Doss Cloud Fox A1 - Grå/Svart (Trådlös Högtalare med LINKPLAY)
Doss Cloud Fox A1 - Grå/Svart (Trådlös Högtalare med LINKPLAY) i gruppen Multiroom / Högtalare hos Ljudfokus.se (666CLOUDFOXA1)

Doss Cloud Fox A1 - Grå/Svart (Trådlös Högtalare med LINKPLAY)

1290 kr / 498 kr
Du sparar 792 kr
Artnr: 666CLOUDFOXA1
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Doss Cloud Fox A1 - Grå/Svart (Trådlös Högtalare med LINKPLAY)
Doss Cloud Fox A1 - Grå/Svart (Trådlös Högtalare med LINKPLAY)
Doss Cloud Fox A1 - Grå/Svart (Trådlös Högtalare med LINKPLAY)
Doss Cloud Fox A1 - Grå/Svart (Trådlös Högtalare med LINKPLAY)
Doss Cloud Fox A1 - Grå/Svart (Trådlös Högtalare med LINKPLAY)
Doss Cloud Fox A1 - Grå/Svart (Trådlös Högtalare med LINKPLAY)
Doss Cloud Fox A1 - Grå/Svart (Trådlös Högtalare med LINKPLAY)

Produktinformation

Doss Cloud Fox A1 är en riktigt smart multirums-högtalare som låter dig spela din favoritmusik trådlöst i valfritt rum. Med hjälp av appen till din mobil eller surfplatta kan du styra musiken enkelt till en eller flera högtalare. Fungerar perfekt ihop med Muzo Cobblestone för Multirums-ljud.

Doss Cloud Fox A1 använder samma multirums-system(LINKPLAY) som Muzo Cobblestone som startade som ett projekt på Kickstarter av Linkplay Technology Inc. De finns nu äntligen att köpa i Sverige och gör att du kan bygga ett mycket flexibelt trådlöst musiksystem i hela ditt hus - till ett MYCKET bra pris dessutom! Flera olika högtalare med LINKPLAY-musiksystem finns redan och vi planerar att få in ännu fler produkter inom kort.

Test i Hifi&Musik - 2016
Doss Cloud Fox A1


– Smart dockningshögtalare"Cloud Fox är konstruerad för att fylla samma funktion som Bose och Arrco, men med den fina twisten att enheten står på en laddningsdocka. Det naturliga laddningsförfarandet gör att du alltid kommer ha din molnräv redo för äventyret bortom elnätet. Bygget känns gediget och det är enkelt att koppla in dina signalkällor. En tydlig röst berättar vilken ingång som valts.
Doss satsar på Linkplay-överföring och enheten är multirumskompatibel. Förutom knapparna på toppen används en smidig appstyrning. På baksidan finns ett AUX-jack av hörlurstyp för inkoppling av trådburna enheter. Priset på 1.300 kronor kommer som en behaglig överaskning. Det är en av marknadens billigaste multirumshögtalare och den presterar dessutom bra.

Ljud


"Ljudet påminner en del om Bose. Det är klart och rent med fin närvaro. Basen imponerar med din tyngd och snärt, vilket blev en positiv överaskning. Jämfört med Arrco spelar räven inte riktigt lika högt, men fullt tillräckligt med tanke på yttermåtten. Uppåt i registret finns hyfsat med detaljer, vilket gör gott för cymbaler och skira kvinnoröster."


Egenskaper:
- Aktiv högtalare på 2 x 8 W.
- Inbyggt uppladdningsbart batteri med smidig dockningsstation.
- Riktigt hög finish och gedigen kvalité.
- Koppla ihop med flera andra LINKPLAY-enheter för synkning av ljudet.
- Styr den med mobilen/surfplattan med gratis App för iOS eller Android.
- Strömma musiken trådlöst hemma eller på resa.


En högtalare - många möjligheter
Eftersom högtalaren både har batteri och en smidig dockningsstation så har den mängder med möjligheter. Den kan stå inne i badrummet och vara synkad med musiken i resten av huset. Eller kan den kan stå i köket och spela nätradio. När ni sedan går ut till grillen, så lyfter ni med högtalaren och musiken följer med er ut. Ta med den på resan eller till stranden. Ja, det är bara du som sätter begränsningarna.

Med LINKPLAY kan du strömma och styra musiken trådlöst med Muzo Player-appen från din mobiltelefon eller surfplatta. Flera olika musiktjänster stöds, bland annat Spotify Connect och TuneIn. Du kan även strömma musiken som du har på din mobiltelefon direkt till högtalaren eller använda Apple Airplay. Har du all musik hemma på datorn? Inga problem, med hjälp av DLNA kommer du även åt den lagrade musiken och kan spela upp den på valfri enhet med LINKPLAY.

Multirums-funktion
Om du har flera enheter med LINKPLAY-system i ditt hem kan du ha en i varje rum. Du styr dem lätt med samma mobiltelefon eller surfplatta och kan, om du vill, spela upp olika musikkällor i de olika rummen, eller länka ihop dem så att alla rum spelar samma musik - du väljer själv.

Bättre än Bluetooth
Eftersom det är enheten som strömmar musiken själv och strömningen inte går genom mobiltelefonen så drar den inget batteri från din mobiltelefon som strömning med Bluetooth gör. Du behöver inte heller vara orolig för att musiken ska stanna när du befinner dig långt ifrån din uppspelningsenhet och vill du åka hemifrån, så är det inga problem, resten av familjen kan fortsätta lyssna utan din mobil - de fortsätter styra från sina egna mobila enheter.

Ständig utveckling
Med start som ett Kickstarter-projekt välkomnar så klart LINKPLAY alla sina kunders önskemål och produkterna och apparna utvecklas ständigt.

Tekniska specifikationer:
Nätverkskopplingar: Wifi 802.11b/g/n
Musikformat som stöds: MP3, WMA, AAC (AAC+), Apple lossless, ALAC, FLAC, APE, WAV.
Elementstorlek: 4 x 1,75 tum
Effekt: 2 x 8 Watt
Frekvensomfång: 55 Hz - 20 kHz
THD+N: <1%
SNR: 76 dB
Extra ingångar: 3.5 mm Stereo (Audio) (Obs! Endast AUX. Nätverk etc. inaktiveras.)
Strömförsörjning (Väggladdare): 9V, 2A
Batterikapacitet: 7.4 V / 2200 mAH (Upp till 8 timmars speltid)
Storlek: 220 mm x 50 x 115 mm
Vikt: 1,3 kg

Följer med i förpackningen:
• Doss Cloud Fox A1-högtalare
• Dockningsstation
• Strömkabel
• 3,5 mm ljudkabel
• Förvaringspåse
• Manual

Ladda ner manualen här (Kommande): Engelsk Manual / Svensk Manual

Muzo Player-appen hittar du på Apple Appstore och Google Play:

Specifikationer

Typ:Single-stereo
Funktioner:Nätverksstreaming, Batteridrift
Färg:Svart
Enhet:Styck

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.