Köp Monitor Audio Bronze 200 6G golvhögtalare, vitt par Monitor Audio | Högtalare |
Monitor Audio Bronze 200 6G golvhögtalare, vitt par i gruppen Högtalare / Golvhögtalare hos Ljudfokus.se (289B200WH)

Monitor Audio Bronze 200 6G golvhögtalare, vitt par

10990 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 289B200WH
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Monitor Audio Bronze 200 6G golvhögtalare, vitt par
Monitor Audio Bronze 200 6G golvhögtalare, vitt par
Monitor Audio Bronze 200 6G golvhögtalare, vitt par
Monitor Audio Bronze 200 6G golvhögtalare, vitt par
Monitor Audio Bronze 200 6G golvhögtalare, vitt par
Monitor Audio Bronze 200 6G golvhögtalare, vitt par

Produktinformation

Monitor Audio Bronze 200 6G är den mindre golvhögtalaren från den sjätte generationen av den otroligt omtyckta och extremt prisvärda Bronze-serien. Man kan se det som en mer fullvuxen upplaga av seriens mindre stativmodell, där vi här har en mer tilltagen 2.5 vägs konstruktion med dubbla 5.25" element med en varsin bakåtriktad port. Högtalaren "andas" mer fritt i ljudbilden med ett utökat basregister. Även känsligheten blir högre. Deras C-CAM diskant har satt firman på Hifi-kartan under många år och det är lätt att förstå varför. Ljudet är övertygande detaljerat med en gnutta värme. En perfekt mix mellan stort ljud och ett mer stilfullt format.

  • Välljudande golvhögtalare i den sjätte generationens Bronze-serie
  • Bestyckad med 25 mm C-CAM Gold diskant och dubbla 5.25" C-CAM element
  • Perfekt avvägd för mindre till mellanstora rum
  • Har samma bredd som seriens Dolby Atmos-högtalare
  • Behaglig förstärkarlast som inte faller under 4 Ohm
  • Kabinettet vilar på outtriggers för ökad stabilitet och bästa vibrationsdämpning

Monitor Audio Bronze 6G - ny nivå av förträfflighet
Brittiska Monitor Audio är en av världens mest aktade och kunniga högtalartillverkare. Bronze-serien befinner sig i den mer överkomliga prisklassen i deras breda och imponerande utbud, men redan här utmärker sig modellerna med sin balanserade och mycket detaljerade återgivning. Tekniskt sett har Bronze ärvt en hel del teknik som ursprungligen utvecklats för de mer påkostade Silver- och Gold-serierna. 

Med Bronze 6G-serien har det makalösa utvecklingsteamet hos Monitor Audio lyckats igen. Dagens generation är än mer kapabel att tävla mot betydligt dyrare konkurrerande högtalare, som ger en upplevelse på hur riktigt bra Hifi-ljud kan låta.
Efter upprepade succéer med den gamla Bronze-serien har man nu fått en redan bra högtalarserie att bli ännu bättre! En viss undran fanns naturligtvis om man kunde utveckla en ny serie som var hörbart bättre och efter att ha hört de nya modellerna så kan man bara nicka instämmande med huvudet. Ja, det gör det onekligen och bevisar ännu en gång att Monitor Audio återigen har gjort ett otroligt fint utvecklingsarbete.
Förutom förbättrade tekniska lösningar så har man utökat Bronze 6G med ett par Dolby Atmos-certifierade högtalare, vilket gör att man kan bygga en fullskalig hemmabio-setup. Utöver dessa så innehåller hela serien två golvhögtalare, två stativhögtalare, en centerhögtalare, en surroundhögtalare, samt en aktiv subwoofer.

Precis som tidigare så har man deras egenutvecklade och innovativa C-CAM Gold-diskant. Nytt med Bronze 6G är att diskanten fått en Waveguide (vågledare) för en utökad och mer kontrollerad spridningsegenskap och som samtidigt ger en bättre tajming med mellanregistret. Diskanten sitter även bakom ett nytt akustiskt hexagonalt skydd.
Mellanregister/baselementen är helt nyutvecklade och har utrustats med mer tilltagna talspolar som borgar för en högre effekthantering. En ny upphängning bidrar samtidigt med en snabbare respons av konrörelsen, som Monitor Audio döpt till DCM (Damped Concentric Mode).

Kabinetten har även blivit bättre avstämda för att fungera mer optimalt vid placering närmare bakvägg. Internkablaget har också fått mer omsorg i form av deras Pureflow-kabel som bygger på silverpläterad koppar.

Man har även arbetat med det yttre formspråket och designen, som idag känns mer stilrena och smälter in i det svenska hemmet på ett föredömligt sätt. 
Bronze 6G-serien kan fås i mattsvart med en mer mörkgrå front, mattvit med en lätt ljusgrå front, valnöt med en mörkgrå front samt ett nytt välkommet tillskott: Urban Grey som har en gråbrun finish med en lätt ljusgrå front. 
Alla färgvalen lagerhålls av den svenska distributören, förutom valnöt som är beställningsvara och som tar ca 2 veckor att få hem.

"The sound of the new Bronze series has also been modernized. It's fresh, open and thorough. Both, design and the sound is smooth, "tailored" to human scale. It doesn't irritate during long listening sessions and works well with quiet listening. These are fast, dynamic loudspeakers with fantastic stereo sound that really disappear from the room. Very nice and nice sounding speakers at a great price - hence the RED Fingerprint award!"
High Fidelity, Polen

"The Monitor Audio Bronze 200 is a finely tuned entry-level loudspeaker with audiophile standards and is particularly suitable for home cinema applications"
Fidelity, TysklandMonitor Audio har ett världstäckande rykte som en av marknadens ledande högtalartillverkare som av många förknippas med den egenutvecklade "gulddiskanten". Genomgående högkvalitativa högtalare vilket bevisats i tester världen runt, där allt från insteg till premiumalternativen skördat stor framgång genom åren.

Specifikationer

Konstruktion: 2.5-vägs med dubbla HiVe II basportar
Bestyckning: 25 mm C-CAM Gold-diskant, dubbla 5.25" C-CAM mellanregister/baselement
Frekvensomfång: -6 dB: 45 - 25.000 Hz
Effekttålighet: RMS: 120 Watt
Impedans: Minimum: 4.4 Ohm
Känslighet: 2.83V@1M: 88 dB
Anslutning: Bi-wire/bi-amp terminal
Delningsfrekvens: 700 Hz, 2.400 Hz
Färg: Vit
Mått: 166 x 886 x 265 mm (B x H x D)
Vikt: Styck: 12.8 kg
Enhet: Par

Prisvärda paket

Monitor Audio Bronze 200 6G Högtalarpaket Hemmabio 5.1 Vitt
Detta är ett 5.1 högtal...
25998 kr (29960 kr)

Rekommenderade tillbehör

Oehlbach Jump, 6 mm2 försilvrade kabeljumpers
Kabeljumpers med försilvrade...
350 kr
Köp
Info
Proson Arctic BFA banankontakt, 4-pack
Detta är ett gäng mycke...
149 kr
Köp
Info
Supra Quadrax 4x2.0 högtalarkabel, lösmeter
Tommy Jenvings´s sista proje...
179 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Monitor Audio Bronze 200 6G golvhögtalare, vitt par
Detta är den mindre golvh...
10990 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Proson Arctic BFA banankontakt, 4-pack
Detta är ett gäng mycket prisvärda banankon...
149 kr
Köp
Info
Supra Quadrax 4x2.0 högtalarkabel, lösmeter
Tommy Jenvings´s sista projekt, som lägger sig m...
179 kr
Köp
Info

Tillbehör

Oehlbach Jump, 6 mm2 försilvrade kabeljumpers
Kabeljumpers med försilvrade...
350 kr
Köp
Info
Proson Arctic BFA banankontakt, 4-pack
Detta är ett gäng mycke...
149 kr
Köp
Info
Supra Quadrax 4x2.0 högtalarkabel, lösmeter
Tommy Jenvings´s sista proje...
179 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.