Köp Sharp CP-LS100 SumoBox partyhögtalare med batteridrift på Ljudfokus.se!
Spara
Sharp CP-LS100 SumoBox partyhögtalare med batteridrift i gruppen Högtalare / Partyhögtalare hos Ljudfokus.se (112CPLS100)

Sharp CP-LS100 SumoBox partyhögtalare med batteridrift

Erbjudandet gäller t.o.m:
5490 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 112CPLS100
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Sharp CP-LS100 SumoBox partyhögtalare med batteridrift
Sharp CP-LS100 SumoBox partyhögtalare med batteridrift
Sharp CP-LS100 SumoBox partyhögtalare med batteridrift
Sharp CP-LS100 SumoBox partyhögtalare med batteridrift
Sharp CP-LS100 SumoBox partyhögtalare med batteridrift
Sharp CP-LS100 SumoBox partyhögtalare med batteridrift
Sharp CP-LS100 SumoBox partyhögtalare med batteridrift
Sharp CP-LS100 SumoBox partyhögtalare med batteridrift
Sharp CP-LS100 SumoBox partyhögtalare med batteridrift
Sharp CP-LS100 SumoBox partyhögtalare med batteridrift

Produktinformation

Sharp SumoBox CP-LS100 är den optimala festhögtalaren som bjuder på ett stort och imponerande ljud! Man skulle kunna kalla det för en unik blandning av DJ-högtalare, gitarrförstärkare, partyhögtalare och mini-PA-högtalare! Men det är inte endast mangel utan någon form av finess, för Sumbox bjuder faktiskt även på fina kvaliteter också. Man har nämligen utnyttjat expertisen från Paris-företaget Devialets utvecklingsteam, där man implementerat SAM-tekniken (Speaker Active Matching) som korrigerar högtalarelementen medan musik spelar. Syftet är att ge en mer klangrik ljudbild med tryck, och med betydligt lägre förvrängning. Sumobox utmärker sig från konkurrenterna där man helt skippat alla hysteriskt blinkande lampor. Här ligger allt fokus på ljudet. Spela upp dina favoritlåtar via Bluetooth eller aux. Eller varför inte koppla in en gitarr, keyboard och mikrofon? På baksidan av SumoBox finnes dubbla XLR-ingångar samt en mikrofoningång. Och just det - högtalaren är även portabel. Du kan spela på 230V men även via ett uppladdningsbart batterietsom ger dig upp till 10 timmars musik. Så vad väntar du på? Dra igång festen!

 • Partyhögtalare med en cool, industriell och robust design
 • Hög partyfaktor som mätts upp till 105 dB
 • Generös bestyckning med dubbla diskanter och dubbla 8" mellanregister/baselement
 • Förstärkare som ger 120 Watt RMS
 • IPX-certifierad (tål lätt regn)
 • Devialet SAM (Speaker Active Matching) och DSP-styning ger ett detaljrikare ljud
 • Bluetooth 5.0 + EDR
 • Kontrollpanel på baksidan med volymstyrning, tonkontroller, reverb m.m.
 • Dubbla TRS/XLR-ingångar samt mikrofiningång
 • Utbytbart batteri (14.8V 5Ah) som ger upp till 10 timmas speltid
 • Stöd för TWS - två trådlösa enheter ger ett äkta stereoljud
 • SpeakerLink gör att du via kabel kan sammanlänka ännu flera högtalare
 • 5 mm (1 - 3/8") hål för stativfäste på undersidan
 • Kan styras via Sharp Life-appen


Är batteriet slut? Byt ut det!
SumoBox är en imponerande högtalare som ett levererar ett vansinnigt kraftfullt ljud i imponerande 105 dB. Snacka om att sätta ton på festen eller evenemanget. Med ett batteri som du enkelt kan plocka ut ut och ersätta med ett nytt (tillval) samt en generös batteritid på 10 timmar, behöver du inte ens ett eluttag för att hålla igång stämningen! Hur vill du spela upp din musik? Anslut trådlöst via Bluetooth eller ta fram lite hederlig musiksutrustning och koppla in dig via TRS/XLR.

Fantastiskt ljud!
Det är svårt att tänka sig, men SumoBox bjuder på ett stort ljud på en helt ny nivå med Speaker Active Matching (SAM) från Devialet. Tänk dig två 8 tum stora baselement/mellanregister och två 2 tums diskanter som pumpar på med ett galet starkt förstärkeri som ger hela 120W RMS/105 dB? Det krävs otrolig kontroll för att det ska låta bra och Devialet:s SAM-teknik gör exakt det - den skapar en rik, detaljerad och kraftfull bas, helt utan distortion.

Anslutningsmöjligheter? Jo, men visst!
Förutom den smidiga Bluetooth-anslutningen har SumoBox två 6.3-millimeter stora TRS/XLR-anslutningar och en AUX-anslutning. Koppla in allt från mickar till gitarrer och styr ljudet precis som du vill. Varje ingång har sina egna reglage för reverb, bas och diskant - total kontroll över festens soundtrack! Och du, SumoBox har stöd för vad Sharp kallar för Duo Mode, ett True Wireless Stereo-läge. Så vill du ha två högtalare i stereoläge? Inga problem!

NOTAT!
Det medföljer inga hjul till högtalaren. Det som man kan tolka som hjul på produktbilderna är hörnskydd. Så när högtalaren skall bäras så är det via bärhandtagen på sidorna.
På baksidan finns även en USB-A port. Denna är endast för laddning av mobiltelefoner, och inte för uppspelning av musik.

"Spelar stenhårt och högt med kontroll och bas som känns i magen. Kan paras ihop med fler högtalare. Hög partyfaktor för pengarna"
Ljud&Bild med stämpeln ´Utmärkt´

"Ställer du två av dessa på varsin sida om altanen, kopplar in en mikrofon, en gura och en bas kan du utan tvekan bränna av en usel cover-version av Slayers Angel of Death i tillräckligt hög volym för att skapa grannosämja som varar livet ut. Den saken är stensäker. Nu såhär i efterhand efter ett par veckor tillsammans med Sharp CP-LS100 Sumobox är jag övertygad om att det är en av de bästa BT-högtalare jag haft nöjet att lyssna på, särskilt med tanke på att den kostar 1500 kronor mindre än JBL Boombox 3 och faktiskt är snäppet vassare (och mer allsidig)"
Gamereactor

"Sharp CP-LS100 Sumobox bjuder upp till dans på festen med pumpande basljud och i övrigt stort ljudomfång. Byggkvaliteten snuddar professionell nivå och den verkar att tåla hårda tag. En del småsaker drar ned på betyget, som att alla kontroller sitter på högtalarens baksida, men den tar igen det genom sitt ljud och pris"
M3 med stämpeln ´Rekommenderas´

Specifikationer

Utförande: Batteridrift
Förstärkareffekt: 120 Watt RMS
Frekvensomfång: 40 - 20.000 Hz
Ingångar: 1 x 3.5mm stereo , 1 x Bluetooth , 2 x TRS/XLR combo
Utgångar: 1 x USB-A (endast laddning)
Batteritid: Upp till 10 timmar
Mått: 310 x 630 x 268 mm (B x H x D)
Vikt: 10.1 kg

Prisvärda paket

Rekommenderade tillbehör

Proson Arctic 3.5mm Aux ljudkabel
Detta är en välbyggd, k...
fr. 199 kr

Du har nyligen tittat på

Sharp CP-LS100 SumoBox partyhögtalare med batteridrift
Detta är en kritikerrosad oc...
5490 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Proson Arctic 3.5mm Aux ljudkabel, 2 meter
Detta är en välbyggd, kvalitativ och oerhör...
349 kr
Köp
Info

Tillbehör

Proson Arctic 3.5mm Aux ljudkabel
Detta är en välbyggd, k...
fr. 199 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.