Köp IsoAcoustics OREA Bronze, apparatfot 3.6 kg, styck på Ljudfokus.se!
Spara
IsoAcoustics OREA Bronze, apparatfot 3.6 kg, styck i gruppen Tillbehör / Vibrationsdämpning hos Ljudfokus.se (407OREABRONZE)

IsoAcoustics OREA Bronze, apparatfot 3.6 kg, styck

Erbjudandet gäller t.o.m:
600 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 407OREABRONZE
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
IsoAcoustics OREA Bronze, apparatfot 3.6 kg, styck
IsoAcoustics OREA Bronze, apparatfot 3.6 kg, styck
IsoAcoustics OREA Bronze, apparatfot 3.6 kg, styck
IsoAcoustics OREA Bronze, apparatfot 3.6 kg, styck
IsoAcoustics OREA Bronze, apparatfot 3.6 kg, styck
IsoAcoustics OREA Bronze, apparatfot 3.6 kg, styck
IsoAcoustics OREA Bronze, apparatfot 3.6 kg, styck

Produktinformation

IsoAcoustics OREA Bronze är en flerfaldigt prisbelönt apparatfot som gör skillnad på ljudet genom att effektivt dämpa vibrationer och resonanser och därmed få bort negativ energi som har degraderande effekt på prestandan. Detta är den minsta "pucken" i Orea-serien som hanterar en vikt på max 3.6 kg för bästa effekt. Konstruktionen baseras på att man förflyttar energin till fotens inre kärna. Det rekommenderas att ha minst tre fötter under en apparat och hur de placeras beror på hur vikten är fördelad i chassit, om exempelvis en transformator är placerad på ena sidan. Perfekt för skivspelare, CD-spelare, D/A-omvandlare m.m.

  • Kritikerrosad och prisbelönt apparatfot tillverkad i rostfritt stål med resonansdämpande inlägg
  • Ingår i Orea-serien
  • Hanterar en vikt upp till 3.6 kg
  • Mått: 50 mm (diameter) x 29 mm (höjd)
  • Angivet pris är styckvis!

Kanadensiska IsoAcoustics är en relativt ny tillverkare inom Hifi- och audiobranschen, där bolaget grundades år 2012 av Dave Morrison. Man har på kort tid skapat sig ett aktat namn med sina innovativa konstruktioner av ljudförbättrande fötter för både elektronik och högtalare, som är tänkta att ersätta befintliga, medföljande fötter eller spikes. Man sitter på egna patent och vänder sig både till den professionella sidan och Hifi-konsumenter för hemmet. IsoAcoustics exporterar idag sina produkter till över 60 länder världen runt. 

För att välja rätt puck för sin apparat så tar man bara apparatens vikt och delar med antalet puckar man ska använda, vilket normalt är 3-4 stycken. Ta en titt under våra produktbilder så ser du i diagrammet vilken puck som ligger överst och därmed ger bäst prestanda.
Exempel: Vi har en förstärkare som väger 16.8 kg och vi vill ha fyra puckar under. 16.8 delat på 4 blir 4.2 kg per puck. I grafen tittar vi strax till vänster om 4.5 kg markeringen och går uppåt. Först träffar vi linjen för Bordeaux, strax efter linjen för Bronze och överst träffar vi linjen för Indigo. Fyra Indigo-puckar blir alltså det bästa alternativet.

"Pound for pound, OREA is among the best value for money upgrades that can be made to any hifi system. I caught myself wide-eyed with joy on more than a few occasions as I heard nuances in tracks I’ve listened to for years but never noticed before"
The Ear

"They offer fantastic isolation support and vibration control to a huge amount of equipment and applications at a price that is simply unheard of in this somewhat overpriced industry"
Hifi Pig


Specifikationer

Typ: Dämpfötter
Enhet: Styck

Rekommenderade tillbehör

Du har nyligen tittat på

IsoAcoustics OREA Bronze, apparatfot 3.6 kg, styck
IsoAcoustics OREA Bronze är ...
600 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Advance Acoustic Playstream A7 inkl. X-FTB01, stereoförstärkare med nätverk & HDMI ARC
13990 kr
Köp
Info

Tillbehör

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.