Köp Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar Klipsch | Hörlurar | Ljudfokus
Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar i gruppen Hörlurar / In-ear hos Ljudfokus.se (288T5TW)

Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar

1990 kr / 990 kr
Du sparar 1000 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 288T5TW
2 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar
Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar
Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar
Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar
Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar
Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar

Produktinformation

Klipsch T5 True Wireless är ett par fantastiskt välljudande in-ear hörlurar med Bluetooth 5.0 (med aptX och AAC) och patenterade ovala öronkuddar, som ger en skön komfort och en grym, passiv brusreducering på -22 dB. De kan snurras 360 grader för att passa perfekt i just dina öron. Lurarna ingår i deras True-koncept och vänder sig till dig som söker prestanda och bekvämlighet i en snygg design. Det inbyggda batteriet ger ca 8 timmars speltid, och laddningsetuiet - läckert format som en cigarrettändare - ger ytterliggare dryga 24 timmar. Lurarna är även vattenresistenta.

  • Förstklassiga in-ear hörlurar med Bluetooh 5.0 och aptX
  • Patenterade, ovala öronkuddar ger passiv brusreducering på -22 dB
  • Extremt skön komfort för just dina öron
  • Bluetooth 5.0 ger lika bra uppkoppling som via kabel och utan tidsfördröjning när man tittar på videoklipp
  • Ca 8 timmars batteritid (55 mAh) plus ytterligare 24 timmar via laddningsfodralet (360 mAh)

Nästa generations in-ear hörlur är här
Amerikanska Klipsch är en av de större aktörerna i världen och det man främst förknippar med fabrikatet är deras hornkonstruktioner. Man har från 2000-talets start gett sig in i den hårda konkurrensen att göra lika välljudande och designmedvetna hörlurar av olika typer. Ett område man verkligen lyckats oerhört bra med, där recensenter överöst modellerna med lovord genom åren. Man arbetar numer med ett True-koncept:

True Comfort - de patenterade öronkuddarna har en oval form, som ger en utmärkt passform i öronen. De kan vridas 360 grader för att passa perfekt i just dina öron. Den ovala formen ger en utmärkt passiv brusreducering på -22 dB. Med detta menas att ljud från omgivningen i större grad släcks bort, så att du kan lägga allt fokus på musiken, och utan att behöva höja volymen. Detta bidrar också till att du spar på din hörsel. Du kommer att tacka dig själv på äldre dar.
True Performance - den kunskap man har inom högtalarkonstruktioner och akustik präglas i stor grad på deras hörlurar. Med Bluetooth 5.0 och stöd för aptX och AAC så levererar de här förstklassiga in-ear hörlurarna ett ljud som bräcker det mesta på marknaden och i prisklassen.
True Independence - till lurarna medföljer det ett laddningsetui som via USB-C snabbladdas och ger över två timmars musik på 15 minuters laddning. Med Klipsch Connect App och fyra mikrofoner
med Clear Voice Chat får man en konstant anslutning till Siri, Google Voice Assistant och Amazon Alexa. Slutligen så kan det nämnas att T5 är vattenresistenta, så inte ens moder Natur kan stoppa dig i ditt musiklyssnande.
True You.

Läsbart!
Klipsch T5 True Wireless Additional Information

"With retro styling, a comfortable fit, great battery life, and top-tier sound, we’re basically convinced the T5 will be a formidable competitor to industry leaders like the AirPods and PowerBeats Pro, and we expect many people will be as taken with them as we already are"
Digital Trends med stämpeln "Recommended Product"

Klipsch grundades grundades av en galen ingenjör i den amerikanska staden Hope, Arkansas. Paul Wilbur Klipsch hade 1946 fått nog av de lågkvalitativa ljudsystem som fanns tillgängliga och bestämde sig för att med vetenskapliga principer utveckla och konstruera tekniker som än idag används i Klipsch välkända högtalare och system. I Klipsch enorma sortiment som sträcker sig från stativhögtalare till subwoofers, utomhushögtalare till studiomonitorer, finner du garanterat vad du söker.

Specifikationer

Utförande: Trådlös uppkoppling
Bestyckning: 5 mm dynamiska element
Frekvensomfång: 10 - 19.000 Hz
Anslutning: Bluetooth
Batteritid: 8 timmar plus 24 timmar via laddningsetui
Funktioner: Laddningsetui

Prishistorik

Prisvärda paket

Du har nyligen tittat på

Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar
Fantastiskt välljudande in-e...
990 kr (1990 kr)
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.