Köp Auto-Connect Level 3 RCA-Y 1F2M Subwoofer Y-kabel, 0.3 meter på Ljudfokus.se!
Spara
Auto-Connect Level 3 RCA-Y 1F2M Subwoofer Y-kabel, 0.3 meter i gruppen Kablar / Subwooferkablar hos Ljudfokus.se (720RCAYL3M)

Auto-Connect Level 3 RCA-Y 1F2M Subwoofer Y-kabel, 0.3 meter

Erbjudandet gäller t.o.m:
198 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 720RCAYL3M
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Auto-Connect Level 3 RCA-Y 1F2M Subwoofer Y-kabel, 0.3 meter
Auto-Connect Level 3 RCA-Y 1F2M Subwoofer Y-kabel, 0.3 meter

Produktinformation

Auto-Connect Level 3 RCA-Y 1F2M är en mycket prisvärd Y-kabel för subwoofers, här i utförandet med en RCA-hona som går till två RCA-hanar. Undvik allra helst adapterpluggar då dessa oftast har väldigt tunna inre ledare mellan anslutningsdelarna, där man tappar signalkvalitet. Genom att ha en renodlad Y-kabel så får man bättre ledaregenskaper då kabeln har grövre ledare men även en bättre skärmning, vilket är viktigt för att undvika eventuellt brum. Den här Y-kabeln har en fördelaktigt kort längd på 0.3 meter och är en perfekt lösning när du skall uppgradera ditt ljudsystem från en till dubbla baslådor. Genom att ta klivet upp till deras Level 3 så är kabeln mer påkostad, där bl.a RCA-kontakterna har en yta av zinklegering med maskinbearbetad satinfärg för bästa möjliga kontakt. Level 3-kablarna har även ett skyddande ytterhölje av vävd nylontråd som ger både ett elektromagnetiskt och fysiskt skydd. Innerledarna är av 100 % ren OFC-koppar, som är tvinnade för att ytterligare minska magnetiska växelfält.

  • Extremt prisvärd Y-kabel för subwoofers
  • En RCA hona -> två RCA hanar
  • Uppbyggd med rena OFC-kopparledare som är tvinnade
  • Dubbla aluminiumskärmar minimerar störningar som kan yttra sig som ett konstant brummande
  • Flera tvärsnitt i RCA-kontaktens jord ger ett högt kontakttryck
  • Ytterhölje av vävd nylontråd
  • Längd: 0.3 meter
  • Säljs parvis

Auto-Connect är ett svenskt fabrikat, som skapat sig ett namn för sina gedigna konstruktioner, aggressiva prissättning och med en tillverkning borta i Asien med färre mellanhänder. Ett koncept som är väldigt likt Dynavoice, där du betalar mindre för mer!
Även om man idag har ett produktutbud som främst är inriktat för bilstereo, så har man även ett kabelutbud som verkligen osar klass i den överkomligare prisnivån, och som förtjänar sin plats tillsammans med de bästa kabeltillverkarna.

Specifikationer

Typ: Y-splitt

Du har nyligen tittat på

Auto-Connect Level 3 RCA-Y 1F2M Subwoofer Y-kabel, 0.3 meter
Detta är en mycket prisv...
198 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.