Kampanj / Påskrea

Påskrea

Filtrera:
Välj kategori
Varumärke
PÅSKREA - Kvalitetsljud till ovanligt bra priser! Vi firar påsken med riktigt GRYMMA erbjudanden. Spara upp till 58%! Kampanjen avslutas 8 april, 23:59.

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

OM LJUDFOKUS

Ljudfokus grundades år 2001 och har växt till att bli en av Sveriges mest kunniga e-handelsbutiker inom selekterad hemelektronik för Audio och Video-produkter. Med en lång branscherfarenhet och kompetens har vi visionen att bara ha nöjda kunder som vill växla kronorna mot grymt välljud. I sortimentet finner vi flertalet av marknadens största varumärken, där det finns något att hämta för alla smaker, klasser och preferenser.
Oavsett om det gäller HiFi, hemmabio eller multiroom så kan vi skräddarsy en unik lösning, anpassad just för dig.


Missa inga nyheter från Ljudfokus. Signa upp dig för att få nyheter och erbjudanden!

VÅR SUPPORT

Hos oss kan du räkna med att få bästa tänkbara support både före ditt köp och efter. Även efter att du checkat ut i kassan så fortsätter vårt jobb.
Via telefon eller mail kommer du i kontakt med vår kompetenta kundtjänst som mer än gärna hjälper dig med alla dina frågor, stora som små!  

Du når oss på supporten:
E-post:
support@ljudfokus.se
(vardagar kl 8-17)

Kundinformation


Vi är en certifierad E-handel
 

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.