Köp Pro-Ject Control it Pre Box S2 Digital, fjärrkontroll på Ljudfokus.se!
Pro-Ject Control it Pre Box S2 Digital, fjärrkontroll i gruppen Tillbehör / Elektroniktillbehör hos Ljudfokus.se (10203010051)

Pro-Ject Control it Pre Box S2 Digital, fjärrkontroll

790 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 10203010051
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Pro-Ject Control it Pre Box S2 Digital, fjärrkontroll

Produktinformation

Pro-Ject Control it Pre Box S2 Digital är en lyxig fjärrkontroll, som kan styra både hårdvara och programvara. Fjärrkontrollen är tillverkad av 100 % aluminium, vilket ger en lyxig känsla när man håller i den. Designen är av högsta kvalitet, och fjärren är framtagen att passa perfekt till det välljudande försteget Pre Box S2 Digital.
Pro-Ject Audio grundades 1991, som alltid haft vinylspelare som sin grundsten i sitt produktutbud. Med en extremt stor teknisk kunskap och med fokus på att hitta de bästa materialvalen, så kan man idag titulera sig som världens största tillverkare av vinylspelare. Det finns en spelare för både nybörjaren och Hifi-nörden. Med sin BOX-serie tillverkar man även förstklassig elektronik i kompakt format, och givetvis erbjuder man diverse tillbehör.

Specifikationer

Typ: Fjärrkontroller

Prishistorik

Du har nyligen tittat på

Pro-Ject Control it Pre Box S2 Digital, fjärrkontroll
Detta är en snygg och smidig...
790 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.