Köp Atlas Element Achromatic RCA 1:2, subwooferkabel på Ljudfokus.se!
Spara 112 kr
Atlas Element Achromatic RCA 1:2, subwooferkabel i gruppen Kablar / Subwooferkablar hos Ljudfokus.se (ELINSUACY)

Lagerrensning

Atlas Element Achromatic RCA 1:2, subwooferkabel

Erbjudandet gäller t.o.m:
561 kr
561 kr
 
Antal: 
Artnr: ELINSUACY
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Atlas Element Achromatic RCA 1:2, subwooferkabel
Atlas Element Achromatic RCA 1:2, subwooferkabel
Atlas Element Achromatic RCA 1:2, subwooferkabel
Atlas Element Achromatic RCA 1:2, subwooferkabel
Atlas Element Achromatic RCA 1:2, subwooferkabel

Produktinformation

Atlas Element Achromatic Subwoofer 1:2 är en förträfflig subwooferkabel och instegsmodellen som utmärker sig med sin påkostade teknik i sin överkomliga prisklass. Den här modellen har en Y-koppling, alltså en RCA-hane -> två RCA-hanar. Man har byggt kabeln med den högren OFC-kopparn för att uppnå bästa ledningsförmåga i klassen, och geometrin är baserad till vad man kallar för "en fyr-kärnig Multi-Core" struktur, vilket innebär fyra separata ledare med PEF-isolering mellan sig. Med denna tekniken kan man nyttja mer skärmning, vilket är av extra vikt när kabeldragningen blir lägre, vilket ofta kan bli fallet med en subwooferkabel. Nytt är den banbrytande Achromatic-pluggen som bidrar till en bättre ledningsförmåga. 

  • Subwooferkabel byggd med fyrkärnig Multi-Core-ledare av OFC-koppar
  • Y-koppling för förstärkare som har "stereo pre out" eller om man vill nå högre känslighet på basens ingång
  • Extra stark skärmning som består av flätad OFC-koppar med 90 % styrka
  • PEF-isolering (skummad polyeten) har mindre dielektriskt absorption än PVC
  • Achromatic RCA-kontakt som är kallsvetsad ger en mer perfekt övergång än lödning
  • Kabeldiameter: 7.0 mm
  • Kapacitans: 63.03 pF/m
  • Induktans: 0.3735 µH/m
  • Resistans: 0.1612Ω/m
  • Impedans: 77.05 Ohms/m

Atlas Cables
Atlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.
Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar OEM-tillverkas av Atlas.

Ny och het - Achromatic-pluggen
Den mest spännande och intressanta nyheten med den här kabeln är att Atlas introducerar sin nya plugg döpt till Achromatic. Det är en vidareutveckling från tidigare pluggar. Den nya generationen finnes på merpart av deras kablar. 
Achromatic är en icke-magnetisk kontakt med låg massa och som kallsvetsas, vilket gör att metallerna (kabel och kontakt) med kalibrerad precision pressas ihop för att skapa en gemensam enhet, som är helt lufttät. Jämfört med lödning (även om man använder silverlod) så får man en mycket bättre övergång av signalen från kontakt -> kabel -> kontakt och utan att ta skada på kabelns dielektrikum
Achromatic-pluggen har även en speciell konstruktion där retursignalens ledning ger en mer konstant impedans samt även minimerar RFI (radiofrekventa störningar). 

Du kan läsa mer om Atlas teknologier i vårt blogginlägg

Skottska Atlas Cables har snabbt skapat sig ett respekterat namn för sina prisvärda och innovativa kablar med tillbehör, helt egenutvecklade i fabriken i Kilmarnock.

Specifikationer

Typ: Subwooferkablar

Du har nyligen tittat på

Atlas Element Achromatic RCA 1:2, subwooferkabel
Detta är en förträ...
fr. 449 kr
fr. 561 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.