Supra Classic 2,5 mm2 - Ice Blue (Högtalarkabel)
Spara
Supra Classic 2.5, is-blå högtalarkabel lösmeter i gruppen Kablar / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (215CLASSIC2X25)

Supra Classic 2.5, is-blå högtalarkabel lösmeter

Erbjudandet gäller t.o.m:
32 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 215CLASSIC2X25
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra Classic 2.5, is-blå högtalarkabel lösmeter

Produktinformation

Supra Classic 2.5 är en svensktillverkad högtalarkabel på lösmeter, och deras absoluta storsäljare. Konstruktionen består av två 2.5 mm² tennpläterade OFC-kopparledare, som därmed blir korrosionsbeständiga, och som ligger i deras jonstabila isolering. Kabeln är ett givet kliv från marknadens enklaste kablar av standardkvalitet. Kabeln är dessutom smidig att dra med sitt yttermått på 3.6 x 7.3 mm.

  • Högtalarkabel med 2.5 mm² kopparledare med förtenning
  • Is-blått PVC-hölje - Supra´s igenkännetecknande färg
  • Lämplig för mellanstora system i instegs/mellanklass
  • Tillverkad i Ljungskile
  • Angivet pris är per lösmeter

Supra´s Classic-serie
Första versionen av Supra´s Classic-serie kom år 1976 och var den första riktiga högtalarkabeln, som vände upp och ned på en hel bransch som hittills ansett att en lampsladd på 0.5 mm2 var tillräcklig.
Idag är Supra Classic högflexibla högtalarkablar med tennpläterade, mångtrådiga kopparledare av renhetsgrad 5N (bättre än 99.999 % ren koppar). Classic-serien täcker HiFi- och hembioanläggningar i instegsnivå upp till mellanklass.

Tennplätering - ett Supra-koncept för renare ljud
Tenn har högre resistans än koppar och skyddar också kopparn från korrosion. Det minskar då strömhoppen från tråd till tråd över illaljudande oxiderade ytor och mer av signalen passerar i den rena kopparn inne i trådarna. Tennlagret minimerar även skineffekten genom att trådarna fungerar som semi-Litz.

Jonstabil isolering
Det spelar ingen roll hur ren koppar som används i tillverkningen av tråden, d.v.s. hur högt OFC-talet än är, så är den inom kort långt ifrån OFC på ytan. Detta beror delvis på syret i luften, men också på att isoleringen avger joner till kopparn, särskilt då ström går genom ledaren. Ett sätt att minska t.ex. en PVC-isolerings påverkan är att öka stabilitetskomponenten i PVC´n och minska avgivningen av klorjoner. Något som Supra har gjort.

Angivet pris är per lösmeter. Väljer du som exempel 6 i antal i kundvagnen, så får du en sammanhängande längd på sex meter. 

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: Lösmeter

Du har nyligen tittat på

Supra Classic 2.5, is-blå högtalarkabel lösmeter
2,5 mm2 högtalarkabel fr...
32 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.