System One W-12 Svart System One | Högtalare | Ljudfokus.se
System One W-12 aktiv subwoofer, svart i gruppen Högtalare / Subwoofers hos Ljudfokus.se (815W12)

System One W-12 aktiv subwoofer, svart

2998 kr / 1598 kr
Du sparar 1400 kr
Artnr: 815W12
1 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
System One W-12 aktiv subwoofer, svart
System One W-12 aktiv subwoofer, svart

Produktinformation

System One W-12 är en subwoofer som erbjuder rikliga mängder med härlig bas. Ett kraftigt och tungt 12" element, som backas upp av ett lika kraftigt slutsteg på hela 250 Watt RMS, kommer du få rungande bas när volymen vrids upp. Efter en snabb titt på upphängingen till konen förstår man snabbt att den här subwoofern kan få både väggar och relationer att rivas. 

- Kraftfull 12" aktiv subwoofer
- 250 Watt RMS inbyggt slutsteg
- Spelar ner till 30 Hz 
- Variabel delningsfrekvens 50-150Hz

Mer bas för pengarna
System One W-12 är allt förutom en budgetklassad subwoofer. Det enda som signalerar om budgetklass är dess extremt överkomliga prislapp. En prislapp som ger felaktiga signaler, då prestandan ligger i en klass eller två högre upp, i ännu större grad nu när W-12 har kommit i en uppgraderad version. Addera en - eller varför inte två - W-12 till ditt system och känn hur basen kopplar och verkligen greppar tag i ditt lyssningsrum. Med en film rullandes så kommer effekterna få extra skjuts i bottenområdet och favoritmusiken kommer kötta på mer. 

Valuta att ansluta
På baksidan finner vi både hög- och lågnivå-anslutningar, vilket underlättar beroende på om du vill ta signalen från en stereo- eller bioförstärkare. 
Här finnes även de "klassiska" reglagen som volymjustering, en fasvippa på 0 eller 180 grader, och en frekvensratt som är ställbar mellan 50-150 Hz, helt beroende på högtalarens storlek som basen skall spela tillsammans med.
SW-12 har ett frekvensomfång som i basen sträcker sig ner till 30 Hz (snäv tolerans = ärlig specifikation). 

Dubbel glädje
Med två baslådor i rummet släcker man ut mycket av rummets (negativa) inverkan på ljudet. Ska vi prata lite nördigt, så är frekvensresponsen aldrig helt jämn. En baslåda ställd i ett av rummets hörn kan få en förstärkning vid 80 Hz, men en rejäl dipp vid 60 Hz. Ställer man en till baslåda i motsatt hörn i rummet så blir rumsnoderna jämnare i hela basregistret. Detta ger en bättre balans i återgivningen och likaså en mer sömlös övergång till stereohögtalarna. Kort förklarat kan man säga att basarna "försvinner" från rummet med betydligt finare återgivning. Dubbelt så bra, skulle man kunna säga!
System One har under de senaste 10 åren statuerat ett exempel som säger att ordet kvalitet inte är synonymt med dyrt. Med ett brett register av olika högtalare till hemmabio finns det någonting i företagets sortiment att hämta för alla, oavsett anspråk och ingångsvärden. 

Specifikationer

Variabel delningsfrekvens:50-150Hz
Förstärkareffekt:250W
Anslutning:Hög- och lågnivå
Färg:Svart
Mått:350x440x430mm (B x H x D)
Enhet:Styck

Du har nyligen tittat på

System One SC4B högtalarväxel, fyra zoner
Bra högtalarväxel f...
998 kr
System One H212B
Extrema golvhögtalare med du...
3998 kr (4998 kr)
System One SC62, centerhögtalare svart
Klangmatchad centerhögtalare...
998 kr (1498 kr)

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.