Pro-Ject Primary E Phono vinylspelare med Ortofon OM5e-pickup, röd Pro-Ject | Me
20
Pro-Ject Primary E Phono med Ortofon OM5e-pickup, röd Returexemplar i gruppen Kampanj / Fyndhörnan hos Ljudfokus.se (10203000019RB1)

Pro-Ject Primary E Phono med Ortofon OM5e-pickup, röd Returexemplar

Fyndvara

3690 kr / 2937 kr 2937 kr
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan nuvarande prissänkning: 2937 kr OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Du sparar 753 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 10203000019RB1
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Pro-Ject Primary E Phono med Ortofon OM5e-pickup, röd Returexemplar
Pro-Ject Primary E Phono med Ortofon OM5e-pickup, röd Returexemplar
Pro-Ject Primary E Phono med Ortofon OM5e-pickup, röd Returexemplar
Pro-Ject Primary E Phono med Ortofon OM5e-pickup, röd Returexemplar

Produktinformation

DETTA ÄR ETT RETUREXEMPLAR. VINYLSPELAREN ÄR INSPEKTERAD, FUNKTIONSTESTAD OCH I FINT SKICK.
GIVETVIS MED FULLA GARANTIER!


Pro-Ject Primary E
Phono är en genomtänkt manuell skivspelare i den mer överkomliga prisklassen och en instegsmodell från firman. Man har medvetet valt att lägga sitt fokus på en enkel men bra uppbyggnad (och ljudkvalietet) framför funktioner. Med en förmonterad OM5e-pickup från danska Ortofon har man med Primary E skapat en högintressant skivspelare i budgetklassen, för dig som uppskattar ljudkvalitet med en begränsad budget. Ett fynd för pengarna!

  • Kritikerrosad skivspelare i instegsklassen
  • Förmonterad Ortofon OM5e-pickup - kan uppgraderas genom nålbyte till Stylus 10
  • Plug´n´play design med förinställt nåltryck och antiskating
  • Har inbyggt RIAA-steg
  • Dammlock medföljer
  • Monterad för hand i Europa

De senaste åren har trenden visat att fler och fler lyssnare uppskattar ljudet från en analog skivspelare, och detta har lett att fler tillverkare vill slåss på marknaden om köparna. För många tillverkare väljer att främst fokusera på att ha så många finesser, och därmed säljargument, framför det viktigaste: ljudkvaliteten. Pro-Ject erbjuder sådana funktioner de med, men då kostar det en bit extra. 
Primary E särskiljer sig från mängder genom att vara en spelare där ProJect lagt allt sitt fokus på uppbyggnaden, och därmed ljudkvaliteten. Det gör att man får vara beredd på att tappa en del funktioner, som Bluetooth-streaming, A/D-omvandling för digitalisering till dator och likaså hastighetskontroller med start/stopp. Spelaren blir helt manuell och man får som exempel själv ändra läge på drivremmen när man ska skifta mellan album (33 varv) och singlar (45 varv). 

I dess "enkelhet" har man gjort det otroligt bra. Primary E har ingen skivtallrik i plast och ingen bräcklig tonarm som mister sin spårförmåga. Däremot har man samtidigt skapat en spelare som hög användarvänlighet. Tonarmen, som är tillverkad i lättviktig aluminium med låg friktion, är helt optimerad för den förmonterade OM5e-pickupen från danska Ortofon. Både nåltryck och antiskating är förinställt från fabrik, så det du gör är att montera på drivrmmen runt tallriken och ansluter strömmen, så är du redo att avnjuta favoritskivorna.
Plinten är tillverkad i ett maskinbearbetat chassi av specialkompositfiber. Hela konstruktionen vilar på vibrationsabsorberande fötter.

Inbyggt RIAA
Primary E Phono har ett inbyggt RIAA-steg - perfekt för dig som saknar en phono-ingång i förstärkaren eller de aktiva högtalarna. Detta gör att man slipper en extern liten låda och en extra kabeldragning (skivspelare -> RIAA -> förstärkare). Dock är det värt att notera att man rent ljudmässigt får ut maximalt ur spelaren om man kollar på den vanliga versionen och köper till ett externt RIAA-steg, då ett sådant håller en högre ljudkvalitet. Det kan vara av extra värde som de som funderar på att byta ut OM5e-nålen till den finare Stylus 10 från Ortofon.

"Best turntable unter £ 200. A great first turntable. For someone who just wants a capable and fuss-free affordable turntable, the Pro-Ject Primary E is a brilliant buy, and a worthy Award-winner"
What Hifi
Pro-Ject Audio grundades 1991, som alltid haft vinylspelare som sin grundsten i sitt produktutbud. Med en extremt stor teknisk kunskap och med fokus på att hitta de bästa materialvalen, så kan man idag titulera sig som världens största tillverkare av vinylspelare. Det finns en spelare för både nybörjaren och Hifi-nörden. Med sin BOX-serie tillverkar man även förstklassig elektronik i kompakt format, och givetvis erbjuder man diverse tillbehör.

Specifikationer

Konstruktion: Manuell, remdriven
Typ: Returexemplar
Utförande: Inbyggt RIAA-steg
Hastigheter: 33 varv , 45 varv
Utgångar: 1 x stereo RCA (Line/Phono)
Färg: Röd
Strömförbrukning: 4.5 Watt (max)
Mått: 420 x 112 x 330 mm (B x H x D)
Vikt: 4 kg

Du har nyligen tittat på

Pro-Ject Primary E Phono med Ortofon OM5e-pickup, röd Returexemplar
Överkomlig vinylspelare fr&#...
2937 kr (3690 kr)
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.