Audio Pro Addon T3+ portabel Bluetooth-högtalare, svart Audio Pro | Högtalare |
Spara
Audio Pro Addon T3+ portabel Bluetooth-högtalare, svart i gruppen Högtalare / Bluetooth högtalare hos Ljudfokus.se (287T3PLUSB)

Audio Pro Addon T3+ portabel Bluetooth-högtalare, svart

Erbjudandet gäller t.o.m:
1986 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 287T3PLUSB
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Audio Pro Addon T3+ portabel Bluetooth-högtalare, svart
Audio Pro Addon T3+ portabel Bluetooth-högtalare, svart
Audio Pro Addon T3+ portabel Bluetooth-högtalare, svart
Audio Pro Addon T3+ portabel Bluetooth-högtalare, svart
Audio Pro Addon T3+ portabel Bluetooth-högtalare, svart
Audio Pro Addon T3+ portabel Bluetooth-högtalare, svart

Produktinformation

Audio Pro Addon T3+ är en portabel Bluetooth-högtalare som uppdaterats med både högre ljudkvalitet och ett bättre basregister. Det är förbluffande att man kan återskapa ett så levande ljud från ett så förhållandevis kompakt kabinett, vilket är ett klart bevis på Audio Pro´s långa expertis inom audio. Det inbyggda batteriet ger hela 30 timmar på "halvfart" volym och du bär med dig högtalaren genom det läckra läderhandtaget på toppen, som ger en extra elegans till hela konstruktionen. Så ta med dig din ljudvän när du ska hänga i parken, chilla i trädgården eller sola på stranden!

  • Portabel Bluetooth-högtalare i sidenmatt med ett läckert läderhandtag på toppen
  • Inbyggt batteri med ca 30 timmars speltid (halv volym) och 12 timmar (max volym)
  • 3.5mm ingång för externa enheter, som en MP3-spelare, Walkman m.m.
  • USB DC ut för laddning av mobiler/surfplattor (max 5V, 1000 mA)

Helsingborgs stolthet har gjort det igen
Den svenska högtalarexperten Audio Pro har en historik som sträcker sig ända tillbaka till 1970-talet. År 2015 lanserade man en Bluetooth-högtalare som blev en omedelbar succé, mycket tack vare att den hade inbyggd batteridrift. Recensenterna öste lovord över modellen - Addon T3 - där exempelvis engelska What Hifi utsåg den till årets produkt tre år i rad!
Addon T3 var en renodlad Bluetooth-högtalare och på senare år har Audio Pro lagt allt sitt fokus på nya modeller, som främst har möjligheten att streama musik via nätverket med stöd för multiroom. Deras
ursprungliga tanke var att låta Addon T3 försvinna ur sortimentet helt, men efter research och feedback så insåg man att marknaden var av en annan åsikt. Det finns fortfarande en stor efterfrågan på renodlade Bluetooth-produkter. Efter påtryckningar från åtskilliga marknader runt om i världen bestämde man sig för att möta upp efterfrågan.
Jens Henriksen, CCO på Audio Pro, bekräftar: ”Vi visste att vi hade en mycket populär produkt redan, men vi satte ändå målsättningen att förbättra högtalaren ännu lite mer innan denna lansering”

Addon T3 med tillägget Plus
Produktutvecklingsavdelningen i Helsingborg har med den andra generationen finjusterat DSP-inställningarna (själva signalprocessorn) och ökat på dimensionen av basporten, utan att tappa speed i basregistret. Kort sammmanfattat så låter dagens modell bättre och har ett rikare register i basen. Kvar är den uppskattade batteritiden på hela 30 timmar, mätt efter att spela på halv volymstyrka. Spelar man på max styrka - vilket man sällan gör - så räcker batteriet i ca 12 timmar. Den prisbelönta högtalaren har alltså blivit ännu mer konkurrenskraftig.
”Vi döpte produkten till Addon T3+ för att markera att det är samma vinnande koncept som tidigare, bara ännu lite bättre”, säger Jens Henriksen.

Addon T3+ är inte enbart designad för poratbelt bruk. Du kan lika gärna ha högtalaren uppkopplad till ett vägguttag i hemmet och njuta av dess rika ljud. 
Med inbyggd Bluetooth® 4.0. mottagning är det busenkelt att streama musiken trådlöst från din smartphone/surfplatta/PC, och du gör det dessutom med en väldigt fin ljudkvalitet.
Audio Pro, idag vida kända för sina trådlösa aktiva högtalare, har sedan starten 1978 gjort allt i sin makt för att leverera bästa möjliga ljud till ett lika bra pris. Den patenterade tekniken ACE-bass var rivstarten, vilken innebar att man kunde få ut mer bas ur ett mindre kabinett och redan under det glimrande 80-talet cementerade man sin position bland giganterna på marknaden.

Specifikationer

Konstruktion: Bluetooth-högtalare med batteridrift
Typ: Single-stereo
Utförande: Batteridrift
Bestyckning: Dubbla 0.75" diskanter, 3.5" mellanregister/baselement
Förstärkareffekt: 2x5 Watt (diskanter), 15 Watt (bas)
Frekvensomfång: 60 - 20.000 Hz
Ingångar: 1 x 3.5mm stereo , 1 x Bluetooth
Utgångar: 1 x USB-A (endast laddning)
Batteritid: Upp till 30 timmar (halv styrka), Upp till 12 timmar (max styrka)
Färg: Svart
Mått: 215 x 115 x 135 mm (B x H x D)

Rekommenderade tillbehör

Supra MP-Cable 3.5mm Aux ljudkabel
Detta är en prisvärd st...
fr. 129 kr

Du har nyligen tittat på

Audio Pro Addon T3+ portabel Bluetooth-högtalare, svart
Batterdriven Bluetooth-högta...
1986 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Supra MP-Cable 3.5mm Aux ljudkabel, 0.5 meter
Detta är en prisvärd stereoljudkabel i fin kvali...
129 kr
Köp
Info

Tillbehör

Supra MP-Cable 3.5mm Aux ljudkabel
Detta är en prisvärd st...
fr. 129 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.