JJ Electronics KT88, effektrör styckpris JJ Electronics | Övrigt | Ljudfokus.se
Spara
JJ Electronics KT88, effektrör styckpris i gruppen Ljudfokus hos Ljudfokus.se (320JJKT88)

JJ Electronics KT88, effektrör styckpris

Erbjudandet gäller t.o.m:
950 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 320JJKT88
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
JJ Electronics KT88, effektrör styckpris
JJ Electronics KT88, effektrör styckpris
JJ Electronics KT88, effektrör styckpris
JJ Electronics KT88, effektrör styckpris

Produktinformation

JJ Electronics KT88 är ett nytillverkat elektronrör av stråltetrodtyp med oktalsockel, som är ett klart ljudlyft mot de kinesiska standardrören som överkomligare elektronikapparater är monterade med från fabrik. I vissa fall kallas det även lite felaktigt för 6550, vilket är en amerikansk rörtyp. Men det är dock kompatibelt med förstärkare uppbyggda kring 6550-röret. Detta är ett pentod-effektrör med ett härligt driv, bottendrag och en framskjuten och mycket närvarande ljudbild. Det kan ge upp mot 42 Watt i uteffekt. Väldigt musikaliskt. Röret introducerades redan 1956 som en kraftigare version av KT66.

"JJ tubes are probably the smoothest sounding tubes next to NOS tubes themselves"
Audiotubes, USA

JJ Electronics - produktion med högt ställda krav
Allt material som används vid tillverkningen av JJ´s rör uppfyller de strängaste kvalitetskraven. Vid tillverkning av rör är den grundläggande förutsättningen för högsta produktionsresultat att hålla en så hög mekanisk precision som möjligt vid montering. JJ´s krav får högst avvika ± 0.02 mm.
Från start till slut är det kritiska faser att genomgå, som kemisk rengöring och härdning i ädelgas-atmosfär (väte, kväve), till testning av alla elektriska parametrar som är nyckeln till en oproblematisk drift (läckage, katodstrålning, mikrofoni, glödspänning m.m.) 
Varje månad tas stickprover från produktionen för att utföra ett test, där livslängden skall vara ca 5.000 timmar under normala förhållanden eller ca 1.000 timmar vid maximala belastningar.

Notera att det är 3 månaders garanti på röret!

JJ Electronic grundades år 1993 av Jan Jurco, som övertog maskinparken från gamla Tesla-fabriken som tillverkat elektronrör sedan 1920-talet. Man går mot strömmen med sin egenutveckling och tillverkning av elektronrör i sin fabrik i Slovakien, som ger ett hörbart ljudlyft mot de Kina-tillverkade standardrören. I utbudet finns de flesta typerna av linjerör, likriktare och effektrör.

Specifikationer

Typ: Elektronrör
Enhet: Styck

Prisvärda paket

JJ Electronics KT88 matchade effektrör, 4-pack
Detta är ett 4-pack med matc...
3498 kr

Du har nyligen tittat på

JJ Electronics KT88, effektrör styckpris
Ett klart ljudlyft till apparater...
950 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.