Köp Audio Pro A15 med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, mörkgrå på Ljudfokus.se!
Spara
Audio Pro A15 med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, mörkgrå i gruppen Multiroom / Trådlösa högtalare hos Ljudfokus.se (287A15DG)

Audio Pro A15 med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, mörkgrå

Erbjudandet gäller t.o.m:
2990 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 287A15DG
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Audio Pro A15 med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, mörkgrå
Audio Pro A15 med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, mörkgrå
Audio Pro A15 med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, mörkgrå
Audio Pro A15 med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, mörkgrå
Audio Pro A15 med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, mörkgrå
Audio Pro A15 med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, mörkgrå
Audio Pro A15 med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, mörkgrå

Produktinformation

Audio Pro A15 är en adrenalinstinn Wifi-högtalare som imponerar stort med sin fina ljudkvalitet, och som smälter in i hemmet med sin tilltalande design med sitt tygklädda kabinett. Med uppdaterad hårdvara så kan högtalaren - utöver Audio Pro´s egna plattform - även integreras i multiroom-system baserade kring Google Cast eller AirPlay 2. Här slår du alltså tre flugor i en smäll! Kör man via Audio Pro´s system så är A15 bakåtkompatibel med deras äldre modeller. Dessutom finns även Bluetooth-mottagning och en batteridrift, som gör att du kan ta med dig högtalaren ut i trädgården, till parken eller sommarstugan. Konstruktionen är IPX2-certiferad, vilket innebär att den hanterar lätt regn. Batteriet ger upp till 11 timmars spelande. På baksidan finner vi en basport som ger ett omfång ner till 45 Hz, det är imponerande! Vill man ha mer av kakan så kan man bygga på med en aktiv baslåda via dess subwoofer-utgång.

  • Aktiv Wifi-högtalare i stilren design med ett tygklätt kabinett och ett modernt formspråk
  • IPX2-certiferad konstruktion (tål lätt regn)
  • Bluetooth 4.2 är den perfekta backup-lösningen när ett nätverk saknas
  • Multiroom-funktion via Audio Pro´s egna plattform, Google Cast eller AirPlay 2
  • Stöd för Tidal, Spotify Connect, Deezer, Tune-In m.m
  • Subwoofer-utgång om man vill utöka med ett rikare basregister via SW-5 eller SW-10
  • 3.5mm stereoingång för extern källa som en DAP-spelare, FM-radio etc
  • Kan re-streama ljudet via Bluetooth till andra Audio Pro-högtalare (kräver nätverk)

En svensk högtalarexpert med ett världstäckande erkännande
I Helsingborg byggs några av de mest välljudande trådlösa högtalarna på marknaden, som är extremt utmärkande i sitt prissegment. Audio Pro började som ett litet företag redan 1978 och har under 2000-talet tagit ett rejält fäste med sina innovativa lösningar, där man kombinerat sin expertis inom högtalarutveckling med en smart och funktionell trådlös uppkoppling. Något som gifter sig otroligt bra tillsammans och är just det som många efterfrågar idag. 
Det lilla företaget har växt till en respekterad jätte.

Stefan Pantzar har tackat för sig och sålde bolgaet i början av år 2017 till Jens Henriksen från Zound Industries (Urbanears, Marshall, Molami) som försäljningschef och Nils Ankarcrona som ekonomichef. Allting utvecklas, marknadsförs och säljs fortfarande från huvudkontoret i Helsingborg.

På den växande marknaden för multirumhögtalare har det skapats en ökad efterfrågan på produkter som inte enbart fungerar fint i ett multirumssystem inom hemmets fyra väggar, utan även gör det möjligt att plocka med sig ljudet ut i trädgården eller annan plats utomhus. Detta skapar ett sug efter produkter som både är portabla och även har ett batteri som klarar av många timmars spelande. Då vädrets makter inte alltid går att styra över är produkter som tål hastigt uppdykande regn extra populära.
Jens Henriksen, CCO på Audio Pro förklarar: ”Våra kunder har visat ett allt ökande intresse för produkter som kan bäras med ut i trädgården och även tål regnvatten. Och den långa batteritid som vi länge varit kända för på våra tidigare portabla produkter, skapar förstås en förväntan från våra kunder som vi vill fortsätta infria. A15 är vår senaste produkt som uppfyller samtliga 3 behov. Vår högtalare är IPX2 klassad, vilket innebär att den tåler regn, och detta tillsammans med ett handtag som är lite finurligt konstruerat genom att använda högtalarens port, gör att vi skapat en högtalare med ett tämligen minimalistiskt utseende”

Givetvis kan man bygga multiroom-ljud via Audio Pro´s egna app, men det som gör högtalaren så intressant är att man även har möjligheten att använda sig av AirPlay 2 eller Google Cast, om man föredrar detta. En värld av oändliga möjligheter, skulle man nästan kunna säga.
A15 är tänkt som ett komplement till det befintliga produktprogrammet, där Audio Pro har utvecklat modeller avsedda för skiftande behov i olika rum i hemmet. Jens Henriksen förtydligar: ”Med våra produkter skräddarsyr du ditt eget personliga multirumsystem, och väljer fritt mellan olika storlek och utseende utifrån det specifika rummets karaktär. Och med A15 kan du även sträcka ut ditt multirumssystem ända till trädgården. Ditt multirumsystem kan nämligen bli lika stort som ditt WiFi når.”

Det kraftfulla batteriet räcker till hela 11 timmars välljud på halv volymnivå. För högljudda fester med full volym på högtalaren så håller batteriet i drygt 8 timmar. 
Den här högtalaren imponerar stort och har en överraskande stor ljudbild att leverera, där speciellt basförmågan förbluffar mest. Ta en titt på frekvensomfånget, som är angivet ner till imponerande 45 Hz.
Inbyggt finns 10 Watt som driver 1" textil-diskanten, samt 30 Watt till det långslagiga 4.5" elementet. Med klass D-tekniken får man hög effektivitet. 
Med Audio Pro´s stora kunskap inom högtalarkonstruktioner - som sträcker sig över 40 år tillbaka i tiden - så levererar A15 ett helgjutet och läckert ljud, där du hör varje detalj i musiken när du spelar.

"Audio Pro har förmodligen använt sig av likadana högtalarelement i A15 som i de större hifi-modellerna. Det är en ganska lyxig bestyckning i en relativt billig bordshögtalare. Och det låter också riktigt bra. När det gäller multiroom-högtalare är Sonos den oundvikliga måttstocken, de har dominerat området i mer än ett årtionde. När det gäller Audio Pro A15 är den direkta konkurrenten Sonos Move, som kostar lika mycket. Och A15 klarar den jämförelsen briljant: basen är djupare, ljudet i allmänhet lite renare – och den ser ännu bättre ut i sitt gråa tyg"
Ljud&Bild 
Audio Pro, idag vida kända för sina trådlösa aktiva högtalare, har sedan starten 1978 gjort allt i sin makt för att leverera bästa möjliga ljud till ett lika bra pris. Den patenterade tekniken ACE-bass var rivstarten, vilken innebar att man kunde få ut mer bas ur ett mindre kabinett och redan under det glimrande 80-talet cementerade man sin position bland giganterna på marknaden.

Specifikationer

Konstruktion: 2-vägs, aktiv single-stereo högtalare med batteridrift
Utförande: AirPlay 2 , Batteridrift , Bluetooth , Chromecast , Subwoofer-utgång
Bestyckning: 1" diskant, 4.5" mellanregister/baselement
Förstärkareffekt: 10 Watt (diskant), 30 Watt (bas)
Frekvensomfång: 45 - 22.000 Hz
Ingångar: 1 x 3.5mm stereo , 1 x Bluetooth , 1 x Wifi
Utgångar: 1 x subwoofer pre out
Delningsfrekvens: 2.800 Hz
Batteritid: Upp till 11 timmar
Färg: Grå
Medföljande tillbehör: Manual , Strömkabel
Strömförbrukning: 5 Watt (på), 1.75 Watt (standby, nätverk på), 0.48 Watt (standby)
Övrigt: Bas/diskant-kontroller , IPX2-klassad
Mått: 206 x 286 x 137 mm (B x H x D)
Vikt: 3.4 kg

Prisvärda paket

Audio Pro C20 Multiroompaket WiFi Dark Grey
Detta är ett multiroompaket ...
10498 kr

Rekommenderade tillbehör

Proson Arctic 3.5mm Aux ljudkabel
Detta är en välbyggd, k...
fr. 199 kr

Du har nyligen tittat på

Audio Pro A15 med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, mörkgrå
A15 är en Wifi-högtalar...
2990 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Proson Arctic 3.5mm Aux ljudkabel, 0.5 meter
Detta är en välbyggd, kvalitativ och oerhör...
199 kr
Köp
Info

Tillbehör

Proson Arctic 3.5mm Aux ljudkabel
Detta är en välbyggd, k...
fr. 199 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.