Köp Real Cable CA-Reflex RCA ljudkabel, 0.75 meter på Ljudfokus.se!
16
Real Cable CA-Reflex RCA ljudkabel, 0.75 meter Returexemplar i gruppen Kampanj / Fyndhörnan hos Ljudfokus.se (143CAREFLEX075MB1)

Real Cable CA-Reflex RCA ljudkabel, 0.75 meter Returexemplar

Fyndvara

1900 kr / 1598 kr 1598 kr
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan nuvarande prissänkning: 1598 kr OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Du sparar 302 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 143CAREFLEX075MB1
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Real Cable CA-Reflex RCA ljudkabel, 0.75 meter Returexemplar
Real Cable CA-Reflex RCA ljudkabel, 0.75 meter Returexemplar

Produktinformation

DETTA ÄR ETT RETUREXEMPLAR.  PRODUKTEN ÄR INSPEKTERAD OCH I TOPPSKICK.
GIVETVIS MED FULLA GARANTIER!


Real Cable CA Reflex
 är en påkostad signalkabel i den finaste Master-serien. I Japan har kabeln mottagit tunga utmärkelser för sitt enastående pris/prestandaförhållande. Byggd som en mindre högtalarkabel i ledardimensionen - och med deras TDC-teknik - plockas alla detaljerna fram på ett övertygande sätt.

  • Signalkabel i Master-serien, byggd med OFC-kopparledare på 1.5 mm²
  • TDC (Time Difference Control) ger en mer exakt och fasstabil överföring
  • Fyra-lagers avskärmning och ferritblock tar bort RF- och EM-störningar
  • Rhodium-pläterade TwistLock RCA-kontakter
  • Längd: 0.75 meter

Franska experten Real Cable kan tillverka extremt gedigna kablar i flera kategorier. Att de sedan prissätter sina kablar humant och inte begär överpriser som vissa konkurrenter gör i sin övertro på sitt sortiment gör att Real Cable´s utbud är extremt prisvärt.
CA-Reflex är en signalkabel som borta i Japan fått tunga utmärkelser för sitt enastående ljud och just sitt tilltalande pris. Modellen ingår i deras prestigeserie Master och det enda som egentligen bräcker CA-Reflex är de rena silverkablarna - men då är också prisbilden helt annorlunda.

TDC - Time Difference Control
Det finns en hel del att berätta om kabeln, som är uppbyggda med en coaxialt formad ledare vars area är som en högtalarkabel - ungefär 1.5 mm²! Många kabeltillverkare bygger sina kablar med enbart mångtrådiga, väldigt tunna kardeler. Vissa tillverkare byter sida och tillverkar kablar med solida kardeler (endast en kardel). Enligt Real Cable´s kabelskola så är vägen till både tidsstabilitet i signalöverföringen (inga fasproblem) att gå ett steg längre. En process som kommer att kosta extra vid tillverkningen. Detta kallar man för TDC (Time Difference Control).
Tar man en blick på hur CA-Reflex ser ut inuti så består mittenkärnan av en grov kopparkardel, som sedan är inlindad av flera nätverk med mångtrådiga kardeler. Ett fenomen som uppstår inom audio är att basfrekvenserna gärna vill tränga sig in mot mitten i en ledare, medans diskantfrekvenserna gärna drar sig ut mot ytskiktet. Basåtergivningen blir dessutom mer stram, fyllig och dynamisk i en grövre kardel. Genom denna teknik kommer CA-Reflex ge ett mycket balanserat, rent och rikt ljud.

Påkostad avskärmning
CA-Reflex har en riktigt god avskärmningsteknik. Till det yttre har man en nylonfläta med hög densitetsmassa som ser till att minska vibrationer (mikrofoni) samt ger kabeln ett väldigt snyggt utseende. Internt nyttjar man FPE-isolering, ett aluminium/mylar-lager och en flätad kopparskärm som tillsammans ger ledaren ett starkt skydd mot RF- och EM-störningar. FPE-isoleringen bidrar också till att minska kapacitansen i kabeln. På detta har CA-Reflex ferritkärnor, som ligger i ett blankpolerat metallhus, som för säkerhets skull ser till att minimera EM-störningar. Detta gör signalen definitivt väldigt störfri.

Snygga kontakter
Ska en kabel vara utmärkande bra, så finns det inga genvägar. Inte ens på kontakterna. Signalen är som sagt som mest känslig på ytskiktet så här har Real Cable valt att plätera kontakterna med Rhodium. Detta ger också en excellent resistans till korrosion. Kontakterna är även låsbara, av Real Cable kallat TwistLock, så man skruvar tillbaka ytterhöljet ett par varv, trycker in kontakten i elektronikapparatens uttag, och skruvar sedan upp ytterhöljet. Nu sitter kontakten som berget, vilket ger ett hårt kontakttryck för bästa ledningsförmåga.

Specifikationer

Typ: Returexemplar

Du har nyligen tittat på

Real Cable CA-Reflex RCA ljudkabel, 0.75 meter Returexemplar
Detta är en signalkabel f...
1598 kr (1900 kr)
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.