Köp Klipsch ProMedia 2.1 Bluetooth, datorhögtalare på Ljudfokus.se!
Klipsch ProMedia 2.1 Bluetooth, datorhögtalare i gruppen Högtalare / Datorhögtalare & TV-högtalare hos Ljudfokus.se (288PROMEDIA21BT)

Klipsch ProMedia 2.1 Bluetooth, datorhögtalare

2990 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Artnr: 288PROMEDIA21BT
0 Omdömen
Lagerstatus:
Klipsch ProMedia 2.1 Bluetooth, datorhögtalare
Klipsch ProMedia 2.1 Bluetooth, datorhögtalare
Klipsch ProMedia 2.1 Bluetooth, datorhögtalare
Klipsch ProMedia 2.1 Bluetooth, datorhögtalare
Klipsch ProMedia 2.1 Bluetooth, datorhögtalare
Klipsch ProMedia 2.1 Bluetooth, datorhögtalare
Klipsch ProMedia 2.1 Bluetooth, datorhögtalare
Klipsch ProMedia 2.1 Bluetooth, datorhögtalare
Klipsch ProMedia 2.1 Bluetooth, datorhögtalare

Produktinformation

Klipsch ProMedia 2.1 Bluetooth är ett kompakt och aktivt ljudsystem som överraskar med sitt kraftfulla ljud, både sett till storleken men även prisklassen. Ta musiken eller gamingen till en mer uppslutande nivå. Många klassar dem som datorhögtalare. Du kan koppla ljudet antingen trådlöst via Bluetooth alternativt så finns det en analog 3.5mm ingång på ena högtalarens sida, där man även finner ett hörlursuttag. De som var med på sent 90-tal minns med glädje den första upplagan av ProMedia 2.1. Klipsch arbetar vidare kring sin nostalgivåg och dagens upplaga är faktiskt hetare än någonsin.

  • Aktivt 2.1 datorsystem
  • Har Bluetooth-mottagning samt 3.5mm ingång
  • Hörlursuttag för de mer intima stunderna då omgivningen skall uteslutas
  • Satelliter tillverkade i ABS och subwoofer tillverkad i MDF
  • Total systemeffekt på 100 Watt RMS, 200 Watt peak med endast 0.2 % distorsion

Marknadens häftigaste genuina datorhögtalare i prisklassen
Amerikanska Klipsch behöver knappast någon presentation. Detta är en av de större aktörerna i världen vad gäller tillverkning av förstklassiga och prisvärda högtalare. Deras nisch sedan 1940-talet har varit hornladdningen och dess tekniska fördelar. Den här tekniken har man aldrig övergivit utan snarare vidareutvecklat genom åren.

Deras datorhögtalare ProMedia 2.1 Bluetooth utmärker sig från det mesta snarlika på marknaden. De som vet hur en Klipsch-högtalare spelar vet att man inte alltid skall gå efter storleken. Det här kompakta systemet förbluffar med sitt dynamiska och kraftfulla ljud. Den kompakta subwoofern har ett 6.5" element som backas upp av ett slutsteg på 65 Watt RMS. Sitter du vid datorn så kommer du förmodligen dra på smilbanden när du drar igång systemet. Baslådan spelar ner till 35 Hz, och bara det är en imponerande detalj att beakta.

Satelliterna är bestyckade med deras MicroTractrix® horndiskant med en 90° x 40° graders hornmun, som borgar för en mer kontrollerad spridning och en mer exakt sweetspot när du avnjuter din favoritmusik eller ett spel.

Dubbla volymkontroller
En smart detalj som vi känner igen från deras större aktiva stereohögtalare är att man har dubbla volymkontroller. Den ena styr huvudvolymen över allt, men sen finns det även en separat volym för endart baslådan. Musik och dess inspelningar i studio kan variera stort både i ljudkvalitet men även hur man valt att mixa frekvensspektrat. En låt kan piska på rejält i basen medans nästa låter väldigt tunt. Då kan det vara bra att ha en separat volymkontroll för basen -  som sitter på den ena satellitens nedre frontdel - istället för att behöva krypa under skrivbordet och nå kontrollen på  baslådan bakre del.
Klipsch grundades grundades av en galen ingenjör i den amerikanska staden Hope, Arkansas. Paul Wilbur Klipsch hade 1946 fått nog av de lågkvalitativa ljudsystem som fanns tillgängliga och bestämde sig för att med vetenskapliga principer utveckla och konstruera tekniker som än idag används i Klipsch välkända högtalare och system. I Klipsch enorma sortiment som sträcker sig från stativhögtalare till subwoofers, utomhushögtalare till studiomonitorer, finner du garanterat vad du söker.

Specifikationer

Konstruktion: Aktivt 2.1 högtalarsystem
Typ: Med baslåda
Utförande: Bluetooth
Bestyckning: 19 mm PE-diskant med MicroTraxtric-hornladdning, 3" mellanregister, 6.5" baselement
Förstärkareffekt: 2x18 Watt RMS (satelliter), 65 Watt RMS (subwoofer)
Frekvensomfång: 35 - 22.000 Hz
Ingångar: 1 x 3.5mm stereo , 1 x Bluetooth
Utgångar: 1 x hörlursuttag
Delningsfrekvens: 3.500 Hz
Färg: Svart
Mått: Satelliter: 107 x 216 x 144 mm; Subwoofer: 249 x 241 x 259 mm (B x H x D)
Vikt: Satelliter, styck: 0.95 kg; Subwoofer: 5 kg

Rekommenderade tillbehör

Proson Arctic 3.5mm Aux ljudkabel
Detta är en välbyggd, k...
fr. 199 kr

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Proson Arctic 3.5mm Aux ljudkabel, 0.5 meter
Detta är en välbyggd, kvalitativ och oerhör...
199 kr
Köp
Info

Tillbehör

Proson Arctic 3.5mm Aux ljudkabel
Detta är en välbyggd, k...
fr. 199 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.