Köp Beyerdynamic Standard Connection hörlurskabel, 3 meter på Ljudfokus.se!
Spara
Beyerdynamic Standard Connection hörlurskabel, 3 meter i gruppen Kablar / Analoga ljudkablar hos Ljudfokus.se (645BER917176)

Beyerdynamic Standard Connection hörlurskabel, 3 meter

Erbjudandet gäller t.o.m:
899 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 645BER917176
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Beyerdynamic Standard Connection hörlurskabel, 3 meter

Produktinformation

Beyerdynamic Standard Connection är hörlurskabeln som medföljer till deras hörlurar Amiron Home, Aventho Wired, T1 gen2 och T5p gen 2. Man har en god skärm längs hela kabeln, som har ett svart och diskret TPE-hölje. I hörlursänden finner vi en 3.5mm plugg på respektive sida med Bayonett-fattning, vilket innebär att kabeln låses fast. I förstärkaränden sitter en 3.5mm plugg, där det medföljer en 6.35 adapter. Alla kontakterna är 24 Karats guldpläterade för att motverka korrosion, och kabelns längd är 3 meter.
Tyska Beyerdynamic är en av världens största och äldsta tillverkare av förstklassiga hörlurar och mikrofoner. Ändå sedan starten år 1924 har man varit ett familjeföretag och tack vare sin spjutspetsteknik och stora kunskapsområde har man blivit ett respekterat namn, oavsett om det rör sig om konsumentprodukter, konferenssystem eller för sändningar och studio.

Specifikationer

Typ: Stereokablar Hörlurar

Du har nyligen tittat på

Beyerdynamic Standard Connection hörlurskabel, 3 meter
Detta är hörlurskabeln ...
899 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.