Isotek Premier, jordad nätkabel med C15-kontakt 1.5 meter Isotek | Kablar & kont
Isotek EVO3 Sequel jordad nätkabel med C15-kontakt, 2 meter i gruppen Kablar & kontakter / Nätkablar hos Ljudfokus.se (289ISOTEKSEQEVO3)

Isotek EVO3 Sequel jordad nätkabel med C15-kontakt, 2 meter

3990 kr
Artnr: 289ISOTEKSEQEVO3
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Isotek EVO3 Sequel jordad nätkabel med C15-kontakt, 2 meter
Isotek EVO3 Sequel jordad nätkabel med C15-kontakt, 2 meter
Isotek EVO3 Sequel jordad nätkabel med C15-kontakt, 2 meter
Isotek EVO3 Sequel jordad nätkabel med C15-kontakt, 2 meter
Isotek EVO3 Sequel jordad nätkabel med C15-kontakt, 2 meter

Produktinformation

Isotek Sequel är en steget efter Premium, där man med ytterligare finputsat uppbyggnaden med en förbättrad geometri på ledarsektionerna, samt har en aktiv skärm som stänger ute störningar i ännu större grad. En redan bra kabel har blivit ännu bättre! Kabeln kommer i standardlängden 2 meter och finns i tre olika kontakt-utföranden - i det här fallet så har kabeln den mest förekommande, jordade C15-kontakten till apparatänden. Konstruktionen består av silverpläterade OFC-kopparledare och Teflon FEP som isoleringsmaterial.
 
 • Extremt prisvärd modell av nätkablar från Isotek
 • Tre silverpläterade OFC-kopparledare på 2 mm²
 • Tvistade ledare ger ett starkare skydd mot RF-störningar
 • Teflon FEP isolering
 • Konakter med 24 Karats guldpläterade ledardelar
 • Diameter: 10 mm
 • Finns enbart i 2 meters längd
 • Här med jordad C15-apparatkontakt (10A)

Isotek grundades år 1999 av Keith Martin i Hampshire, England. Keith hade ett grundmål med Isotek – att öka prestandan för alla ljudsystem genom att skapa en helhetslösning för den alltmer degraderade strömkvaliteten. Ett mycket högt mål som kräver en hög nivå av dedikering.
Det ligger en rigorös forskning och utveckling bakom Isoteks produkter. Som specialist på strömfiltrering tillverkar man endast produkter inom denna genre. Produkterna renar inte bara strömmen vilket ger en prestandahöjning för alla typer av ljud- och videoprodukter utan absorberar även skadliga spikar och transienter vilka kortar livslängden på produkterna.

EVO3 Sequel
Detta är steget efter den rosade Premier och trots att vi hamnar i en dubbelt så högt prisläge, så har den här nätkabeln tagit emot lika mycket lovord och priser från recensenter världen runt. Sequel vänder sig till entusiaster som sitter hemma med exklusiva anläggningar, både för musik eller bio. Tanken är att ersätta den enkla standardmodellen som följer med i kartong till apparaten. EVO3 Sequel följer arvet och firmans filisofi att erbjuda strömrelaterade produkter med högsta kvalitet till ett oslagbart pris.
Precis som i lillebror finner vi här tre 2 mm² silverpläterade OFC-kopparledare som ledarmaterial. Skillnaden är att man har färre och därmed också grövre kardeler. Något som ger ett stabilare beteende när vi talar om förmågan att leda ström med en sinusvåg runt 50-60 Hz. Med inblandning av silver så får man en högre ledningsförmåga och bättre elektriska egenskaper. Ledarna ligger parallellt med en svagt roterad tvinning.
Geometrin är en faktor, men den aktiva skärmen är en annan som gör att Sequel blir en mer "tyst" nätkabel till systemet.

Kontakterna är gjorda i 24 Karats guldpläterad OFC-koppar och är framtagna av Isotek exklusivt för denna kabel. Isoleringsmaterialet kring varje ledare är Teflon FEP (Fluorinated Ethylene Propylene), som är ett extremt tåligt material, både mot fysisk stress och höga respektive låga temperaturer. Detta material som isolering finner vi vanligtvis i betydligt mer exotiska modeller.
Runt alla ledarna ligger en fyllnad av bomull, som förutom att vara en utmärkt isolator även motverkar mikrofoni. Efter fyllnaden sitter det ett hölje av papper som en buffert till ytterhöljet, som i sin tur är av PVC, som gör kabeln flexibel samtidigt som den ger ett bra skydd mot tryck och klämskador.
Färgen på kabeln är ljusgrå och kontakterna är blåa.

Olika kontaktutföranden
Sequel tillverkas enbart i en längd på 2 meter, och kontakteras i tre olika utföranden av IEC-kontakten (apparatänden). C7 är i ojordat utförande, C15 är den mest förekommande, jordade varianten för 10 Ampere, medans C19 är den större, jordade 16 Amperes kontakten för de riktigt effektslukande slutstegen eller för grendosor vars totala kapacietet överstiger behovet för 10 Ampere.
Ta gärna en titt under produktbilderna så ser du de olika IEC-kontakterna!

"The Sequel is well built and keenly priced and gives source equipment in particular a performance boost"
Hifi Choice

"The EVO3 Sequel is a high quality, very robust power cable, something of a lifetime investment. Sonically, the cable enhances nuances and details. A faster and easier way to fine-tune the sound of your system is scarcely possible"
Lite Magazine

  Specifikationer

  Typ:Färdigterminerade

  Rekommenderade tillbehör

  Supra MD06 MK3 SP, grendosa med överspänningsskydd
  Grendosa med med avskärmat c...
  1650 kr
  Vincent CD S1.2, CD-spelare med DAC svart
  En påkostad CD-spelare med i...
  11990 kr

  Du har nyligen tittat på

  Produkter relaterad till din historik

  Supra MD06 MK3 SP, grendosa med överspänningsskydd
  Grendosa med med avskärmat chassi i aluminium, NIF-fi...
  1650 kr
  Vincent CD S1.2, CD-spelare med DAC svart
  En påkostad CD-spelare med inbyggd DAC, rörbesty...
  11990 kr

  Snabba leveranser

  Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
  (gäller ej leverans med pall)

  Vi har nöjda kunder

  Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

  Vi kan det vi säljer

  Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.