Real Cable Infinite III HDMI-kabel, 1.5 meter Real Cable | Kablar & kontakter |
Spara
Real Cable Infinite III HDMI-kabel, 1.5 meter i gruppen Kablar / HDMI-kablar hos Ljudfokus.se (143INFIII15M)

Real Cable Infinite III HDMI-kabel, 1.5 meter

Erbjudandet gäller t.o.m:
1499 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 143INFIII15M
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Beräknad åter i lager
2024-06-19
Real Cable Infinite III HDMI-kabel, 1.5 meter

Produktinformation

Real Cable Infinite III är en referenssättande HDMI-kabel med en extremt påkostad konstruktion. Det märks på dess bandbredd, som hanterar upp till 27 GBPS. Tillsammans med en trippelskärm och deras SafeLock-system så kommer den här kabeln att föra över all information - både högupplöst ljud och bild - med perfektion.

  • Påkostad HDMI-kabel för de finaste hemmabio-systemen
  • Har stöd för upp till 27 GBbits/s!
  • SafeLock ger en stabil och säker anslutning i apparaten
  • Tennpläterade OFC-koppar som är trippel-avskärmade
  • Längd: 1.5 meter


Med Infinite III har franska kabelexperten Real Cable inte sparat på krutet. Målet var att skapa en referenssättande HDMI-kabel på marknaden. Ett mål de lyckats bra med. Infinite III ersätter föregångaren HD-Lock, som skapade rubriken när den lanserades p.g.a. sin låsfunktion av HDMI-kontakterna. Något som Real Cable döpt till SafeLock och som numer är inne i sin tredje generation, följaktligen döpt till SafeLock III.

När HDMI-överföringen lanserades för många år sedan på marknaden (tiden går fort) så led den av vissa skönhetsfel. Speciellt då glappande kontakter som gjorde att överföringen av ljud och bild bröts helt. Inom datavärlden, såsom exempelvis bildskärmskablar, så låser man fast kabeln i chassit med två skruvar. På så sätt förhindrar man glapp eller att en böjd kabels vikt kan skapa ett onödigt högt tryck över både kabelns och apparatens kontakter/känsliga lödpunkter. Real Cable har tagit fram en egenutvecklad låsmekanism kallad SafeLock, som eliminerar detta.

Kabeln är tillverkad med Real Cables LossLess-teknologi som enligt tillverkaren ske ge mycket lågt dB-bortfall oavsett kabellängd. Rejält grova flertrådsledare tillverkade i tennpläterad 99.99 % ren OFC-koppar ger en stark signalöverföring och en stabil impedans på 100 Ohm. Faktum är att Infinite II kan hantera en bandbredd upp till hela 27 GB/sekund, vilket är en bra bit över vad branschstandarden idag kräver. Va onödigt, kanske vissa spontant tycker, men skall man föra över en 4K-signal till en projektor via 10-15 meter kabel så krävs det att ingen data går förlorad på vägen. Vilket det skulle göra i en alltför tunt dimensionerad kabel.

Infinite III har en trippelavskärmning och ledarna är isolerade med gasinjicerade polyethlenrör. De silverlödda, guldpläterade kontakterna är också trippelavskärmade och utförda i metall med guldpläterade kontaktytor. Till det yttre har man en nylonfläta med hög densitetsmassa som ser till att minska vibrationer (mikrofoni) samt ger kabeln ett väldigt snyggt utseende.

Franska Real Cable startade år 1997 och har sedan dess växt till att bli en av de större aktörerna på marknaden där de finns representerade i flertalet länder värden runt. Deras breda kunskap och hängivenhet har lett till att man skapat både kablar och tillbehör som bjuder på ett fantastiskt pris/prestandaförhållande.

Specifikationer

Du har nyligen tittat på

Real Cable Infinite III HDMI-kabel, 1.5 meter
Detta är en referenssät...
1499 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.