Köp Sonos Arc soundbar med Dolby Atmos, AirPlay 2 & röststyrning, vit på Ljudfokus.se!
Spara
Sonos Arc soundbar med Dolby Atmos, AirPlay 2 & röststyrning, vit i gruppen Högtalare / Soundbars hos Ljudfokus.se (284ARCW)

Sonos Arc soundbar med Dolby Atmos, AirPlay 2 & röststyrning, vit

Erbjudandet gäller t.o.m:
10490 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 284ARCW
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Sonos Arc soundbar med Dolby Atmos, AirPlay 2 & röststyrning, vit
Sonos Arc soundbar med Dolby Atmos, AirPlay 2 & röststyrning, vit
Sonos Arc soundbar med Dolby Atmos, AirPlay 2 & röststyrning, vit
Sonos Arc soundbar med Dolby Atmos, AirPlay 2 & röststyrning, vit
Sonos Arc soundbar med Dolby Atmos, AirPlay 2 & röststyrning, vit
Sonos Arc soundbar med Dolby Atmos, AirPlay 2 & röststyrning, vit
Sonos Arc soundbar med Dolby Atmos, AirPlay 2 & röststyrning, vit
Sonos Arc soundbar med Dolby Atmos, AirPlay 2 & röststyrning, vit

Produktinformation

Vill du ha hjälp med att installera Sonos i ditt hem? Kontakta oss så hjälper vi dig att få kontakt med våra samarbetspartners för installation.


Sonos Arc är en soundbar som verkligen lyfter hemmabioupplevelsen till nya höjder, och som inte kan jämföras med platt-TV:ns inbyggda högtalare. Genom att nyttja elva separata högtalarelement, som vardera drivs av sitt egna förstärkarsteg, så kan den här stilfulla och kompakta högtalaren skapa en stor surroundkänsla i vardagsrummet. Jämfört med lillebror Beam så är den ljudliga skillnaden rätt markant, som jämförelsevis har fem separata högtalarelement. Vill du skapa en ännu mer påtaglig surroundkänsla så kan man utöka systemet med både en trådlös subwoofer samt surroundhögtalare. Den tänka kopplingen mellan Arc och din TV är en HDMI-kabel, där ljudlimpan har stöd för HDMI eARC. En smart detalj är att Arc startas och stängs automatiskt tillsammans med platt-TV:n. Du kan välja att kontrollera uppspelningen via appen, röststyrning eller via dess touchkontroller på toppen, som med några små knapptryck ger dig befälet över musiken.

 • Välljudande soundbar som motsvarar bredden på en 50" platt-TV (114 cm)
 • Har hela 11 separata högtalarelement, varav två för Dolby Atmos
 • Respektive högtalarelement drivs av sin egna förstärkarkanal
 • Ger en Dolby Atmos 3D-surroundupplevelse via HDMI eARC
 • Funktioner som volymregleringen kan styras via TV:ns fjärrkontroll
 • Enkel anslutning och styrning via Sonos S2-appen
 • Trueplay optimerar ljudet efter rummets akustik
 • Röststyrning via dess inbyggda fjärrfältsmikrofoner (Amazon Alexa och Google Assistant)
 • Apple AirPlay 2
 • Kan byggas ut till ett 5.1 surroundsystem via trådlösa Sonos surroundhögtalare och trådlös Sonos subbas
 • EQ i appen för att justera bas, diskant och loudness
 • Night Sound ger en mer optimal lyssning vid låg ljudstyrka, exempel vid sena kvällar
 • Optisk ljudadapter för platt-TVs med optisk utgång medföljer
 • Väggfäste finns som extra tillbehör

I stort sett alla känner till Sonos och vad de genom åren har bidragit med till den trådlösa streamingupplevelsen. Man har skördat stor framgång med sina ljudlimpor PlayBar och PlayBase, och när man är redo att släppa sina ersättare så är det inga småsaker de kommer dragande med. Arc är en banbrytande ljudlimpa på många sätt och deras första med Dolby Atmos. Giles Martin, som är en Grammy-belönad musikproducent och Sound Experience Leader hos Sonos, har sagt detta: "När vi utvecklar en soundbar lägger vi lika stor vikt vid hemmabio som vid musik".

Via dess trådlösa nätverksuppkoppling får du access till mängder av funktioner och finesser, där vi kan nämna röststyrning, AirPlay 2, DLNA, internetradio samt förmodligen marknadens största urval av integrerade streamingtjänster som Spotify, Tidal, Apple Music, m.fl.
Tack vare den kostnadsfria Sonos-appen för Apple iOS och Android, så har du den fulla kontrollen i din hand. Alternativt om du vill, så kan du välja att styra alltsammans från datorn.

En av anledningarna till att Sonos ligger i framkant vad gäller trådlös streaming är att du även får ett snyggt och överskådligt gränssnitt, som gör att du lekande lätt kan spela musik i hela huset. Är ni flera i hushållet så kan faktiskt alla i familjen använda sin egna app i olika rum - samtidigt - eftersom enheterna kommunicerar fritt inbördes.

Det är otroligt enkelt att konfigurera Arc. Första gången du berättar för Sonos-appen att du vill lägga till en Arc till systemet, startar appen automatiskt en smart guide som steg för steg säkerställer att alla anslutningar och inställningar – inklusive eventuella trådlösa bakhögtalare och en trådlös subbas – utförs snabbt och korrekt.


Ljud från ovan
Arc har stöd för de högupplösta ljudformaten Dolby Digital Plus och Dolby TrueHD, samt även Dolby Atmos-musik.
Vid lanseringen av Arc så förklarade Cullen Harwood, marknadschef hos Sonos, att man inte har stöd för DTS eller MQA, med anledningen att inga streamingtjänster använder detta. Om en ändring skulle ske så kommer man kunna uppdatera progamvaran. Allt innanmäte som behövs finns nämligen redan där.
I konstruktionen i Arc så finner vi hela elva separata högtalarelement, varav två av dessa är dedikerade för Dolby Atmos som ger en ännu mer omslutande surroundkänsla, i höjdled. Oavsett om du spelar ett filmspår eller musik så skapas illutionen att du omsluts av ljudet. Om en helikopter rör sig från vänster till höger och rakt över våra huvuden, så blir placeringen mer exakt och trovärdig i ljudbilden.
Hela elva förstärkarkanaler sitter dolda på insidan, och tack vare avancerad DSP får man en mer genuin känsla av äkta surround, och samtidigt kunna bibehålla renheten och dynamiken i ljudbilden.

Trueplay - anpassa ljudet efter rummet
En gemensam röd tråd i Sonos modellutbud är den integrerade Trueplay-tekniken. Detta är en programvara som analyserar rummets akustik och sedan finjusterar EQ-inställningarna. Trueplay mäter hur ljudet reflekteras av väggar, möbler och andra ytor i ett rum. Det tar sammanlagt ca 3 minuter att genomföra Trueplay-justeringen för ett rum, och innan du sätter igång så kontrollera att du använder den senaste programversionen. 
Era 100 och dess storebror Era 300 kan antingen justeras via "snabbjustering" eller "avancerad justering". Värt att tänka på är att Android-användare bara kan utföra snabbjusteringen. Det är endast Apple iOS-användare som till fullo kan ta del av den avancerade Trueplay. Detta beror på att Sonos hårdvara måste veta exakt hur mikrofonen i telefonen beter sig, vilket är svårare i Android-världen då det finns många fler olika modeller. Om du är Android-ägare så kan det absolut vara värt att låna en iPhone från en kompis eller släkt för att kunna göra Trueplay-inställningarna. Det behöver nämligen bara göras en gång och du vinner en hel del ljudmässigt.
Sonos-enheter med bearbetning av surroundljud kombinerar Trueplay-tekniken med avancerad digitalbehandling (DSP) för att kunna ge en mer äkta känsla av surroundljud. 
Bärbara Sonos-produkter som har en mikrofon kan justera sig själva med hjälp av "automatisk Trueplay", som är tillgängligt i både WiFi- och Bluetooth-läget.

Bygg på med surround på ett busenkelt sätt
Om du älskar bra ljud till film och TV men helst vill undvika stora högtalare och en massa kabeldragning, så har Sonos en ypperlig lösning för dig. Du kan nämligen till Arc addera två trådlösa Sonos-högtalare som då hanterar surroundkanalernas information, samt addera en baslåda som ger mer liv till explosionerna. Då har du ett 5.1 system som tar din filmupplevelse till nästa nivå och som gör dagens fina bildkvalitet rättvisa. Naturligtvis kan du reglera ljudstyrkan via TV:ns egna fjärrkontroll. Så enkelt och elegant går det alltså att lösa.

Multiroom
Den trådlösa musikupplevelsen kan man nästan säga startade med Sonos, som får anses lite som pionjärer inom området. Tar man fram statistik genom åren så är Sonos marknandens i särklass mest sålda streamingsystem. Även om konkurrensen hårdnat avsevärt på senare år, så är det många hushåll som förlitar sig till just Sonos.
Givetvis är en av grundpelarna möjligheten till multiroom, där man kan kombinera flertalet olika modeller och förse hemmets alla rum och vrån med musik. Oavsett om du vill förse ditt vardagsrum, allrum, kök, sovrum, kontor, barnrum eller badrum med ljud, så kan Sonos erbjuda en lösning för varje behov. 
För att komma igång behöver du bara din smartphone, surfplatta eller PC samt en enda trådlös Sonos-högtalare. Vill du ha trådlös musik i ytterligare ett rum behöver du bara ställa upp en ny trådlös högtalare, följa de enkla anvisningarna på skärmen och vänta ett ögonblick. Sedan är allt klart att användas. Visst låter det smidigt och lätt?!

"Ljudmässigt imponerar Arc med en tjusig illusion av surroundljud, som påminner om upplevelsen vi fick med den mer än tre gånger dyrare Sennheiser Ambeo.
Ljudet är mycket klart och öppet, dialogerna är klockrena och allt är fröjd och gamman med både film och musik. Har du redan Sonos hemma så är Arc ett välkommet tillskott till familjen. Har du däremot inte Sonos så är det inte säkert att det är den här du börjar med"
Ljud&Bild


Specifikationer

Ingångar: 1 x Ethernet/Wifi , 1 x HDMI eARC
Färg: Vit
Medföljande tillbehör: 1.5 meter HDMI-kabel , 2 meter strömkabel , Optisk ljudadapter
Strömförbrukning: 4.3 Watt (standby)
Mått: 1142 x 87 x 116 mm (B x H x D)
Vikt: 6.25 kg

Prisvärda paket

Rekommenderade tillbehör

Nedis SBM-T56 väggfäste för Sonos Arc soundbar
Detta är ett tredje-parts ti...
249 kr
Köp
Info
Proson Arctic HDMI med stöd för 8K video
Detta är en mycket pris...
fr. 398 kr

Du har nyligen tittat på

Sonos Arc soundbar med Dolby Atmos, AirPlay 2 & röststyrning, vit
Detta är en soundbar som ver...
10490 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Nedis SBM-T56 väggfäste för Sonos Arc soundbar
Detta är ett tredje-parts tillverkat väggfä...
249 kr
Köp
Info
Proson Arctic HDMI, 1 meter med stöd för 8K video
Detta är en mycket prisvärd HDMI-kabel i in...
398 kr
Köp
Info

Tillbehör

Nedis SBM-T56 väggfäste för Sonos Arc soundbar
Detta är ett tredje-parts ti...
249 kr
Köp
Info
Proson Arctic HDMI med stöd för 8K video
Detta är en mycket pris...
fr. 398 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.