Köp Pro-Ject Debut Carbon RecordMaster Hi-Res med Ortofon 2M Red, pianovit UTFÖRSÄLJNING på Ljudfokus.se!
Pro-Ject Debut Carbon Record Master Hi-Res med Ortofon 2M Red, pianovit UTFÖRSÄLJNING i gruppen Kampanj / Fyndhörnan hos Ljudfokus.se (10203000084W)

Pro-Ject Debut Carbon Record Master Hi-Res med Ortofon 2M Red, pianovit UTFÖRSÄLJNING

Lagerrensning

5490 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 10203000084W
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Pro-Ject Debut Carbon Record Master Hi-Res med Ortofon 2M Red, pianovit UTFÖRSÄLJNING

Produktinformation

Pro-Ject Debut Carbon Record Master Hi-Res är en förstklassig vinylspelare i den genom åren storsäljande Debut-serien. Man har med den här upplagan i grund och botten samma konstruktion som den manuella spelaren. "RecordMaster" indikerar att man integrerat en A/D-omvandling som gör att man kan digitalisera sina skivor till datorn, och "Hi-Res" indikerar att man kan göra detta i högupplösta 24-bitars filer. Bland övriga detaljer som borgar för den fina återgivningen är deras tonarm i kolfiber, en resonansdödande tallrik i akryl, samt att man förmonterat danska Ortofons rosade MM-pickup 2M Red. Detta gör att man kan hotta upp ljudet ännu mer genom ett snabbt nålbyte till Stylus 2M Blue.

 • Välljudande vinylspelare i den storsäljande Debut-serien
 • Högklassig A/D-omvandlare, AKM AK5552VN, ger möjligheten till digitalisering via dator PCM 24/192 eller DSD256 11.2MHz
 • 8.6" tonarm i kolfiber med förmonterad Ortofon 2M Red-pickup 
 • Ny motorinfästning ger minskade vibrationer och ett klarare ljud
 • Fullstor tallrik i akryl
 • Elektronisk hastighetsjusterare 
 • Guldpläterade RCA-kontakter ger fördelen att tweaka ljudet med en bättre signalkabel (Connect-it E medföljer)
 • Optisk och USB-B digitalutgång
 • Dammlock medföljer
 • Externt nätdel (15V/0.8 mA) för minimal störinverkan
 • Mått: 415 x 118 x 320 mm, Mått dammlock uppe: 415 x 365 x 405 mm
 • Väger 5.6 kg

Ett överkomligt startskott för vinylälskaren
När den allra första Debut-spelaren lanserades på marknaden under sent 1990-tal så var det startskottet för en serie som fram till idag uppskattats för sin unika prestanda och prisvärdhet. Pro-Ject - en av världens största skivspelartillverkare - har gång på gång bevisat att vinylen är här för att stanna. Debut-serien har blivit starkt förknippad med hur man bygger en riktig skivspelare i instegsnivå, med lager, plint, motor, tallrik och tonarm av en kvalitet som gör att man bara vill sätta sig ner och snurra skivor dagen lång.
Med dagens Debut-generation har Pro-Ject lanserat en helt ny evolution, som döpts till Debut Carbon. Man har länge varit förespråkare inom användandet av kolfiber i tonarmar - ett material som är extremt lätt och styvt. Men även om man har introducerat det från sina mellanprismodeller och uppåt har det inte sett dagens ljus i instegsnivå - förrän nu!

Tonarmen är dock inte det enda som blivit bättre på Debut Carbon. En uppgraderad DC-motor med helt ny sorbotandämpad infästning minskar vibrationer ännu bättre, och tillsammans med en fullstor skivtallrik ger den en betydligt jämnare gång än hos sin företrädare.
En detalj för att ytterligare tillfredsställa önskemål att trimma prestandan är att Debut Carbon nu fått RCA-kontakter istället för fast monterad signalkabel, vilket ger möjligheten att välja precis den kabel man vill.
Sist men inte minst har Pro-Ject valt att bestycka Debut Carbon med en mer höggradig pickup än någonsin. Från danska pickup-experten Ortofon kommer den påkostade och extremt rosade 2M Red-pickupen förmonetrad från fabrik. Det "enda" du gör är att ställa in nåltrycket och montera på drivremmen, så är du redo för musik i timme efter timme. Kort och gott är en tronföljare krönt!

+ Kolfiberarm!, Mycket hög instegsnivå, Spelar musik...
- Klånkig metalltallrik
= En i ordets allra bästa bemärkelse vettig konstruktion, som ger dig massor av musikalitet och spelglädje för en i sammanhanget väldigt liten summa pengar
Hifi & Musik

Like: highly detailed and revealing sound; excellent finish; well-desigend carbon-fibre tonearm
Dislike: build is a little lightweight
We say: another high value turntable from Pro-ject that majors on information retrieval. It offers excellent value with the Ortofon 2M Red
Hifi Choice, England ´Highly recommended´

Pro-Ject Audio grundades 1991, som alltid haft vinylspelare som sin grundsten i sitt produktutbud. Med en extremt stor teknisk kunskap och med fokus på att hitta de bästa materialvalen, så kan man idag titulera sig som världens största tillverkare av vinylspelare. Det finns en spelare för både nybörjaren och Hifi-nörden. Med sin BOX-serie tillverkar man även förstklassig elektronik i kompakt format, och givetvis erbjuder man diverse tillbehör.

Specifikationer

Typ: Utförsäljning

Rekommenderade tillbehör

Dynavox PST300 skivpuck med vattenpassöga, svart
Detta är en 300 grams skivpu...
495 kr
Köp
Info
Ortofon Stylus 2M Blue, ersättningsnål för vinylspelare
Detta är ersättningsn&#...
2090 kr
Köp
Info
Pro-Ject Brush It, skivborste i kolfiber
Antistatisk skivborste i kolfiber.
160 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Ortofon Stylus 2M Blue, ersättningsnål för vinylspelare
Detta är ersättningsnålen till 2M Blue-pick...
2090 kr
Köp
Info
Pro-Ject Brush It, skivborste i kolfiber
Antistatisk skivborste i kolfiber.
160 kr
Köp
Info

Tillbehör

Dynavox PST300 skivpuck med vattenpassöga, svart
Detta är en 300 grams skivpu...
495 kr
Köp
Info
Ortofon Stylus 2M Blue, ersättningsnål för vinylspelare
Detta är ersättningsn&#...
2090 kr
Köp
Info
Pro-Ject Brush It, skivborste i kolfiber
Antistatisk skivborste i kolfiber.
160 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.