Vad är Spotify Connect?

Vad är Spotify Connect?

Spotify har nyligen lanserat en ny uppdatering som heter Spotify Connect. Med Spotify Connect kommer du kunna strömma din musik från Spotify ännu enklare och bättre. Till skillnad från Bluetooth och Airplay, så strömmas inte ljudet från din telefon eller suftplatta konternuerligt. Det som händer är istället att din förstärkare får informationen om vad den ska strömma från Spotify och sen sköter den strömningen själv, utan din telefon. Därmed så drar det inte en massa batteri från din telefon och du kan göra andra saker med telefonen samtidigt.

Vad behöver jag ha för Spotify Connect?

  • En telefon eller suftplatta med senaste versionen Spotify´s App installerad.
  • Ett Spotify Premium konto.
  • En förstärkare eller annan produkt som stödjer Spotify Connect och är kopplad till ditt hemma-nätverk.
  • Ditt hemmanätverk måste ha internetanslutning och din telefon/surfplatta måste vara ansluten till din trådlösa router.

Ny knapp för Spotify Connect
Om du har gjort allt rätt så hittar din telefon automatiskt din enhet som stödjer Spotify Connect och visar en liten ikon i nedre högra hörnet. Tryck på den och välj vart du vill att musiken ska spela. När musiken börjat spela kan du till och med stänga av mobiltelefonen eller surfplattan. Musikströmmningen är igång!

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.