Yamaha MusicCast BAR400 med trådlös subwoofer Yamaha | Kampanj | Ljudfokus.se
Yamaha MusicCast BAR400 med trådlös subwoofer i gruppen Kampanj / Sommarkampanj / Högtalare hos Ljudfokus.se (159YAS408BL)

Yamaha MusicCast BAR400 med trådlös subwoofer

7490 kr / 6990 kr
Du sparar 500 kr
Artnr: 159YAS408BL
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Yamaha MusicCast BAR400 med trådlös subwoofer
Yamaha MusicCast BAR400 med trådlös subwoofer
Yamaha MusicCast BAR400 med trådlös subwoofer
Yamaha MusicCast BAR400 med trådlös subwoofer
Yamaha MusicCast BAR400 med trådlös subwoofer
Yamaha MusicCast BAR400 med trådlös subwoofer
Yamaha MusicCast BAR400 med trådlös subwoofer
Yamaha MusicCast BAR400 med trådlös subwoofer
Yamaha MusicCast BAR400 med trådlös subwoofer
Yamaha MusicCast BAR400 med trådlös subwoofer

Produktinformation

Yamaha MusicCast BAR400 är en riktigt spännande produkt, då man får både en välljudande soundbar, en trådlös subwoofer samt inbyggt nätverk. Dessutom kan man bygga ut systemet med MusicCast 20 (tillval) för äkta surroundljud - dessutom trådlöst! Bland anslutningarna finner vi Bluetooth, HDMI och optisk in.

  • Soundbar med högupplöst ljud, trådlös subwoofer och nätverk för MusicCast och streaming
  • Tredimensionellt surroundljud med DTS Virtual:X
  • Med Clear Voice blir filmdialog och tal tydligare och lättare att höra
  • Kompatibel med röststyrning genom Alexa
  • Bygg ut med trådlösa surroundhögtalare (MusicCast 20 eller MusicCast 50)
  • HDMI (ARC), optisk, aux-ingång, Ethernet-anslutning

En spännande produkt i Yamahas senaste generation av soundbars
MusicCast BAR400 från Yamaha är den perfekta ljudlösningen för dig som har begränsat med utrymme, men som vill uppnå ett surroundljud i hemmet som kombineras med en elegant design. Att jämföra lyftet från att spela på TV:ns inbyggda högtalare är odiskutabelt. Med sju inbyggda högtalarelement och en totaleffekt på 200 Watt så förmår den här soundbaren att skapa en härlig ljudbild.

Det smidiga formatet på limpan gör att du faktiskt kan placera den framför TV:n utan att den skymmer bilden. Den utformning gör att den designmässigt passar moderna TV-apparater. Likaså får du även möjligheten att montera limpan på väggen så att den smälter in snyggt i ditt hem.

Friheten från kablar
En stor fördel med att använda en soundbar är att du kan minimera strulet med kablar. Dessa döljs elegant bakom limpan och TV-skärmen, alternativt döljs i en kabelränna vid montering på väggen. Med DTS Virtual:X™ skapas ett virtuellt surroundljud från en enda soundbar och ger illusionen av ett spännande 3D-hav runtomkring dig. Du behöver inga surroundhögtalare och kablar som går runt i hela rummet.
Inet ens den trådlösa subwoofern behöver inga kablar (förutom nätkabeln då till vägguttaget) och erbjuder genom detta ännu större flexibilitet. Upplev en mer explosiv basåtergivning samtidigt som du njuter av smidigheten av att kunna placera subwoofern (teoretiskt) var som helst i rummet. Men utgå från hörnen längs frontväggen. Det är en bra utgångsspunkt till att få subwoofern att samspela på bästa sätt med ljudlimpan.

Ursäkta?
Säg adjö till dialoger som är svåra att höra. Med läget "Clear Voice" hörs tal och dialog bättre, samtidigt som den övergripande ljudkvaliteten bibehålls. Filmer, TV-program, sportkommentarer, nyhetssändningar – allt blir klart och hörbart direkt.

MusicCast - förmedla musiken i hela hemmet - nu med Alexa
Med MusicCast är det enkelt att flytta med ljudet till alla rum. Allt du behöver göra är att ansluta alla dina MusicCast-enheter till samma nätverk. Sedan kan du dela allt ljud i hela hemmet.
MusicCast använder ett högpresterande trådlöst nätverk för att leverera musik och ljud för dig att avnjuta. MusicCast kan strömma digitala musikfiler från din smartphone, dator eller NAS till andra MusicCast-enheter i ditt hem. Du kan också dela musik från externa enheter såsom en TV eller Blu-Ray-spelare som är ansluten till din - i detta fallet - bioförstärkare. Ljudfilerna från Bluetooth-anslutna smartphones eller surfplattor kan också strömmas till MusicCast-enheter i flera rum.
Med röststyrningsintegration för Alexa behöver du bara fråga. BAR400 erbjuder full kompatibilitet med Amazons utbud av röststyrningsenheter. Välkommen till det smarta hemmet.

Trådlösa surroundhögtalare?
En spännande nyhet Yamaha har lanserat under år 2018 är att man via nätverket kan ansluta ett par trådlösa surroundhögtalare. Här finns de kompatibla MusicCast 20 eller 50 till förfogande. Via den dedikerade appen gör man alla inställningar, och det smarta är att man även har beräknat eventuella tidsfördröjningar. Så vill du bygga ut BAR400 med äkta surroundljud så finns möjligheten. Du slipper även dra långa högtalarkablar (elkabel behövs dock).Du har nyligen tittat på

Yamaha NX-N500 aktiva högtalare med nätverk, svarta
Ett par aktiva högtalare, ut...
5379 kr (7790 kr)
Yamaha A-670 stereoförstärkare, svart
En elegant och stilren HiFi kompa...
1890 kr (2190 kr)
Yamaha CD-S300, silver
En välkonstruerad CD-spelare...
2490 kr (3790 kr)

Produkter relaterad till din historik

Real Cable HD-Ultra HDMI-kabel, 1.5 meter
Detta var vid lanseringen världens tunnaste HDMI-kabel!
500 kr
HQ Stereokabel 3.5mm, 1.5 meter
3,5 mm kontakt till 3,5 mm kontakt (AUX) av hög kvali...
199 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.