Köp Sonos Sub (gen.3) trådlös subwoofer med Trueplay, svart på Ljudfokus.se!
Spara
Sonos Sub (gen.3) trådlös subwoofer med Trueplay, svart i gruppen Högtalare / Subwoofers hos Ljudfokus.se (284SUBG3B)

Sonos Sub (gen.3) trådlös subwoofer med Trueplay, svart

Erbjudandet gäller t.o.m:
9990 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 284SUBG3B
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Sonos Sub (gen.3) trådlös subwoofer med Trueplay, svart
Sonos Sub (gen.3) trådlös subwoofer med Trueplay, svart
Sonos Sub (gen.3) trådlös subwoofer med Trueplay, svart
Sonos Sub (gen.3) trådlös subwoofer med Trueplay, svart
Sonos Sub (gen.3) trådlös subwoofer med Trueplay, svart
Sonos Sub (gen.3) trådlös subwoofer med Trueplay, svart
Sonos Sub (gen.3) trådlös subwoofer med Trueplay, svart
Sonos Sub (gen.3) trådlös subwoofer med Trueplay, svart

Produktinformation

Vill du ha hjälp med att installera Sonos i ditt hem? Kontakta oss så hjälper vi dig att få kontakt med våra samarbetspartners för installation.


Sonos Sub (gen.3)
är en aktiv subwoofer med både trådlös och kablad nätverksuppkoppling, som är avsedd att ge ett utökat basregister till flertalet av kompatibla Sonos-produkter. Dess konstruktion gör modellen bäst lämpad för medelstora till större vardagsrum, där man själva rekommenderar basen för ljudlimporna Arc och Beam, Wifi-högtalarena Era 300 och Five, samt stereoförstärkaren Amp. Vill du skapa ännu mera baskraft i rummet och få en jämnare respons, så kan man ansluta dubbla Sub. Installationen är otroligt enkel. Det du behöver är ett vägguttag och Sonos S2-appen tillgänglig. Basen kan placeras både liggande och stående, vilket underlättar placeringen. Dess blankpolerade kabinett gör att den smälter in perfekt i hemmet. Väggfäste finns som extrautrustning.

  • Trådlös subwoofer som kompletterar kompatibla Sonos-produkter med ett utökat basregister
  • Kan placeras både stående och liggande
  • Dubbla baselement som är monterade mot varandra
  • Vardera element drivs av ett eget klass D-slutsteg
  • Spelar ner till 25 Hz (mätmetod ej angiven)
  • Enkel anslutning och styrning via Sonos S2-appen
  • Trueplay optimerar ljudet efter rummets akustik
  • Väggfäste finns som extra tillbehör

I stort sett alla känner till Sonos och vad de genom åren har bidragit med till den trådlösa streamingupplevelsen. Idag har man ett omfattande utbud där man kan bygga både ljud för musikstunderna eller filmkvällarna, och givetvis förse hemmets alla rum med ljud. 
Med Sub (gen3) har man skapat en smått unik subwoofer, som sätter pricken över i:t på hur du upplever ljudet från ditt trådlösa Sonos-system. Likt deras övriga produkter så är installationen busenkel och i stort sett helt fri från kablar. Du kan välja mellan att konfigurera basen via ditt trådlösa nätverk, alternativt dra en Ethernet-kabel för maximal stabilitet.
 
Kombinerar man subbasen med ett par trådlösa Sonos-högtalare - exempelvis deras Era 300 eller Five - så har man en komplett stereoanläggning, och gör man detsamma med deras ljudlimpor Arc eller Beam så är det dukat för många TV- och filmkvällar i soffan. Som en extra touch, så kan man komplettera med ett par trådlösa Sonos-högtalare som surrounder, så är hemmabioupplevelsen komplett.

Häftig baskraft
Sonos Sub (gen3) är bestyckad med dubbla 6" baselement som har monterats i kabinettet med fronterna vända mot varandra. Den här designprincipen har den stora fördelen att vibrationerna inte fortplantas till kabinettet, då elementen "tar ut" varandra. Detta ger en väldigt ren basåtergivning, som lämpar sig lika bra för musik som för filmljud. Designen är både stilfull och modern. Det unika är att man kan placera basen både stående och liggande. Då kabinettet endast är 158 mm djup så kan man placera den under en soffa, men de flesta lär nog vilja ha Sub (gen3) synlig i hemmet pga den läckra designen. 
Jämfört med tidigare modeller så har Sub (gen3) fått en ny finish, en anslutningsknapp samt en kraftfullare CPU. Värt att notera är att basen inte kan anslutas till Move, Roam, Port eller Connect.

Trueplay - anpassa ljudet efter rummet
En gemensam röd tråd i Sonos modellutbud är den integrerade Trueplay-tekniken. Detta är en programvara som analyserar rummets akustik och sedan finjusterar EQ-inställningarna. Trueplay mäter hur ljudet reflekteras av väggar, möbler och andra ytor i ett rum. Det tar sammanlagt ca 3 minuter att genomföra Trueplay-justeringen för ett rum, och innan du sätter igång så kontrollera att du använder den senaste programversionen. 
Era 100 och dess storebror Era 300 kan antingen justeras via "snabbjustering" eller "avancerad justering". Värt att tänka på är att Android-användare bara kan utföra snabbjusteringen. Det är endast Apple iOS-användare som till fullo kan ta del av den avancerade Trueplay. Detta beror på att Sonos hårdvara måste veta exakt hur mikrofonen i telefonen beter sig, vilket är svårare i Android-världen då det finns många fler olika modeller. Om du är Android-ägare så kan det absolut vara värt att låna en iPhone från en kompis eller släkt för att kunna göra Trueplay-inställningarna. Det behöver nämligen bara göras en gång och du vinner en hel del ljudmässigt.
Sonos-enheter med bearbetning av surroundljud kombinerar Trueplay-tekniken med avancerad digitalbehandling (DSP) för att kunna ge en mer äkta känsla av surroundljud. 
Bärbara Sonos-produkter som har en mikrofon kan justera sig själva med hjälp av "automatisk Trueplay", som är tillgängligt i både WiFi- och Bluetooth-läget.

"If you're looking to augment your existing Sonos setup with some deep bass depth, the Sub will not disappoint. And for anyone considering opting into the Sonos realm and wondering whether there's a quality subwoofer available, the answer is a resounding yes"
PCMag, England
Specifikationer

Utförande: Väggmonteringsbar
Bestyckning: Dubbla 6" element
Ingångar: 1 x Ethernet/Wifi
Färg: Svart
Övrigt: Väggfäste finns som tillval
Mått: 380 x 402 x 158 mm (B x H x D)
Vikt: 13.15 kg

Prisvärda paket

Rekommenderade tillbehör

Du har nyligen tittat på

Sonos Sub (gen.3) trådlös subwoofer med Trueplay, svart
Detta är en trådlö...
9990 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Sonos Arc soundbar med Dolby Atmos, AirPlay 2 & röststyrning, svart
Detta är en soundbar som verkligen lyfter hemmabioupp...
10490 kr
Köp
Info
Sonos Era 300 Wifi-högtalare med Dolby Atmos, AirPlay 2 & röststyrning, svart
Detta är en Wifi-högtalare med ett imponerande l...
5990 kr
Köp
Info

Tillbehör

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.