Köp Pangea Premier RCA ljudkabel, 0.6 meter på Ljudfokus.se!
Spara
Pangea Premier RCA ljudkabel, 0.6 meter i gruppen Kablar / Analoga ljudkablar hos Ljudfokus.se (320205445)

Pangea Premier RCA ljudkabel, 0.6 meter

Erbjudandet gäller t.o.m:
1095 kr
 
Artnr: 320205445
0 Omdömen
Lagerstatus:
Pangea Premier RCA ljudkabel, 0.6 meter
Pangea Premier RCA ljudkabel, 0.6 meter
Pangea Premier RCA ljudkabel, 0.6 meter

Produktinformation

Pangea Premier RCA är en påkostad signalkabel för stereobruk, som är uppbyggd med den extremt fina Cardas Grade One-koppar i plusledaren. Retur- och jordledaren har OFC-koppar för att effektivt kapa tillverkningskostnaderna där det märks minst. Ledarna är solida för att minska skineffekten, och dess trippelavskärmning ger ett starkt skydd mot yttre RF- och EM-störningar. De blankpolerade RCA-kontakterna och strumpan ger ett exklusivt utseende. Kabeln är mer eller mindre ett fynd för pengarna!

  • Signalkabel tillverkad i USA
  • Solida ledare uppbyggda av Cardas Grade One- och OFC-koppar
  • Trippelavskärmad
  • Egendesignade RCA-kontakter med Teflon-isolering
  • Längd: 0.6 meter

Huvudmannen bakom Pangea heter Jay Victor och sitter på drygt ett 40-tal kabelpatent. Hans kunskapsområde inom att konstruera kablar är större än de flestas. RCA Interconnect är inget undantag, vilket är en genomtänkt signalkabel där man gjort ett smart drag för att dra ner tillverkningskostnaden. 
Kabeln är tillverkad med solida ledare, där man i den (viktigaste) givaränden nyttjar Cardas högrena Grade One-koppar, som är uppgrävd i Arizona´s koppargruvor och dragen/behandlad i Carda´s fabrik i New England. Den här koppartypen är 20 & dyrare att tillverka än den japanska och enkristalliga PCOCC.
Grade One ger en oerhört ren kopparstruktur som vida slår OFC-koppartypen. Den sistnämnda har man i returänden, just för att minska tillverkningskostnaden utan att behöva komprosmissa alltför mycket i det här prisläget. 

RCA Interconnect är trippelavskärmad med PE-folie, aluminium och kopparfläta. Tillsammans ger det ett oerhört starkt skydd mot störningar. Vardera ledare har en egen skärm, som sedan försluts i gemensamma skärmar. 
Likaså RCA-kontakterna, döpta till Prime 400, är egendesignade med en kropp i gjuten förgylld mässing, där centerdelen har en isolering av Teflon.

Specifikationer

Typ: Stereokablar RCA

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.