DLS IC624 inbyggnadshögtalare för tak, par DLS | Högtalare | Ljudfokus.se
Spara
DLS IC624 inbyggnadshögtalare för tak, par i gruppen Installation / Infällnadshögtalare hos Ljudfokus.se (610IC624)

DLS IC624 inbyggnadshögtalare för tak, par

Erbjudandet gäller t.o.m:
2590 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 610IC624
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
DLS IC624 inbyggnadshögtalare för tak, par
DLS IC624 inbyggnadshögtalare för tak, par

Produktinformation

DLS IC624 är ett par välljudande högtalare för inbyggnad i tak, utvecklade av en svensk tillverkare med stor erfarenhet av att få ett stort ljud från mindre högtalare. Faktum är att IC624 är deras mest sålda modell, hittills, och det kan man tacka den fina återgivningen för. Inbyggnadsdjupet är på 92 mm. Högtalaren har heltäckande magnetgaller med smalare kant, vilket ger ett mycket smäckert intryck när den monterats i tak. Ljudet är typiskt DLS - lite varmt, detaljerat och med en stor ljudbild. Högtalarna är tillverkade av enbart högklassiga komponenter och kan användas som högtalare i exempelvis köket eller som surroundhögtalare till din hemmabioanläggning. 

  • Inbyggnadshögtalare för tak med en impedans på 4 Ohm
  • 28 mm soft dome med neodymium-magnet, samt ett 6.5" element med polypropylen-kon 
  • Monteringshål: 205 mm
  • Monteringsdjup: 92 mm
  • Baffeltjocklek: 10 - 33 mm

Svenska DLS är otroligt duktiga riktigt duktiga på att få till ett stort ljud från smått format. Kanske är det kunskap man samlat på sig från bilstereo-världen där man, utöver feta baslådor, skall få till ett häftigt ljud ur oftast trånga utrymmen, som i en bildörr. På hemaudio-marknaden har man skördat stora framgångar med on-wall-serien Flatbox, där man vid flertalet tillfällen genom åren fått flera utmärkelser. Den röda tråden är att man även har får ett stort och levande ljud från små element i kompakta kabinett. Vilket naturligt leder oss till deras in-wall/in-ceiling högtalare.

IC-624 är en mycket välljudande högtalare för montering i tak (eller vägg) i runt utförande med magnetgaller. Den är uppbyggd med en högklassig 28 mm silkdome med ett kraftfullt neodymium magnetsystem, som minimerar distorsionen. Baselementet på 165 mm (6.5") tar hand om det lägre frekvensområdet, och i rätt miljö kan basomfånget sträcka sig ner till 50 Hz. Delningsfiltret är uppbyggt med enbart högklassiga komponenter och ger en jämn övergång mellan bas och diskant. Man har guldpläterade klämfästen för högtalarkabel upp till 2.5 mm².
Gallret kan lackas eller målas för att smälta in i en specifik miljö.

DLS Svenska AB grundades år 1980 av tre hängivna killar som ett ingenjörsföretag vars innovativa uppfinning var tillverkningen av en "state-of-the-art" polisradio. Detta ledde till att man senare utvecklade förstklassiga ljudprodukter för bil och på tidigt 2000-tal entrade man marknaden för hemprodukterna. Flatbox-serien blev en succé, som östs med lovord över sig från recensenter för sitt enastående ljud och höga WAF.

Specifikationer

Typ: Takmontering
Bestyckning: 28 mm diskant, 6.5" mellanregister/baselement
Frekvensomfång: 50 - 20.000 Hz
Effekttålighet: RMS: 60 Watt, Peak: 90 Watt
Impedans: 4 Ohm
Känslighet: 88 dB
Färg: Vit
Mått: 234 x 234 x 92 mm (B x H x D)
Vikt: Styck: 1.7 kg
Enhet: Par

Prisvärda paket

Dayton Audio MA1260 & 2 par DLS IC624 Inbyggnadshögtalare
Detta är ett perfekt Multiro...
14998 kr

Du har nyligen tittat på

DLS IC624 inbyggnadshögtalare för tak, par
Välljudande och svenska h...
2590 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.