Köp Audio Pro G10 aktiv Wifi-högtalare med Google Cast & AirPlay 2, mörkgrå på Ljudfokus.se!
Audio Pro G10 aktiv Wifi-högtalare med Google Cast & AirPlay 2, mörkgrå styck i gruppen Högtalare / Wifi högtalare hos Ljudfokus.se (287G10G)

Audio Pro G10 aktiv Wifi-högtalare med Google Cast & AirPlay 2, mörkgrå styck

1890 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 287G10G
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Audio Pro G10 aktiv Wifi-högtalare med Google Cast & AirPlay 2, mörkgrå styck
Audio Pro G10 aktiv Wifi-högtalare med Google Cast & AirPlay 2, mörkgrå styck
Audio Pro G10 aktiv Wifi-högtalare med Google Cast & AirPlay 2, mörkgrå styck
Audio Pro G10 aktiv Wifi-högtalare med Google Cast & AirPlay 2, mörkgrå styck
Audio Pro G10 aktiv Wifi-högtalare med Google Cast & AirPlay 2, mörkgrå styck
Audio Pro G10 aktiv Wifi-högtalare med Google Cast & AirPlay 2, mörkgrå styck

Produktinformation

Audio Pro G10 är en aktiv Wifi-högtalare med Chromecast och AirPlay 2, med en stilren design och tygklätt kabinett. Designen är tagen från syskonet A10, som i sin tur har stöd för Amazon Alexa. Genom att ha utvecklat en helt ny hårdvara så är G10 startskottet för de som vill ha kompabilitet med Google Cast, samt att högtalaren (vid lanseringen) även är den första med AirPlay 2. Vill du veta vädret? Börja med att säg "Hey Google". G10 ger möjligheten att antingen ha en separat högtalare för ett rum, eller om man vill bygga ut ett mer omfattande multiroom-system med andra Google Cast-högtalare. Högtalaren kan också monteras på väggen via M6-gänga, eget fäste finns som tillval. Ljudkvaliteten då? Ja, den vet vi sedan tidigare att Audio Pro bemästrar! Notera att G10 ej är kompatibel med Audio Pro´s egna multiroomplattform.

 • Aktiv Wifi-högtalare med en stilren design och tygklätt kabinett
 • Trådlöst nätverk via 2.4 och 5 GHz
 • Inbyggd Chromecast
 • Google Assistant-röststyrning - säg "Hey Google"
 • AirPlay 2
 • Möjlighet för utbyggnad till multiroom genom Google Cast
 • Stöd för bl.a Spotify Connect, Deezer, Tidal, Tune-in
 • Fri styrapp för iOS och Android
 • Inbyggd Bluetooth (v. 4.2)
 • Kontrollpanel på toppen
 • Kan monteras på vägg via väggfäste, M6-gänga (tillval)


När svenska Audio Pro år 2008 utvecklade sina första lösningar för trådlöst ljud var målet att slippa kablarna, men att behålla HiFi-ljudet. Man lyckades mycket väl med sin Living-serie, men det var först fem år senare när Bluetooth-serien Addon lanserades som försäljningen tog fart på riktigt. Audio Pro och dess dåvarande ägare/grundare Stefan Pantzar - som var med när bolaget grundades år 1978 - insåg tidigt att det var trådlöst ljud som var framtiden.
De senaste fem åren har utvecklingen för Audio Pro varit fantastisk, där omsättningen har tiofaldigats! Under år 2018 har man lanserat flera Wifi-styrda högtalare med multiroom-funktion, bl.a Drumfire som man själva marknadsför som marknadens mest kraftfulla multiroom-högtalare.

Den lite smartare högtalaren
Audio Pro har implementerat Google Assistent i G10, och det tar högtalaren till helt nya nivåer. För att få det att fungera behöver du starta upp din telefon och ladda ner den kostnadsfria Google Home-appen till din telefon. Den finns till både iOS och Android. I appen kopplar du upp högtalare mot ditt nätverk och ställer in assistenten. När du slutfört detta, då är är det en enkel fras du behöver använda framöver: “Hej, Google”.

G10 lyssnar aktivt efter ett “Hej, Google” från dig, och efter att du yttrat de magiska orden så är det bara att fortsätta med din fråga eller ditt önskemål. Fråga hur vädret ska bli, översätta ord/fraser till andra språk eller be assistenten sätta en timer åt dig. 

När det kommer till musik och ljud är möjligheterna är gränslösa! Be G10 att spela upp musik från Spotify - och i framtiden även Apple Music. Säg vilken spellista, låt, album eller artist du önskar spela upp, och kort efteråt börjar musiken spelas. Pausa, höj/sänk volymen och spela nästa/föregående låt med ett enkelt röstkommando. Otroligt smidigt!

Har du flera Google Cast-kompatibla högtalare, eller har du flera G10 i hemmet? Starta upp Google Home och lägg olika högtalare i vad som kallas “Högtalargrupper”, där du kan sätta ihop smidiga kombinationer av högtalare som placerats i olika rum - spela musik i vardagsrummet och hallen när gästerna kommer över och spela lite lugn bakgrundsmusik i köket samtidigt.

Multiroomhögtalaren med de mjuka formerna
Olika rum har olika utseende, inredning och känsla, och vad som passar bra i ett rum kanske inte smälter in i ett annat. Här smälter G10 in perfekt. Detta är en multirumhögtalare i smidigt format och enhetlig, rundad design med en tygfront.
Högtalaren har en aluminiumtopp, med integrerad kontrollpanel där man kan justera volymen, byta källa med mera – och där finns också fyra snabbvalsknappar som man själv kan programmera till att exempelvis starta en radiokanal eller en spellista på Spotify.

G10 har trots sin kompakta design ett fullvuxet ljud, och en anledning till detta är att den nyttjar ett dedikerat lågregister-element som spelar upp till 300 Hz. Detta innebär att mellanregister- och diskantområdena - som hanteras av ett exklusivt BMR-element - kan spela utan interferens från de låga frekvenserna. När man spelar på lägre volymer med G10 förstärks basen en smula, för att ge ljudet en fyllighet som annars skulle saknas.

Högtalarens design gör att den med fördel kan placeras till exempel på ett bord, en fönsterbräda alternativt i en bokhylla. Och den som önskar kan enkelt montera högtalaren på en vägg, med standard (M6) väggfästen, som finns som tillbehör. Man kan även montera högtalaren i skenor uppe i taket, vilket är en mer unik egenskap på marknaden för konsumentprodukter idag.

Högtalaren är även utrustad med Bluetooth för att kunna användas i miljöer där trådlöst nätverk saknas - t.ex i sommarstugan - och man har även möjligheten att ansluta till högtalaren med kabel via AUX-ingången.

Google Cast
Casta ljud från mer än 300 appar direkt till din G10. Du kan dessutom skapa ett multirumsystem med andra Google Cast-kompatibla högtalare.
Notera att du inte kan använda G10 med Audio Pro's app/multirumsystem.

"Vi har förstås under flera år kunnat erbjuda multirumfunktion med våra befintliga högtalare, men kunderna har ändå indikerat att de önskar sig AirPlay 2 och Google Cast" säger Jens Henriksen, CCO på Audio Pro. "När vi ändå skapar en högtalare med denna kompatibilitet, tänkte vi att det vore lämpligt att gå hela vägen genom att även erbjuda Google Assistant funktionen, vilket innebär att du kan röststyra din högtalare genom att prata med den, och resultatet blev den nya produkten G10"

Audio Pro har tidigare kunnat erbjuda röststyrning via deras Addon C5A, via Amazon Alexa som tjänst. Med G10 har man lyssnat på efterfrågan på marknaden, där det finns konsumenter som föredrar Googles plattform framför Amazons.
G10 har genom sin Google Cast-funktion möjligheten att bilda ett multirum-system med andra Google Cast-högtalare. Det innebär att man kan, genom G10, röststyra en grupp av Cast-kompatibla högtalare även om inte alla har Assistant-funktionen inbyggd.
Audio Pro, idag vida kända för sina trådlösa aktiva högtalare, har sedan starten 1978 gjort allt i sin makt för att leverera bästa möjliga ljud till ett lika bra pris. Den patenterade tekniken ACE-bass var rivstarten, vilken innebar att man kunde få ut mer bas ur ett mindre kabinett och redan under det glimrande 80-talet cementerade man sin position bland giganterna på marknaden.

Specifikationer

Konstruktion: Aktiv, Wifi-högtalare
Utförande: AirPlay 2 , Chromecast , Väggmonteringsbar
Bestyckning: 1.25" BMR diskant/mellanregister, 3" långslagigt baselement, dubbla 4.5" slavbasar
Förstärkareffekt: 52 Watt, klass-D
Frekvensomfång: 55 - 20.000 Hz
Ingångar: 3.5mm stereo , Bluetooth , Wifi
Delningsfrekvens: 300 Hz
Färg: Grå
Mått: 140 x 193 x 140 mm (B x H x D)

Prisvärda paket

Audio Pro G10 aktiv Wifi-högtalare med Google Chromecast, 2-PACK
Detta är ett 2-pack av Audio...
3780 kr (4980 kr)
Audio Pro G10 aktiv Wifi-högtalare med Google Chromecast, 4-PACK
Detta är ett 4-pack av Audio...
7560 kr (9960 kr)

Rekommenderade tillbehör

Audio Pro WB201 väggfäste svart, styck
Detta är ett väggfä...
149 kr
Köp
Info
Supra MP-Cable 3.5mm Aux ljudkabel
Detta är en prisvärd st...
fr. 129 kr

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Audio Pro WB201 väggfäste svart, styck
Detta är ett väggfäste som passar till fler...
149 kr
Köp
Info
Supra MP-Cable 3.5mm Aux ljudkabel, 0.5 meter
Detta är en prisvärd stereoljudkabel i fin kvali...
129 kr
Köp
Info

Tillbehör

Audio Pro WB201 väggfäste svart, styck
Detta är ett väggfä...
149 kr
Köp
Info
Supra MP-Cable 3.5mm Aux ljudkabel
Detta är en prisvärd st...
fr. 129 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.