Yamaha WXA-50 & Monitor Audio Silver 100 Svart Yamaha | Paket | Ljudfokus.se
Yamaha WXA-50 & Monitor Audio Silver 100 Svart i gruppen Kampanj / Höstkampanj / Paketlösningar hos Ljudfokus.se (WXA50DSILVER100B)

Yamaha WXA-50 & Monitor Audio Silver 100 Svart

14485 kr / 12998 kr
Du sparar 1487 kr
Artnr: WXA50DSILVER100B
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Yamaha WXA-50 & Monitor Audio Silver 100 Svart

Produktinformation

Otroligt smidigt paket med MusicCast! Perfekt vid tv'n köket eller varför inte på kontoret!
 Bygg ut systemet med ännu fler högtalare eller soundbars! Välj i vilka rum du vill spela en viss musik och spela annan musik i resten utav rummen!


Yamaha WXA-50 är ljudkomponenten som vidgar gränserna för traditionella ljudinstallationer och multiroominstallationerr. Med hjälp av en kompatibel smartphone kan du spela upp all din musik, streamad eller lagrad, direkt via förstärkaren. Spelar du upp musiken via en NAS/PC i nätverket kan du spela upp högupplöst musik, men riktigt bra kvalitet. Självklart kommer WXA-50 dessutom med multiroom-lösningen Yamaha MusicCast, som trådlöst låter dig dela och spela upp musik i hela hemmet.

 • Yamaha MusicCast
 • AirPlay för Apple
 • WiFi, DLNA, och Bluetooth
 • One push play-funktion

Snygg, smidig och lätt att använda
Den här lilla stereoförstärkaren är rena barnleken att använda. Anslut den bara till dina högtalare, och sen är den redo att börja strömma musik från ett flertal trådlösa källor. Använd Bluetooth för trådlös uppspelning av musik, eller anslut dig till ditt befintliga nätverk, trådlöst eller via Ethernet kabel.


Utöver alla uppspelningsmöjligheter kommer WXA-50 med en gedigen design som gör det lättare att integrera förstärkaren med rummet. Chassit är kompakt och kan placeras både liggande och stående, så att hitta plats åt den här förstärkaren är inga problem. WXA-50 har även One Push Play-funktionen, vilket gör att du kan trycka på valfri knapp för att starta upp förstärkaren, med samma inställningar som användes senast.


Monitor Audio Silver 100 
Är en 2-vägs konstruktion och seriens större stativmodell, med teknikarv från Gold- och Platinum-serierna, vars detaljrikedom och homogenitet kommer att få dig att häpna. Komplettera med en aktiv subwoofer, så har du en kombo som passar lika ypperligt till både musik som film.

Brittiska Monitor Audio är en av världens mest erkända tillverkare av förstklassiga högtalare vars genomgående röda tråd är dess unika pris/prestandaförhållande. I över 40 år har man utvecklat stereo- och surroundprodukter i världsklass och har idag ett heltäckande sortiment av högtalare i alla kategorier - från traditionella golvmodeller till inbyggnadshögtalare och likaså för utomhusmiljeör.

Dagens Silver-högtalare tar guld i sin klass
Numer är den omåttligt populära Silver-serien inne i sin sjätte generation och heter följaktligen Silver 6G. Med dagens modeller har Monitor Audio integrerat en del teknik från flaggskeppena i den exotiska Platinum-serien. Exempelvis är diskant- och mellanregister-elementen monterade på en gemensam platta (på de större golvarna och den större centern), som rent mekaniskt har en god frånkoppling av vibrationer från kabinettkonstruktionen i övrigt.


 • Förstärkare: 1 st. Yamaha WXA-50 förstärkare med nätverk (Artnr. 159WXA50DS)
 • Högtalare: 1 st. Monitor Audio Silver 100 stativhögtalare, svart ask (Artnr. 289SILVER100BO)
 • Yamaha är idag inom hemelektronik en av de ledande aktörerna på marknaden, där kunskapen speciellt är extra stor inom bearbetningen av surroundljud. Deras historik sträcker sig så långt tillbaka som år 1887, då Torakusu Yamaha grundade bolaget Yamaha Organ Manufacturing Company. Under senare år har man lanserat sin plattform MusicCast, som inom nätverket ger möjligheten att streama musik i hela hemmet. 

  Specifikationer

  Typ: Stereopaket

  Rekommenderade tillbehör

  Dynavox High End LS-högtalarkabel, stereopar
  Fabriksterminerad högtalarka...
  fr. 1295 kr
  Yamaha WXAD-10, nätverksstreamer med MusicCast
  Nätverksstreamer med bl.a Ya...
  1189 kr (1490 kr)

  Du har nyligen tittat på

  Yamaha DXS18
  En kraftfull aktiv PA-subwoofer f...
  13499 kr
  Yamaha R-N402D & Magnat Signature S503, svart par
  Detta är ett otroligt prisv&...
  8480 kr (10180 kr)
  Yamaha NS-F700 5.1-paket (Svart Pianofinish)
  5.1-paket med samma eleganta pian...
  27998 kr (31160 kr)

  Produkter relaterad till din historik

  Yamaha WXAD-10, nätverksstreamer med MusicCast
  Nätverksstreamer med bl.a Yamaha´s MusicCast, Sp...
  1189 kr (ord. 1490 kr)
  Dynavox High End LS-högtalarkabel, 2x1.5 meters stereopar
  Fabriksterminerad högtalarkabel i single-wire utf...
  1295 kr

  Snabba leveranser

  Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
  (gäller ej leverans med pall)

  Vi har nöjda kunder

  Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

  Vi kan det vi säljer

  Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.