Köp Magnat MC200 CD-receiver med BT & DAC Magnat | Förstärkare | Ljudfokus.se
Spara
Magnat MC200 CD-receiver med BT & DAC i gruppen Förstärkare / Stereoförstärkare hos Ljudfokus.se (995MC200)

Magnat MC200 CD-receiver med BT & DAC

Erbjudandet gäller t.o.m:
8990 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 995MC200
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Magnat MC200 CD-receiver med BT & DAC
Magnat MC200 CD-receiver med BT & DAC
Magnat MC200 CD-receiver med BT & DAC
Magnat MC200 CD-receiver med BT & DAC
Magnat MC200 CD-receiver med BT & DAC
Magnat MC200 CD-receiver med BT & DAC
Magnat MC200 CD-receiver med BT & DAC

Produktinformation

Magnat MC200 är en välljudande stereoreceiver i midiformat - dryga 28 cm bred - med en förstklassig uppbyggnad med selekterade komponenter och en gedigen toroidal-transformator, vilket är ovanligt i prisklassen. Uteffekten på 2x35 Watt (4 Ohm) räcker bra till ett par välljudande stativhögtalare. Inbyggt finns både radiomottagning, CD-spelare, Bluetooth och numer även nätverksuppkoppling för bla. Spotify Connect, DLNA och internetradio. Dessutom har man ett par digitala ingångar, vilket öppnar vägen för att ansluta sin platt-TV. Via dess subwoofer-utgång kan man snabbt och smidigt bygga på med en aktiv subwoofer.

  • Välljudande stereoreciever i kompakt format för de mindre rummen med ljudkrav
  • Inbyggd CD-spelare, DAB+/FM-radio samt Bluetooth-mottagning
  • Nätverksstreamer för DLNA, internetradio och streamingtjänster som Spotify, Tidal och Napster
  • Hi-Res Audio-certifierad med stöd för högupplösta ljudformat
  • Subwoofer-utgång
  • Fjärrkontroll medföljer

Tyska Magnat grundades år 1973 och ingår idag i den amerikanskägda koncernen Audiovox. Fabriktet finns representerat i över 50 länder och har skapat sig ett aktat namn för sina innovativa och generösa konstruktioner. 
Deras midiförstärkare MC100 är ett välkommet tillskott i deras redan breda repetoar. Detta är en förstklassig stereoförstärkare med en solid konstruktion, som främst är avsedd för att driva ett par stativhögtalare av riktigt god klass.

Uteffekten är angiven till 25 Watt/kanal i 8 Ohm, och 35 Watt/kanal i 4 Ohm. Det kan låta lite för vissa, men det finns mycket kraft och muskler i dessa Watt.
Tar man en titt under locket så finner man en rejäl toroidal-transformator, som är avskärmad för att inte störa kringliggande komponenter. Denna ger en stabil strömmatning till samtliga kretsar, och förstärkaren har en fin förmåga att koppla grepp över högtalarnas koner. Ge MC200 ett par välljudande stativhögtalare, och addera gärna med en aktiv subwoofer, så har du ett 2.1 system med massor av styrkor. 
På baksidan finner vi bl.a en optisk digitalingång, vilket öppnar vägen för att kunna koppla in sin platt-TV och få ut ljudet via stereon. Ljudlyftet är rätt markant!
Både den optiska (ljusbärande) och den coaxiala (elektroniska) digitalingången hanterar upplösningar upp till 24/192, vilket gör att man kan sätta Hi-Res Audio-loggan på fronten.

Nytt för MC200 är dess nätverksuppkoppling, som sker antingen via Ethernet eller Wifi. Man konfigurerar enheten via Magnat´s fria app, som finns tillgänglig för Android och Apple.
Genom nätverket får man access till delad musik i hem-nätverktet, internet-radiostationer och streamingtjänster som Spotify, Tidal och Napster.

Vill du koppla av en stund i soffan med mobilen eller surfplattan i handen, så har du möjligheten att avnjuta musiken trådlöst via Bluetooth. Med Qualcomm® aptX-tekniken så har man bästa ljudförutsättningarna. 

Men det stannar inte här. MC200 är en komplett mikrostereo av rang, och vill du avnjuta musik via CD eller radio, så finns det inget som hindrar dig till detta. Radiokortet kan ta emot både analoga (FM) och digitala (DAB+) radiosändningar.

Det är inte bara ljudet som är oerhört läckert med MC200. Dess frontpanel i borstad aluminium är ett inslag som gör att man gärna ställer förstärkaren synlig i bänken. Det ger ett dyrt och exklusivt utseende. 

För enkelt handhavande så medföljer en fjärrkontroll.
Tyska Magnat ingår i den amerikanskägda koncernen Audiovox och är ett aktat namn för sina innovativa och generösa konstruktioner. Med sin spjutspetsteknik, innovativa idéer och sitt moderna formspråk har de idag en repetoar som minst sagt är imponerade. Produkterna utmärker sig i klassen och recensenter talar väldigt gott om dem i sina tester.

Specifikationer

Typ: Förstärkare
Utförande: Bluetooth-mottagning , Digitala ingångar , Multiroom-stöd , Nätverksstreaming , Pre out för baslåda/slutsteg , Radiomottagning
Förstärkareffekt: 2x25 Watt (20 Hz – 20 kHz, THD < 1.0%, 8 Ohm) , 2x35 Watt (20 Hz – 20 kHz, THD < 1.0%, 4 OHm)
Frekvensomfång: 10 - 80.000 Hz
Ingångar: 1 x 3.5mm stereo (front) , 1 x Bluetooth , 1 x coaxial , 1 x DAB/FM , 1 x Ethernet/Wifi , 1 x optisk , 2 x stereo RCA
Utgångar: 1 x hörlursuttag , 1 x Rec Out , 1 x subwoofer pre out
Signal/brus förhållande: Line: 98 dB
Strömförbrukning: 130 Watt (max), <0.5 Watt (standby)
Mått: 277 x 132 x 370 mm (B x H x D)
Vikt: 5.8 kg

Rekommenderade tillbehör

Proson Arctic BFA banankontakt, 4-pack
Detta är ett gäng mycke...
149 kr
Köp
Info
Real Cable BM150T högtalarkabel, lösmeter
Detta är en högtalarkab...
50 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Magnat MC200 CD-receiver med BT & DAC
Magnat MC200 är en kompakt s...
8990 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Proson Arctic BFA banankontakt, 4-pack
Detta är ett gäng mycket prisvärda banankon...
149 kr
Köp
Info
Real Cable BM150T högtalarkabel, lösmeter
Detta är en högtalarkabel på lösmeter ...
50 kr
Köp
Info

Tillbehör

Proson Arctic BFA banankontakt, 4-pack
Detta är ett gäng mycke...
149 kr
Köp
Info
Real Cable BM150T högtalarkabel, lösmeter
Detta är en högtalarkab...
50 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.