Köp Tivoli Audio PAL BT gen 2, vattentålig FM-radio med Bluetooth, vit på Ljudfokus.se!
Tivoli Audio PAL BT gen 2, vattentålig FM-radio med Bluetooth, vit i gruppen Högtalare / Bluetooth högtalare hos Ljudfokus.se (404TAPALBTG2W)

Tivoli Audio PAL BT gen 2, vattentålig FM-radio med Bluetooth, vit

2490 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 404TAPALBTG2W
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Tivoli Audio PAL BT gen 2, vattentålig FM-radio med Bluetooth, vit

Produktinformation

Tivoli Audio PAL BT gen 2 är en portabel och välljudande FM-radio med Bluetooth-mottagning. Som namnet indikerar så är detta din kompis (engelska pal) när du avnjuter ett glas vin i trädgården, lagar mat till familjen eller är ute på campingen. I sin senaste generation är PAL helt vattentät, vilket gör att du kan ta med dig radion i duschen utan bekymmer, till stranden utan att bekymra dig om det börjar regna, eller om du vill avnjuta en ljudbok eller en podcast vid poolen. Det inbyggda batteriet ger upp till 12 timmars speltid. Detta är utan tvivel en modern klassiker, som genom åren omfamnats världen runt för sin, i prisklassen, oerhört höga ljudkvalitet. Vill du lyssna på radiosändningar så kan PAL ta emot radiokanaler på FM-kanaler med yttersta precision. 

  • Portabel och välljudande radio med en tidlös design
  • Bluetooth gör att du kan avnjuta Spotify eller en ljudbok från din mobil
  • FM-radiomottagning
  • Stor frekvensratt för att ställa in önskad radiokanal manuellt
  • Två mindre reglage som slår av/på enheten samt justerar volymstyrkan
  • Upp till 12 timmars batteritid
  • 3.5mm aux-ingång för extern ljudkälla

Tivoli Audio är ett amerikanskt bolag som grundades år 2000 i Boston, Massachusetts av Tom De Vesto samt ljudingenjören Henry Kloss. Deras modeller som slog marknaden med storm med sitt rena ljud, exceptionella radiomottagning och vinatge-inspirerande men ändå tidslösa design.
Tillsammans med Model One är deras portabla radio PAL den absoluta storsäljaren, och faktum är att de säljer lika bra idag som när de kom ut på marknaden!

Den här kompakta och batteridrivna bordsradion skakade om marknaden helt och hållet vid lanseringen, och omdefinierade vad en bordsradio kan vara. Med en exceptionell radiomottagning och en återgivning som förbluffar för det lilla formatet, så är det lätt att förstå Tivoli´s framgång.
Allt som företaget skapar har en minimalistisk design, lika lekfull som den är enkel. Ljudet kommer däremot aldrig i andrahand. PAL BT gen 2 är en fortsättning av det tänkandet - en liten bordsradio som är okomplicerad, och lika banbrytande med sin ljudkvalitet. Utöver en känslig AM/FM-radio finns även inbyggd Bluetooth-mottagning för uppspelning av musik och ljud från telefon, surfplatta och andra enheter.

Riktig portabilitet kräver bärbar ström, och där kommer PAL BT's NiMH batteripack in. Den är miljövänlig, utan minne, och laddar fullt på ca 3 timmar. Eftersom det ger timmar av kabelfri uppspelning kan du ägna mer att lyssna och mindre tid på att leta efter ett eluttag.
När batteripacket efter flertalet år av användande har tappat sin styrka, så finns det nya batteripack att köpa som reservdel.

"Ljudbilden är klockren för att komma från en så liten radio, med ett mellanregister som gör röster oerhört välfokuserade. Kompakt och lättanvänd digitalradio med strömning, bra batteritid och jättebra ljud"
Ljud & Bild med stämpeln ´Särskilt rekommenderad´ (om föregångaren)

Tivoli Audio är ett amerikanskt bolag som grundades år 2000 i Boston, Massachusetts av Tom De Vesto samt ljudingenjören Henry Kloss. De har med sin tidslösa design, enkla handhavande, personliga prägel och utsökta ljudkvalitet tagit marknaden med storm.

Specifikationer

Utförande: Batteridrift , IPX-klassad , Radiomottagning
Ingångar: 1 x 3.5mm stereo , 1 x Bluetooth , 1 x FM/AM
Batteritid: 16 timmar
Färg: Vit
Mått: 99 x 159 x 94 mm (B x H x D)
Vikt (gram): 870 gram

Prishistorik

Rekommenderade tillbehör

Supra MP-2RCA signalkabel för stereobruk
Detta är en signalkabel som ...
fr. 215 kr

Du har nyligen tittat på

Tivoli Audio PAL BT gen 2, vattentålig FM-radio med Bluetooth, vit
PAL BT gen 2 är en batteridr...
2490 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Supra MP-2RCA signalkabel för stereobruk, 0.5 meter
Detta är en signalkabel som gör att du kan koppl...
215 kr
Köp
Info

Tillbehör

Supra MP-2RCA signalkabel för stereobruk
Detta är en signalkabel som ...
fr. 215 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.