Köp Audio Pro C5 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart på Ljudfokus.se!
Spara
Audio Pro C5 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart i gruppen Multiroom / Trådlösa högtalare hos Ljudfokus.se (287C5MKIIB)

Audio Pro C5 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart

Erbjudandet gäller t.o.m:
2399 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 287C5MKIIB
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Audio Pro C5 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart
Audio Pro C5 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart
Audio Pro C5 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart
Audio Pro C5 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart
Audio Pro C5 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart
Audio Pro C5 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart
Audio Pro C5 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart
Audio Pro C5 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart

Produktinformation

Audio Pro C5 MKII är en stilren, kompakt och välljudande Wifi-högtalare, som i sin andra generation fått en högre ljudkvalitet och som numer - utöver Audio Pro´s egna plattform - både har Google Cast samt AirPlay 2 för multiroom-streaming. Här slår du alltså tre flugor i en smäll! Saknas nätverksmöjligheter - om du exempelvis har högtalaren i en sommarstuga - så kan du förlita dig på Bluetooth. Precis som med föregångaren så är designen tilltalande med sin "öppna" frontbaffel och läderhandtaget på ovankanten.

  • Aktiv Wifi-högtalare i stilren design med raka linjer och ett modernt formspråk
  • Bluetooth 4.2 är den perfekta backup-lösningen när ett nätverk saknas
  • Multiroom-funktion via Audio Pro´s egna plattform, Google Cast eller AirPlay 2
  • Stöd för Spotify Connect, Deezer, Tune-In m.m
  • Subwoofer-utgång om man vill utöka med ett rikare basregister via SW-5 eller SW-10
  • Har sex snabbvalsknappar mot föregångarens fyra

En svensk högtalarexpert med ett världstäckande erkännande
I Helsingborg byggs några av de mest välljudande trådlösa högtalarna på marknaden, som är extremt utmärkande i sitt prissegment. Audio Pro började som ett litet företag redan 1978 och har under 2000-talet tagit ett rejält fäste med sina innovativa lösningar, där man kombinerat sin expertis inom högtalarutveckling med en smart och funktionell trådlös uppkoppling. Något som gifter sig otroligt bra tillsammans och är just det som många efterfrågar idag. 
Det lilla företaget har växt till en respekterad jätte.

Stefan Pantzar har tackat för sig och sålde bolgaet i början av år 2017 till Jens Henriksen från Zound Industries (Urbanears, Marshall, Molami) som försäljningschef och Nils Ankarcrona som ekonomichef. Allting utvecklas, marknadsförs och säljs fortfarande från huvudkontoret i Helsingborg.

C5 MKII
Efter extrema fina framgångar med den tidigare lanserade storebrodern C10 MkII, så vidareutvecklar man nu C5 MkII. Jens Henriksen, CCO på Audio Pro förklarar: ”I april 2021 lanserade vi en uppdaterad version av vår prisbelönta högtalare C10. Den nya C10 MkII klarar av att leverera multirumljud via såväl AirPlay 2 och Google Cast som via Audio Pros eget multirumsystem. Och trots att produkten på detta vis blev något dyrare än sin föregångare, har ändå försäljningen ökat dramatiskt. Vi blev helt tagna på sängen av denna utveckling, och fick snabbt öka på tillverkningstakten för att möta efterfrågan

Efter lanseringen av C10 MKII började marknaden skrika mer och mer efter en mindre modell. ”Våra konsumenter är vana vid att kunna bygga ihop sitt eget skräddarsydda multirum-system i sina hem, vilket innebär att man vill kunna sätta olika högtalare med olika storlek anpassade efter respektive rums funktion och storlek. Vår tidigare C5 har varit mycket populär i t ex sovrum, kök och andra mindre rum, där en C10 kan anses vara alltför kraftfull. Och när vi nu kunnat erbjuda C10 MkII med AirPlay 2 och Google Cast, skapas det förstås en efterfrågan på även en mindre högtalare med motsvarande egenskaper” förtydligar Jens Henriksen. Både C10 MkII och C5 MkII har även Spotify Connect och Bluetooth inbyggt.

Utseendet påminner i stort om sin föregångare C5, med öppen front och läderhandtag i ovankant. Men på kontrollpanelen på ovansidan har ännu ett par snabbvalsknappar dykt upp. ”Våra bekväma preset-knappar är mycket populära hos våra konsumenter, därför passade vi på att öka antalet från fyra till sex knappar nu i samband med uppdateringen av den nya modellen”, berättar Jens Henriksen. Med snabbvalsknapparna nås favoritspellistan, eller favoritradiostationen med hjälp av ett enkelt knapptryck. Helt utan att ens behöva öppna appen i mobiltelefonen"

Detta är en aktiv högtalare med ett fantastiskt utseende och framförallt ett lika bra ljud. Den främsta skillnaden mot storebror C10 MKII är att den här högtalaren är bestyckad med ett mindre 4" baselement och har lägre uteffekt i förstärkardelarna (separata för diskanterna och baselementet). Det gör också att kabinettet är mer platsbesparande. Men trots de ringa måtten så kan C5 MKII spela ner till 50 Hz i basområdet, det är imponerande. Men den kan av naturliga skäl inte spela riktigt lika starkt och fylligt som sin storebror.
C5 MKII blir därmed ytterst lämpad för kök, arbetsplatsen eller allrummet. Det är en högtalare som imponerar, helt enkelt, även om Audio Pro själva är lite blygsamma - deras tagline för C5 MKII är nämligen: “Bättre prestanda än förväntat”.

Inbyggt finns totalt 41 Watt att tillgå från det digitala förstärkeriet, som driver dubbla 0.75" textil-diskanter samt ett centrerat, långslagigt 4" element.
Med lång erfarenhet inom högtalarkonstruktioner - som sträcker sig drygt 40 år tillbaka i tiden - så levererar denna högtalare ett helgjutet och prydligt ljud, där du hör varje detalj i musiken när du spelar.

På baksidan finns en analog ljudingång för, exempelvis, en skivspelare. Det finns även en subwooferutgång för dig som vill komplettera med extra djup i ljudbilden.
Audio Pro, idag vida kända för sina trådlösa aktiva högtalare, har sedan starten 1978 gjort allt i sin makt för att leverera bästa möjliga ljud till ett lika bra pris. Den patenterade tekniken ACE-bass var rivstarten, vilken innebar att man kunde få ut mer bas ur ett mindre kabinett och redan under det glimrande 80-talet cementerade man sin position bland giganterna på marknaden.

Specifikationer

Konstruktion: 2-vägs, aktiv single-stereo högtalare
Utförande: AirPlay 2 , Bluetooth , Chromecast , Subwoofer-utgång
Bestyckning: Dubbla 0.75" diskanter, 4" mellanregister/baselement
Förstärkareffekt: 2x8 Watt (diskant) + 25 Watt (bas)
Frekvensomfång: 50 - 20.000 Hz
Ingångar: 1 x Bluetooth , 1 x stereo RCA , 1 x Wifi
Utgångar: 1 x subwoofer pre out
Delningsfrekvens: 3.800 Hz
Färg: Svart
Strömförbrukning: 0.48 Watt (standby)
Mått: 250 x 130 x 150 mm (B x H x D)
Vikt: 2.5 kg
Enhet: Styck

Prisvärda paket

Audio Pro C20 Multiroompaket WiFi Black Large
Detta är ett multiroompaket ...
13998 kr

Rekommenderade tillbehör

Audio Pro SW-5 aktiv subwoofer, svart
Detta är en aktiv 8" subwoof...
2399 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Audio Pro C5 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart
Audio Pro C5 MKII är en stil...
2399 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Audio Pro SW-5 aktiv subwoofer, svart
Detta är en aktiv 8" subwoofer med ett nedåtrikt...
2399 kr
Köp
Info
Audio Pro G10 aktiv Wifi-högtalare med Google Cast & AirPlay 2, ljusgrå styck
Detta är en aktiv Wifi-högtalare med Chromecast ...
1799 kr
Köp
Info

Tillbehör

Audio Pro SW-5 aktiv subwoofer, svart
Detta är en aktiv 8" subwoof...
2399 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.