Köp Hypex FusionAmp FA251 inbyggnadsförstärkare, monoblock på Ljudfokus.se!
Hypex FusionAmp FA251 inbyggnadsförstärkare, monoblock i gruppen Byggsats / Inbyggnadsförstärkare hos Ljudfokus.se (840FA251)

Hypex FusionAmp FA251 inbyggnadsförstärkare, monoblock

4498 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 840FA251
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Hypex FusionAmp FA251 inbyggnadsförstärkare, monoblock
Hypex FusionAmp FA251 inbyggnadsförstärkare, monoblock
Hypex FusionAmp FA251 inbyggnadsförstärkare, monoblock

Produktinformation

Hypex FusionAmp FA251 är ett monoblock för inbyggnad i låda, som ger hela 250 Watt i 4 Ohm. Här finner vi deras senaste Ncore®-förstärkarteknik, som både levererar en utsökt ljudkvalitet och utvecklar minimalt med värme. Via USB2-0 och en dator så kan man genom det fria programmet Hyper Filter Design optimera återgivningen. Bland anslutningarna finner vi RCA in, XLR in och ut, samt högnivå in. Via USB 2.0 konfigurerar/optimerar man steget genom ett program i datorn.

  • Kraftfullt monoblock på 250 Watt RMS (4 Ohm)
  • Designat för inbyggnad i kabinett
  • Ncore®-förstärkartekniken ger en enastående ljudkvalitet
  • XLR ut för utbyggnad av fler FusionAmp-steg


Holländska Hypex Electronics är ett bolag som inriktar sig på att tillverka förstklassiga förstärkare, strömförsörjningar och DSP-lösningar, där högsta möjliga kvalitet är det enda som är bra nog.
Man startade år 1996 och sju år senare skapade man sin första klass D-konstruktion, och introducerade sin klassledande UcD®-teknik (Universal class D).
Man finner deras teknik i flera av marknadens absoluta High End-fabrikat, som förlitar sig på deras exakta och kvalitativa signalbehandling. En av de stora anledningarna till den framgång man skördat är att man har en helt egen fabrik och distributionsled. 
Filosofin är egentligen rätt enkel. Implementera den bästa klass D-tekniken på marknaden på det mest användarvänliga sättet. Hypex strävar efter den bästa prestandan i kombination med de mest kostnadseffektiva lösningarna.

Hypex Ncore®
Detta är de första klass D-förstärkarna från Hypex som inte bara utmanar de mest linjära modellerna från konkurrenterna, utan även överträffar det mesta på marknaden. För de som tror att välljudet återfinns i biffiga, analoga förstärkarlösningar får tänka om. Ncore® visar exemplariska egenskaper vad gäller klarhet, upplösning och musikalitet. Denna banbrytande teknologi kombinerar stabiliteten från UcD-tekniken med förbättrad belastningsresistivitet, mindre distorsion och lägre utgångsimpedans. Exempelvis har man vidareutvecklat en loop-funktion som ger 20 dB gain genom hela frekvensområdet utan att tappa stabilitet, samt utvecklat en ny drivkrets.

Hypex UcD®
År 2003 var startskottet där man gick över till enbart klass D-teknik. Man slöt ett licensavtal med Philips för "Universal Class D" kretsen. Man såg den fulla marknadspotentialen att inte enbart sälja tekniken till färdiga baslådor, utan man startade sälja förstärkarmoduler till den öppna marknaden. UcD180- och UcD400-modulerna etablerade sig snabbt som den nya standarden på marknaden, både vad gäller prestanda som kan mätas men framförallt höras. 
De högpresterande UcD-förstärkarmodulerna är avsedda för ett brett utbud av ljudapplikationer - allt från publika system till krävande återspelningssystem för studio och hemmabruk. De främsta kännetecknena är:
1. Den platta frekvensresponsen, helt oberoende av belastningsimpedans
2. Det nästan frekvensoberoende distorsionsbeteendet
3. Den mycket låga EMI-strålningen.
Förstärkarkretsen markanta kontroll är baserad på en fasskiftstyrd, självoscillerande loop, som gör att feedback endast finns på högtalarutgången.

Hypex Filter Design (HFD)
HFD är ett fritt mjukvaru-verktyg som behövs för att konfigurera FusionAmp. Själva DSP´n innehåller inget filter vid uppackning, utan den behöver alltså konfigureras och laddas upp innan steget kan producera en utsignal. HFD kan brukas till att mäta frekvensresponsen från högtalaren och denna informationen kan sedan nyttjas till att designa ditt filter. Femton biquad-filter finns tillgängliga per förstärkarkanal. På Hypex hemsidan finns en mer utförlig guide om hur man fullt konfigurerar sin FusionAmp.
https://www.hypex.nl/product/hypex-filter-design/17 


Specifikationer

Typ: Inbyggnadsförstärkare
Förstärkareffekt: 250 Watt RMS (4 Ohm)
Ingångar: 1 x RCA mono , 1 x USB micro (konfiguration) , 1 x XLR mono
Utgångar: 1 x XLR mono
Signal/brus förhållande: 109 dB
Distorsion: 0.1 %
Funktioner: XLR
Mått: 120 x 280 x 55 mm (B x H x D)
Vikt: 0.725 kg

Rekommenderade tillbehör

Supra Sublink-RCA subwooferkabel, vit
Supra Sublink är en grymt pr...
fr. 310 kr

Du har nyligen tittat på

Hypex FusionAmp FA251 inbyggnadsförstärkare, monoblock
Detta är en mycket väll...
4498 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Supra Sublink-RCA subwooferkabel 4 meter, vit
Supra Sublink är en grymt prisvärd subwooferkabe...
360 kr
Köp
Info

Tillbehör

Supra Sublink-RCA subwooferkabel, vit
Supra Sublink är en grymt pr...
fr. 310 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.