Yamaha MusicCast Bar 40 soundbar, svart Yamaha | Högtalare | Ljudfokus.se
Yamaha MusicCast Bar 40 soundbar, svart i gruppen Högtalare / Soundbars hos Ljudfokus.se (159YMS4080BL)

Yamaha MusicCast Bar 40 soundbar, svart

5690 kr / 5490 kr
Du sparar 200 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 159YMS4080BL
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Yamaha MusicCast Bar 40 soundbar, svart
Yamaha MusicCast Bar 40 soundbar, svart
Yamaha MusicCast Bar 40 soundbar, svart
Yamaha MusicCast Bar 40 soundbar, svart
Yamaha MusicCast Bar 40 soundbar, svart
Yamaha MusicCast Bar 40 soundbar, svart
Yamaha MusicCast Bar 40 soundbar, svart
Yamaha MusicCast Bar 40 soundbar, svart
Yamaha MusicCast Bar 40 soundbar, svart
Yamaha MusicCast Bar 40 soundbar, svart

Produktinformation

Yamaha MusicCast Bar 40 är en välljudande soundbar med inbyggt nätverk och MusicCast. Modellen är helt identisk till BAR 400, men här har man skippat den trådlösa subwoofern. Du får istället möjligheten att antingen komplettera med deras trådlösa MusicCast Sub 100, eller så kan du via subwoofer-utgången kabla in din en aktiv subwoofer - befintlig eller ny. Dessutom kan man bygga ut systemet med MusicCast 20 (tillval) för äkta surroundljud - dessutom trådlöst! Bland anslutningarna finner vi Bluetooth, HDMI och optisk in.

  • Soundbar med högupplöst ljud och nätverk för MusicCast och streaming
  • Tredimensionellt surroundljud med DTS Virtual:X
  • Med Clear Voice blir filmdialog och tal tydligare och lättare att höra
  • Kompatibel med röststyrning genom Alexa
  • Bygg ut med trådlösa surroundhögtalare (MusicCast 20 eller MusicCast 50)
  • Bygg på med en trådlös subwoofer (via MusicCast) eller via kabelanslutning
  • HDMI (ARC), optisk, aux-ingång, Ethernet-anslutning

En spännande produkt i Yamahas senaste generation av soundbars
MusicCast BAR40 från Yamaha är den perfekta ljudlösningen för dig som har begränsat med utrymme, men som vill uppnå ett surroundljud i hemmet som kombineras med en elegant design. Att jämföra lyftet från att spela på TV:ns inbyggda högtalare är odiskutabelt. Med sju inbyggda högtalarelement och en totaleffekt på 200 Watt så förmår den här soundbaren att skapa en härlig ljudbild.

Det smidiga formatet på limpan gör att du faktiskt kan placera den framför TV:n utan att den skymmer bilden. Den utformning gör att den designmässigt passar moderna TV-apparater. Likaså får du även möjligheten att montera limpan på väggen så att den smälter in snyggt i ditt hem.

Friheten från kablar
En stor fördel med att använda en soundbar är att du kan minimera strulet med kablar. Dessa döljs elegant bakom limpan och TV-skärmen, alternativt döljs i en kabelränna vid montering på väggen. Med DTS Virtual:X™ skapas ett virtuellt surroundljud från en enda soundbar och ger illusionen av ett spännande 3D-hav runtomkring dig. Du behöver inga surroundhögtalare och kablar som går runt i hela rummet.

Vill du ha mer bas?
Med BAR 40 får du två möjligheter till detta. Har du flyttat eller fått ett större behov av bas? Då kan du addera Yamaha´s MusicCast-kompatibla Sub 100 trådlöst och sammanlänka de två via den dedikerade appen.
Dock så riktar sig den här ljudlimpan till dig så i större grad själv vill välja vilken subwoofer du vill ha. Du kanske redan har en subwoofer i hemmet som du via en hederlig kabel vill ansluta. Den möjligheten finns med BAR 40 och ej via syskonet BAR 400 (som enbart säljs i paket med Sub 100). För dig som har ett större rum eller vill ha en extra knuff i basregistret kan på så sätt välja en kraftfullare bas att ansluta.

Ursäkta?
Säg adjö till dialoger som är svåra att höra. Med läget "Clear Voice" hörs tal och dialog bättre, samtidigt som den övergripande ljudkvaliteten bibehålls. Filmer, TV-program, sportkommentarer, nyhetssändningar – allt blir klart och hörbart direkt.

MusicCast - förmedla musiken i hela hemmet - nu med Alexa
Med MusicCast är det enkelt att flytta med ljudet till alla rum. Allt du behöver göra är att ansluta alla dina MusicCast-enheter till samma nätverk. Sedan kan du dela allt ljud i hela hemmet.
MusicCast använder ett högpresterande trådlöst nätverk för att leverera musik och ljud för dig att avnjuta. MusicCast kan strömma digitala musikfiler från din smartphone, dator eller NAS till andra MusicCast-enheter i ditt hem. Du kan också dela musik från externa enheter såsom en TV eller Blu-Ray-spelare som är ansluten till din - i detta fallet - bioförstärkare. Ljudfilerna från Bluetooth-anslutna smartphones eller surfplattor kan också strömmas till MusicCast-enheter i flera rum.
Med röststyrningsintegration för Alexa behöver du bara fråga. BAR40 erbjuder full kompatibilitet med Amazons utbud av röststyrningsenheter. Välkommen till det smarta hemmet.

Trådlösa surroundhögtalare?
En spännande nyhet Yamaha har lanserat under år 2018 är att man via nätverket kan ansluta ett par trådlösa surroundhögtalare. Här finns de kompatibla MusicCast 20 eller 50 till förfogande. Via den dedikerade appen gör man alla inställningar, och det smarta är att man även har beräknat eventuella tidsfördröjningar. Så vill du bygga ut BAR40 med äkta surroundljud så finns möjligheten. Du slipper även dra långa högtalarkablar (elkabel behövs dock).

Yamaha är idag inom hemelektronik en av de ledande aktörerna på marknaden, där kunskapen speciellt är extra stor inom bearbetningen av surroundljud. Deras historik sträcker sig så långt tillbaka som år 1887, då Torakusu Yamaha grundade bolaget Yamaha Organ Manufacturing Company. Under senare år har man lanserat sin plattform MusicCast, som inom nätverket ger möjligheten att streama musik i hela hemmet. 

Specifikationer

Konstruktion: Aktiv soundbar
Bestyckning: Dubbla 1" diskanter, fyra 1.75" mellanregister, 6.5" baselement
Förstärkareffekt: 100 Watt
Frekvensomfång: 160 - 23.000 Hz
Utgångar: 1 x subwoofer pre out
Anslutning: 1 x 3.5mm stereo in , 1 x Bluetooth , 1 x Ethernet/Wifi , 1 x HDMI in , 1 x HDMI ut (med ARC) , 1 x optisk in
Funktioner: AirPlay , Amazon Alexa , Bluetooth , Dolby Vision , MusicCast , Nätverksstreaming , Spotify Connect , Styrapp , Tidal , Wifi
Färg: Svart
Mått: 980 x 60 x 110.5 mm (B x H x D)
Vikt: 2.7 kg

Prisvärda paket

Rekommenderade tillbehör

Real Cable HD-Ultra HDMI-kabel UTFÖRSÄLJNING
Detta var vid lanseringen vä...
fr. 349 kr (fr. 500 kr)
Supra ZAC, optisk kabel
Supra´s mest sålda fibe...
fr. 319 kr (fr. 325 kr)

Du har nyligen tittat på

Yamaha MusicCast Bar 40 soundbar, svart
Detta är en välljudande...
5490 kr (5690 kr)
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Supra ZAC, optisk kabel 2 meter
Supra´s mest sålda fiberoptiska kabel, som ä...
395 kr (ord. 500 kr)
Köp
Info
Yamaha MusicCast 20, Wifi-högtalare med MusicCast svart styck
Detta är en aktiv och kompakt högtalare med n...
2690 kr

Tillbehör

Real Cable HD-Ultra HDMI-kabel UTFÖRSÄLJNING
Detta var vid lanseringen vä...
fr. 349 kr (fr. 500 kr)
Supra ZAC, optisk kabel
Supra´s mest sålda fibe...
fr. 319 kr (fr. 325 kr)

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.