Yamaha YSP-2700 soundbar med MusicCast, svart Yamaha | Högtalare | Ljudfokus.se
Yamaha YSP-2700 soundbar med MusicCast, svart i gruppen Kampanj / Sommarkampanj / Högtalare hos Ljudfokus.se (159YSP2700BL)

Yamaha YSP-2700 soundbar med MusicCast, svart

10390 kr / 7990 kr
Du sparar 2400 kr
Artnr: 159YSP2700BL
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Yamaha YSP-2700 soundbar med MusicCast, svart
Yamaha YSP-2700 soundbar med MusicCast, svart
Yamaha YSP-2700 soundbar med MusicCast, svart
Yamaha YSP-2700 soundbar med MusicCast, svart
Yamaha YSP-2700 soundbar med MusicCast, svart
Yamaha YSP-2700 soundbar med MusicCast, svart
Yamaha YSP-2700 soundbar med MusicCast, svart
Yamaha YSP-2700 soundbar med MusicCast, svart

Produktinformation

Yamaha YSP-2700 är en förstklassig och påkostad soundbar med 16 separata högtalarelement, som levererar ett naturtroget och virtuellt 7.1 ljud i hemmet! Man har dessutom integrerat nätverk så att man snabbt kan spela musik via Spotify, Tidal m.m. och även låta ljudlimpan vara en del av ett multiroom-system. En smart funktion är att den kan skicka ut Bluetooth, exempelvis till ett par hörlurar om man vill titta på en film sent utan att störa sambo, barn eller grannar.

  • Påkostad soundbar med DSP-teknik med 16 högtalareelement som skapar äkta 7.1 surroundljud
  • 5.5" subwoofer som kommunicerar trådlöst med ljudlimpan
  • Intellibeam-kalibrering ställer automatiskt in ljudet i ditt lyssningsrum
  • Stöd för 4K och HDCP 2.2
  • Inbyggt nätverk med funktioner som AirPlay, DLNA och Spotify Connect
  • MusicCast för utbyggnad till multiroom
  • Bluetooth
  • Clear Voice lyfter fram dialogen så du kan höra röster tydligare
  • Montera YSP-2700 på vägg med väggfästet SPM-K20 (säljs separat)

Yamaha YSP-2700 skapar ljudstrålar genom att kombinera ljudprojektorns 16 högtalare via digital signalbehandling och återspeglar dem från hur ditt rum ser ut, vilket faktiskt reproducerar ett äkta 7.1 surroundljud med ljudet från vänster och höger och även bakifrån. Lyssningsområdet expanderas så att du njuter av en extremt kraftfull, naturlig känsla av surroundljud som inte kan uppnås med virtuella surroundmetoder.
YSP-2700 är utrustad med 16 stycken kvalitativa 28 mm element som skapar ljudstrålar. Dessa ljudstrålar studsar i ditt rum och skapar ett surroundljud. Högtalarna ställs in och optimerar sig för att studsa med exakt precision, vilket ökar strålens reflektionsegenskaper för att maximera ljudkvaliteten.

Tilltalande design
YSP-2700 är tillverkad i aluminium som ger soundbaren ett snyggt och diskret utseende. Ovandelen som är i aluminium har en borstad finish som ger ett elegant utseende. Subwoofern har samma design, vilket gör att de båda smälter in bra och kommer passa perfekt i ditt hem. Med en höjd på endast 51 mm kan denna smala ljudlimpa placeras framför din TV utan att skymma bilden. 


En extra bonus
Som en extra bonus är YSP-2700 dessutom en av väldigt få ljudlimor som helt trådlöst kan skicka ljud till ett par blåtandslurar, något som kommer väl till hands när man inte vill störa granarna eller väcka barnen sent på kvällen. Kort och gott är detta en smidig och väl genomtänkt helhetslösning för ditt hem!


Yamaha MusicCast
MusicCast är rent av en revolution inom nätverksljud! Använd alla dina MusicCast produkter tillsammans, eller separat för att kunna njuta av din musik i hela hemmet. Oavsett hur många produkter du använder samtidigt, kan du kontrollera allt från en och samma, kostnadsfria app. Förutom de vanliga streamingmöjligheterna så som Spotify, AirPlay eller DLNA, kan MusicCast användas med TV-apparater eller gamla hederlig vinylspelare. Har du musik lagrad på en PC eller NAS kan du via DLNA spela upp även denna musik, det enda som behövs är att det är anslutet till samma nätverk. MusicCast ger helt enkelt alla tillgång till allt, överallt!

Intellibeam kalibrering
Många tillverkare väljer att bryta upp ljudet och skicka ut det i impulser för att simulera hur det studsar in i örat från olika håll. Yamaha och andra sidan har istället valt att skapa en läsning med många små element, och det är just detta som gjort att Yamaha under så många år varit ledande på att skapa virtuella surroundlösningar. På detta sätt får man smala ljudstrålar som man studsar ut i rummet, vilket gör att ljudet faktiskt kommer från olika riktningar. En smartare lösning som inte påverkar ljudkvaliteten destruktivt.

"The most convincing surround sound experience you'll get outside a full 5.1 system"
What Hifi, England med betyget `Five stars`


Du har nyligen tittat på

Yamaha RX-A2080 & Klipsch RP-8000F högtalarpaket 5.1, svart
Flaggskeppen i Reference Premiere...
59998 kr (68350 kr)
Yamaha A-S1100 förstärkare med retrodesign, silver
Detta är en förstklassi...
13990 kr (15990 kr)

Produkter relaterad till din historik

Dynavox Perfect Sound RCA-kabel, 1 meter
En extremt prisvärd signalkabel för stereobruk.
199 kr
SUPRA HDMI HD5 A/V, HDMI-kabel 1.5 meter
Svenstillverkad HDMI-kabel av högsta klass, med High ...
485 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.