Real Cable Infinite III HDMI-kabel Real Cable | Kablar & kontakter | Ljudfokus.s
Real Cable Infinite III HDMI-kabel i gruppen Kablar & kontakter / HDMI hos Ljudfokus.se (INFINITEIII)

Real Cable Infinite III HDMI-kabel

Längd: 
Antal: 
Artnr: INFINITEIII
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Real Cable Infinite III HDMI-kabel
Real Cable Infinite III HDMI-kabel
Real Cable Infinite III HDMI-kabel

Produktinformation

Real Cable Infinite III är en referenssättande HDMI-kabel med en extremt påkostad konstruktion. Det märks på dess bandbredd, som hanterar upp till 27 GBPS. Tillsammans med en trippelskärm och deras SafeLock-system så kommer den här kabeln att föra över all information - både högupplöst ljud och bild - med perfektion.

  • Påkostad HDMI-kabel för de finaste hemmabio-systemen
  • Har stöd för upp till 27 GBbits/s!
  • SafeLock ger en stabil och säker anslutning i apparaten
  • Tennpläterade OFC-koppar som är trippel-avskärmade


Med Infinite III har franska kabelexperten Real Cable inte sparat på krutet. Målet var att skapa en referenssättande HDMI-kabel på marknaden. Ett mål de lyckats bra med. Infinite III ersätter föregångaren HD-Lock, som skapade rubriken när den lanserades p.g.a. sin låsfunktion av HDMI-kontakterna. Något som Real Cable döpt till SafeLock och som numer är inne i sin tredje generation, följaktligen döpt till SafeLock III.

När HDMI-överföringen lanserades för många år sedan på marknaden (tiden går fort) så led den av vissa skönhetsfel. Speciellt då glappande kontakter som gjorde att överföringen av ljud och bild bröts helt. Inom datavärlden, såsom exempelvis bildskärmskablar, så låser man fast kabeln i chassit med två skruvar. På så sätt förhindrar man glapp eller att en böjd kabels vikt kan skapa ett onödigt högt tryck över både kabelns och apparatens kontakter/känsliga lödpunkter. Real Cable har tagit fram en egenutvecklad låsmekanism kallad SafeLock, som eliminerar detta.

Kabeln är tillverkad med Real Cables LossLess-teknologi som enligt tillverkaren ske ge mycket lågt dB-bortfall oavsett kabellängd. Rejält grova flertrådsledare tillverkade i tennpläterad 99.99 % ren OFC-koppar ger en stark signalöverföring och en stabil impedans på 100 Ohm. Faktum är att Infinite II kan hantera en bandbredd upp till hela 27 GB/sekund, vilket är en bra bit över vad branschstandarden idag kräver. Va onödigt, kanske vissa spontant tycker, men skall man föra över en 4K-signal till en projektor via 10-15 meter kabel så krävs det att ingen data går förlorad på vägen. Vilket det skulle göra i en alltför tunt dimensionerad kabel.

Infinite III har en trippelavskärmning och ledarna är isolerade med gasinjicerade polyethlenrör. De silverlödda, guldpläterade kontakterna är också trippelavskärmade och utförda i metall med guldpläterade kontaktytor. Till det yttre har man en nylonfläta med hög densitetsmassa som ser till att minska vibrationer (mikrofoni) samt ger kabeln ett väldigt snyggt utseende.

Specifikationer

Rekommenderade tillbehör

Marantz SR8012 bioförstärkare, silver
Referenssättande 11-kanals b...
29990 kr

Du har nyligen tittat på

Real Cable Cheverny-II XLR, signalkabel 1 meter
Signalkabel av det finare snittet...
1900 kr
Real Cable Cheverny-II AES/EBU, digital audiokabel
Balanserad digital audiokabel med...
fr. 1200 kr
Real Cable HD-Ultra HDMI-kabel
Detta var vid lanseringen vä...
fr. 320 kr (fr. 400 kr)

Produkter relaterad till din historik

Marantz SR8012 bioförstärkare, silver
Referenssättande 11-kanals bioförstärkare f...
29990 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.