domänen i hög kvalitet. Praktisk erfarenhet visar dock att förluster och interferens kan uppstå i dessa känsliga signaler. Sedan starten har Oehlback alltid strävat efter att få en så oförvrängd och ren signalöverföring, analog som digital. Firmans team av specialister antar utmaningarna för att kunna vidareutvecklas, och har genom åren samlat på sig en hel del expertis. Hur skapas en bild? Hur fungerar ljud? Vilka är de väsentliga faktorerna som avgör och inverkar på signalöverföringen? Grundaren Manfred Oehlbach har undersökt och analyserat svaren i över 30 år. För honom är den perfekta kopplingen den ultimata utmaningen. Och tittar man i flertalet tester världen runt så bekräftas det att Oehlbach är framgångsrika i sina principer och tekniker.

Oehlback har grupperat in sina produkter i tre kvalitetsnivåer. 5-star quality är firmans top-of-the-line sortiment med den absolut modernaste tekniken vad gäller avskärmning, kabelgeometri och materialval. Som exempel används den enkristalliga HPOCC-kopparn eller rent silver som ledarmaterial. För att effektivt minimera överföringsresistanser och interferens så används de bästa kontakterna. Finns det utrymme för förbättringar? Nej.

4-star quality sätter en väldigt hög standard i sin nivå. Ett vanligt förekommande är att använda silverpläterade OFC-kopparledare med en stark avskärmning. Oehlback har lagt ner så mycket tid och vikt i denna nivå att flertalet patent dykt upp längs vägen.

Där vissa andra tillverkare "ger" upp börjar Oehlbach. Med sin 3-star quality erbjuder firman riktigt påkostade produkter. Även här kan man hitta silverpläterade OFC-kopparledare i vissa fall, samt så hittas tekniker som flätade kopparskärmar och genomgående 24 Karats guldpläterade kontakter.

Specifikationer

Typ: Färdigterminerade

Du har nyligen tittat på

Oehlbach Jump, 6 mm2 försilvrade kabeljumpers
Kabeljumpers med försilvrade...
350 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.