Köp Sony WH-XB910N over-ear hörlurar med Bluetooth & brusreducering, blå på Ljudfokus.se!
Spara
Sony WH-XB910N over-ear hörlurar med Bluetooth & brusreducering, blå i gruppen Hörlurar hos Ljudfokus.se (120WHXB910NBL)

Sony WH-XB910N over-ear hörlurar med Bluetooth & brusreducering, blå

Erbjudandet gäller t.o.m:
1890 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 120WHXB910NBL
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Sony WH-XB910N over-ear hörlurar med Bluetooth & brusreducering, blå
Sony WH-XB910N over-ear hörlurar med Bluetooth & brusreducering, blå
Sony WH-XB910N over-ear hörlurar med Bluetooth & brusreducering, blå
Sony WH-XB910N over-ear hörlurar med Bluetooth & brusreducering, blå
Sony WH-XB910N over-ear hörlurar med Bluetooth & brusreducering, blå
Sony WH-XB910N over-ear hörlurar med Bluetooth & brusreducering, blå
Sony WH-XB910N over-ear hörlurar med Bluetooth & brusreducering, blå
Sony WH-XB910N over-ear hörlurar med Bluetooth & brusreducering, blå
Sony WH-XB910N over-ear hörlurar med Bluetooth & brusreducering, blå
Sony WH-XB910N over-ear hörlurar med Bluetooth & brusreducering, blå

Produktinformation

Sony WH-XB910N är ett par kritikerrosade och trådlösa over-ear hörlurar, som även bjuder på marknadens bästa brusreducering i samma skal. Ljudmässigt imponerar de stort, såpass mycket att magasinet Ljud&Bild sade i sitt test att hörlurarna "är inte bara bra och prisvärda. De är förträffliga. Punkt slut". Utseendemässigt kan de lätt förväxlas med den tidigare toppmodellen WH-1000XM4, med öronkuddar som ger skön lyssningskomfort och ett huvudband som vilar bekvämt mot huvudet utan att skapa tryck. Man har arbetat med att skapa en fylligare klang vilket indikeras i modellbeteckningen, där "XB" står för "Extra Bass". Gemensamt för Sonys over-ear modeller är den slutna designen som gör att du kan uteslutna omgivningen mer effektivt, vilket har fördelen att man inte är benägen att höja lika mycket volym. Med en fantastisk batteritid på upp till 30 timmar kan du njuta av din favoritmusik hela dagen, och mer därtill. Alternativt så kan du ansluta den medföljande ljudkabeln och spela vidare på mobilens batteri. Den inbyggda mikrofonen gör att du kan ringa eller ta emot handsfreesamtal, vilket även passar utmärkt för onlinelektioner och arbetsmöten. För vissa användare kan det vara smidigt att kunna ansluta två Bluetooth-enheter samtidigt till hörlurarna. Med Bluetooth 5.2 så är du garanterad en hög ljudkvalitet utan att behöva använda kablar. Detta är ett par i prisklassen förstklassiga hörlurar som du kan ta med dig - oavsett om du är i hemmet, på kontoret eller på väg till ditt nästa äventyr.

 • Trådlösa over-ear hörlurar med Bluetooth 5.2, SBC & AAC ljudcodecs 
 • Skön komfort med mjuka, ovala öronkuddar i syntetiskt läder och uretan
 • Hopfällbar design för smidig förvaring i det medföljande fodralet
 • Uppladdningsbart batteri med upp till 30 timmars speltid
 • Lättåtkomlig kontroll genom att klicka/svepa med fingret på pekskärmen på sidan av kåpan
 • Flerpunktsanslutning - två Bluetooth-enheter kan sammankopplas samtidigt
 • Lätt design med riktigt god komfort - lurarna väger endast 192 gram
 • Stöd för DSEE som återställer ljud som gått förlorat vid komprimering
 • 360 Reality Audio-certifierade hörlurar
 • Enkla handsfreesamtal och röstassistentkommandon med den inbyggda mikrofonen
 • Finjustera ljudet med Sony Headphones Connect-appen
 • Stöd för SBC, AAC och LDAC ljudcodecs

Verkligt djup & bas med EXTRA BASS
Sonys EXTRA BASS-serie innebär förstärkning av alla låga frekvenser i musiken du lyssnar på. Det innebär att du får ett större djup och fylligare ljud. Konstruktionen som gör detta mer än bara ett namn på en serie är en särskild baskanal på hörlurarnas hölje. Mindre luft mellan elementen och trumhinnorna bidrar till ett mer precist och djupt ljud som förstärker låtarnas dynamik. Trots detta bibehåller hörlurarna ett klart ljud och ger en fyllig och omslutande ljudupplevelse!

Ta kontroll över ljudet

Nu kan du anpassa ljudet precis efter dina önskemål! Välj enkelt bland förinställningar som passar din musikstil eller skapa dina egna EQ-inställningar med Sony Headphones Connect-appen. Du kan alltså justera ljudet efter eget tycker och smak, och i appen finnes bl.a en 5-bands grafisk equalizer till förfogande.
Med DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) får du tillbaka de höga frekvenserna som kan gå förlorade vid komprimering av musik. Resultatet är en förstklassig ljudkvalitet som ligger mycket närmare originalinspelningen.

Upp till två enheter samtidigt
Sony WH-CH910N erbjuder en smart flerpunktsanslutning. Du kan enkelt koppla dem till två enheter samtidigt! När du får ett samtal vet dina hörlurar vilken enhet det ringer i och ansluter automatiskt till rätt enhet.

Hur vill du att favoritmusiken ska låta?
Ställ in det perfekta ljudet för varje låt. Du kan använda den innovativa appen "Sony Headphones Connect"-appen till att anpassa basnivån och använda snabbval för ljudstil (klubb, konserthall, arena eller utomhusscen). Den anpassningsbara ljudregleringen i appen lär sig efter hand att känna igen platser som du besöker ofta – till exempel din arbetsplats, gymmet eller ditt favoritkafé – och skräddarsyr ljudet så att det passar den aktuella omgivningen.

Sonys produkter är inte bara gjorda för att vara snygga utan utformas även med miljön i åtanke. Ingen plast finns i WH-XB910N-förpackningen, vilket återspeglar deras engagemang för att minska miljöpåverkan från deras produkter och verksamheter.

"Med tanke på priset är ljudkvaliteten förvånansvärt bra. Sony WH-XB910N står sig riktigt bra i konkurrensen med både Philips Fidelio L3 och B&W PX7. Framförallt är det basen som imponerar med sin kraft och tyngd. Men även det tydliga mellanregistret och den krispa och rena diskanten för ett högt betyg"
M3


Specifikationer

Typ: Over-ear
Utförande: Trådlös uppkoppling
Bestyckning: 40 mm element med neodymium-magneter
Frekvensomfång: Bluetooth, 44.1 kHz samplingsfrekvens: 20 - 20.000 Hz
Impedans: Kablat läge, nominellt: 48 Ohm
Anslutning: 3.5mm kabel , Bluetooth
Batteritid: Upp till 30 timmar (brusreducering på) , Upp till 50 timmar (brusreducering av)
Funktioner: Röststyrning
Färg: Blå
Medföljande tillbehör: 1.2 meter ljudkabel , Förvaringsfodral , USB-laddkabel
Vikt (gram): 252

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.