Köp Yamaha WS-B1A Bluetooth-högtalare, ljusgrå påLjudfokus.se!
Spara
Yamaha WS-B1A Bluetooth-högtalare, ljusgrå i gruppen Högtalare / Bluetooth högtalare hos Ljudfokus.se (159WSB1ALGY)

Yamaha WS-B1A Bluetooth-högtalare, ljusgrå

Erbjudandet gäller t.o.m:
690 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 159WSB1ALGY
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Yamaha WS-B1A Bluetooth-högtalare, ljusgrå
Yamaha WS-B1A Bluetooth-högtalare, ljusgrå
Yamaha WS-B1A Bluetooth-högtalare, ljusgrå
Yamaha WS-B1A Bluetooth-högtalare, ljusgrå

Produktinformation

Yamaha WS-B1A är en portabel Bluetooth-högtalare med ett uppladdningsbart batteri som ger upp till ca 12 timmars musiklyssning. Designen är oerhört iögonfallande med ett kabinett som är klätt med ett speciellt tyg som släpper genom ljudet på bästa sätt. Med Bluetooth 5.0 är du garanterad en återgivning som förtjänar Yamaha´s True Sound-stämpel. Högtalaren är IP67-klassad vilket gör att den tål lite tuffare miljöer, då den är både vatten- och dammtät. På toppanelen finns finns en strömknapp, samt touchknappar för att styra musiken. Vi talar verkligen en ett miniformat, då högtalaren knappt är 10 cm i kubik. Den ryms alltså i din hand! I konstruktionen finner vi ett 55 mm stort fullregisterelement som ger en detaljerad och ren ljudbild. Som tillval finns en laddningsdocka.

  • Välljudande Bluetooth-högtalare i miniformat
  • Bluetooth 5.0 med A2DP, AVRCP och ca 10 meters räckvidd
  • Snygg design med tygomslag
  • IP67-klassad ger en vattentät och dammtålig design
  • Bestyckad med ett 55 mm fullregisterelement
  • Touchkontroller på toppen
  • Uppladdningsbart batteri som ger ca 12 timmars speltid
  • USB-C-laddkabel medföljer
  • Väggmonterbar med nyckelhål för UNC-skruv

Yamaha WS-B1A är en kompakt och snyggt designad portabel högtalare med streamingstöd via Bluetooth och inbyggt uppladdningsbart batteri. IP67 klassningen gör den både vatten- och dammtät vilket innebär att den klarar att användas i lite tuffare miljöer.
Den här högtalaren må vara liten men presterar ändå ett imponerande stort ljud, sett till sitt format och pris. Tack vare ett bredbandselement på 55 mm och väl anpassad effekt kan du uppleva Yamahas True Sound var du än befinner dig. Vill du njuta en stund i hammocken till en ljudbok? Eller vill du njuta av favoritspellistan när du har en dag på stranden? 
Vad du än gör eller vart du befinner dig så kommer Yamaha WS-B1A vara stämningshöjaren och musikförmedlaren.

Vilken smak är din?
Välj det du gillar. WS-B1A finns i tre olika designer. Basic Black som är både chic och cool, Carbon Grey med roségulddetaljer, eller Light Gray som smälter in i ljusa rum. Välj den färg som passar dig bäst.

Det inbyggda batteriet ger dig en speltid på upp till 12 timmar och laddas fullt igen på ungefär tre timmar. En USB-A till USB-C laddningskabel medföljer. Det finns även en speciell laddningsdocka (CC-T1A) som kan köpas som separat tillbehör.

NOTAT!
Den här modellen skall inte blandas ihop med True X-modellen WS-X1A som ser identisk ut, men där skillnaden är att den modellen kan integreras som surroundhögtalare till deras True X soundbars. 
WS-B1A är en fristående Bluetooth-högtalare med ett imponerande ljud för sin storlek och prisnivå.
Yamaha är idag inom hemelektronik en av de ledande aktörerna på marknaden, där kunskapen speciellt är extra stor inom bearbetningen av surroundljud. Deras historik sträcker sig så långt tillbaka som år 1887, då Torakusu Yamaha grundade bolaget Yamaha Organ Manufacturing Company. Under senare år har man lanserat sin plattform MusicCast, som inom nätverket ger möjligheten att streama musik i hela hemmet. 

Specifikationer

Utförande: Batteridrift , IPX-klassad
Bestyckning: 55 mm fullregisterelement, dubbla passiva radiatorer
Förstärkareffekt: 10 Watt (1 kHz, 10 % THD)
Färg: Grå
Mått: 88 x 105 x 88 mm (B x H x D)

Du har nyligen tittat på

Yamaha WS-B1A Bluetooth-högtalare, ljusgrå
Detta är en portabel Bluetoo...
690 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.