Dayton Audio APA150 & 1 st ME10S, baspaket för inbyggnad Dayton Audio | Högtalar
Spara
Dayton Audio APA150 & 1 st ME10S, baspaket för inbyggnad i gruppen Högtalare / Subwoofers hos Ljudfokus.se (SETAPA150PKT11)

Paketdeal

Dayton Audio APA150 & 1 st ME10S, baspaket för inbyggnad

Erbjudandet gäller t.o.m:
4298 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
Artnr: SETAPA150PKT11
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Dayton Audio APA150 & 1 st ME10S, baspaket för inbyggnad

Produktinformation

Detta är ett baspaket för inbyggnad i vägg. Med en 10" bas och en förstärkare med lågpass-filter, är detta en perfekt lösning för hemmabio-kvällarna där ljudet inte får synas. Förstärkaren skall bryggkopplas för att leverera maximalt (100 Watts effekttålighet RMS) till basen. Notera att förstärkaren ej byggs in med tanke på säkerheten med 230 Volt. Man drar högtalarkablar till basarna och signalen matas från stereo/bioförstärkarens subwoofer-utgång.


Dayton Audio APA150
är en "mångsidig" stereoförstärkare på 2x75 Watt, som även kan bryggas till en monokanal på hela 150 Watt. Förstärkaren kan användas som en hederlig stereomodell, eller så kan man på baksidan nyttja ett inbyggt lågpassfilter - som är ställbart mellan 50-150 Hz - och låta den driva en passiv baslåda. Det finns även en RCA-utgång för kedjekoppling av flera modeller för multiroom.

 • Förstärkare på 2x75 Watt eller 1x150 Watt
 • Inbyggt lågpassfilter
 • RCA line ut
 • Smidig i formatet - endast 14.5 cm bred

Notat!
Då Dayton Audio är en amerikansk tillverkare så är förstärkaren från fabrik förinställd på 110V. På baksidan finns det en switch där du behöver skifta nätspänning från 110V till vår standard på 230V. Detta är viktigt att du gör innan du kopplar in förstärkaren till eluttaget! 


Dayton Audio ME10S är en passiv 10" bas, avsedd för inbyggnad i vägg och den perfekta lösningen för att addera extra energi till dina vägg- eller takhögtalare och skaka liv till musiken, utan att det syns! Basen ingår i deras Micro Edge-serie och med ett inbyggnadsdjup på blyga 89 mm blir den en dröm att montera i väggen. Med en impedans på 8 Ohm och en effekttålighet på 100 Watt kan man med fördel nyttja två för en lägre parallell last samt att man får en jämnare respons i rummet. Dayton har egna förstärkare som passar utmärkt att driva basen - både en eller två!

 • Passiv bas för inbyggnad i vägg som endast är 9 cm i djup
 • Långslagigt 10" element med pappkon
 • Åtta monteringsöron ger en lufttät och vibrationsfri installation
 • Impedans på 8 Ohm
 • Monteringshål: 286 x 286 mm
 • Monteringsdjup: 89 mm
 • Inbyggnadsbasen: 1 st. Dayton Audio ME10S passiv inbyggnadsbas (Artnr. 860ME10S)
 • Subwoofer-förstärkaren : 1 st. Dayton Audio APA150 subwooferförstärkare & för Basshakers (Artnr. 860APA150)
 • Innovation , prisvärdhet och kvalitet är ledorden för amerikanska Dayton Audios produkter, där man specialiserat sig inom området högtalarelement och tillbehör på komponentnivå. Man har även ett imponerande utbud på kompakta elektronikprodukter och multiroomlösningar. Utvecklingen och tillverkningen sker i USA för att kunna erbjuda högsta nivå av både prestanda och kvalitet.

  Specifikationer

  Konstruktion: Inbyggnadsbas för vägg, extern förstärkare
  Utförande: Inbyggnadsbas
  Variabel delningsfrekvens: 50 - 150 Hz
  Bestyckning: 10 tum
  Förstärkareffekt: 1x150 Watt (8 Ohm)
  Frekvensomfång: 30 - 250 Hz
  Anslutning: 1 x stereo RCA
  Färg: Vit
  Mått: Baselement: 314 x 314 x 102 mm (B x H x D), Förstärkare: 145 x 142 x 325 mm (B x H x D)

  Du har nyligen tittat på

  Produkter relaterad till din historik

  Snabba leveranser

  Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
  (gäller ej leverans med pall)

  Vi har nöjda kunder

  Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

  Vi kan det vi säljer

  Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

  Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

  OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.